Kinek áll jobban a terhesség, férfinek vagy nőnek?

Az ihletadó fotók köré kerített történet szerint egy úr terhes felesége határozottan nemet mondott a felvetésre, hogy művészi képeket készítsenek róla a babavárás során. A férj pedig nem habozott, és ha az asszony nem állt kötélnek, hát megtette ő, sörhasát vállalva született egy sorozat, a tipikus "szép terhesfotók" mintájára.

A vicces az, hogy ezeket a képeket nézve esik le igazán az embernek, mennyire sablonosak is valójában ezek a költői fényképek, és milyen mulatságos ugyanezt az átszellemültséget egy pasi szereplésével megnézni.

Így aztán a tejben-vajbanban már megszokott "kinek áll jobban" mintájára arra gondoltunk, összepárosítjuk a képeket egy-egy ügynökségi fotóval, önök pedig szavazzanak, kinek áll jobban az adott póz.

Itt is van az első párosítás. A nő egyszerű, fehér szerelésben öleli át hasát, miközben mosolyogva tekint le rá. Kiegészítőket vsszafogottan alkalmazott, csupán egy fülbevaló hangsúlyozza a finom átszellemültséget.

Nem így az úr! A Superman alsónadrág mellé hangsúlyos a szőrös mellkas és a bazi nagy óra, ami remekül ellenpontozza az ábrándos-romantikus tekintetet. A hasdajkáló, tipikus terhesfotós kéztartás tízpontos. A pasi „szettjéhez” nehéz lenne megfelelő színű spagettipántos pólót találni, ezért megértjük, hogy ez most lemaradt.

3

Szavazzon!

A bal, vagy a jobb oldali fotó a jobb?

Kaja!!!!

Aki terhes, az éhes is. Ám az asszonyok ilyenkor is igyekeznek odafigyelni az alakjukra. Ez sugárzik a női modell fotójáról, aki úgy eszik, mintha mégsem enne, és közben nagyon élvezi. A jelenet beállított voltát támasztja alá, hogy a lekvár mellől látványosan hiányzik bármi, amire kenhetné. Persze lehet, hogy a leendő anya magában tolja a dzsemet, és ha nem az ujjával tunkolja ki az egész üveget, egy villa és egy nagykanál is készenlétben áll.

Jóval hedonistább hozzáállást láthatunk a férfi fotóján, talán őt kicsit kevésbé foglalkoztatják a vonalai. Nem aprózza el a fogyasztást, tisztességes mennyiségű jégkrémnek látott neki, amit a jelek szerint egy fakanállal fog betolni.

shutterstock 171529991-tile

Ki eszik jobban?

Pocakpuszi

A domborodó hasat csókoló házastárs az egyik legmeghittebb tipikus terhesfotó. Női modellünk párja az elvártnak megfelelően átszellemült, pedig a pulcsi anyaga még szúrós is lehet. A hölgy pedig mit is tehetne: boldog ekkora cukiság láttán!

Ha férfimodellünk arcát nézzük, úgy látszik, a sörhaspuszi legalább annyira klassz dolog, mint a terheshas-puszi. Azonban a folyamat másik vége talán kellemetlenebb, a csók adója nem túl lelkes. Persze lehet, hogy közben épp valami sokkoló hírt is kapott ebben a pillanatban, és a megrökönyödés nem is hasnak szól.

preg11-tile

Kinek a hasát csókolják jobban?

Növekvő has, te drága!

Már megint a komoly, romantikus tekintet,  művészi fekete-fehérben. Nagyon eredeti! De ki csinálja jobban az ábrándozást? Az épp vonzó mértékben kócos nő, talpig fehérben, vagy az épp vonzó mértékben kócos férfi, akinek a hasa teteje pont úgy dudorodik, mint amikor a kölyök kidugja a sarkát?

9

Ki jobb fekete-fehérben?

Szívecske+has=jujdecuki

Mi is ábrázolhatná jobban a növekvő hasunkban növekvő POCAKLAKÓ iránti növekvő szeretetünket, mint a szívecskemintába görbített kéz.

De vajon jobban áll ennek a póznak a szőrös mellkas a hangsúlyos óra és a férfias fazonú alsónadrág? Vagy szívecske is jobban esik, ha csillámos manikűrrel van tálalva a bugyi látható nyomai nélkül?

preg8-tile

Kinek jobb a szíve?

Már megint esznek!

Terhes nőt fölülről fotózni hálás dolog, hiszen milyen szépen domborodik már az a pocak! De ki eszik jobban ebben a pozitúrában? Az alakjáért aggódó női modell az örök fehér szettben? A müzlivel és lekvárral, ami láthatólag szinte érzéki örömet okoz? (igen, pontosan tudjuk milyen ez. )

Vagy a férfi, akinek lassan fogy a fagylaltja, és mostanra kissé karikássá váltak a szemei a cukorsokktól?

shutterstock 55302568-tile

Fagylalt vagy müzli? Cukorsokk vagy zabaroham??

A kötelező ajtófélfa 

De mókás, mikor az ajtófélfa mögül kilóg a pocak, tényleg! A férfimodell legalább olyan jól lógatja, mint a kissé megfakult Claudia Schifferre emlékeztető képügynökségi hölgy.

preg7-tile

Jobban domborodik

Helló bébi! Én vagyok az anyukád!

A "nahát, egy has" típusú örvendezős képekből is láttunk már néhányat. De akad azért egyéni vonás mindkét képen. A férfi mintha felhúzott volna egy fehér gatyát is a Supeman alá, és a retrohokedlivel népiesre hangolta a fotót! A nő pedig nincs tiszta fehérben, viszont van párnája! 

preg9-tile

Szerintem

A kerek forma sziluettes fotóért kiállt!

Ehhez a fotóhoz a bal oldali modell egy visszafogott, barna fürdőruhát választott, és igazán nem értjük, miért fogja a fejét, tekintélyes hasa ellenére irigylésre méltó formában van. Úgy érezzük, férfimodellünk kissé már ismerős alsónadrágja és esetlen tartása kevés eséllyel indul ebben a versenyben, de cáfoljanak ránk, ha inkább hozzá húz a szívük!

6

Melyik sziluett legyen a nyertes?

 Örömmel tudatjuk, hogy vége van!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek