SZÜLŐSÉG

A karácsony lényege, 50 másodpercben

2012. december 19., szerda 19:00

Fajsúlyos, komoly témák mellett jöjjön már egy kis könnyed ráhangolódás, összeszedtünk hat remek karácsonyi videót a youtube-ról. Van közte vicces is, tudományos is, és megható is. Tudjuk, hogy mindenkinek ezer dolga van még, nekünk is, de stressz helyett inkább örüljünk egy kicsit a karácsonynak!

katona hazatert

1. Miről is van szó?

Először is, ha nem lenne világos, mi is ez az egész karácsony sztori, mit ünneplünk ilyenkor, itt van egy kis segítség, ami nagyon is mai eszközökkel magyarázza el az örök történetet.

2. A szeretet ragályos

Megkezdjük a megható húrok pengetését, elvégre mégiscsak karácsony van. Nézzék meg, mire képes egyetlen apró kis jócselekedet. Nem meglepő üzenet meglepően szépen elmesélve.

3. Ezt csak azért, mert jó

Nincsen semmi különlegesen extra, megható, vagy nagyívű a következő videóban, egyszerűen csak jó nézni. Mosolygós fiú, jól is táncol, a zenét is szeretem, és most őszintén: hányan mertük volna ezt bevállalni?

4. A várakozás

Igen, ez egy reklámvideó. De hát mit tehetnénk, ha egyszer annyira nagyon cuki. Na jó, azért inkább tényleg csak gyerekes szülőknek ajánlanám, de nekik annál inkább.

5. Apa hazajött!

Talán nincs az egész listában olyan videó, ami (nekem, anyaként) ennél jobban megmutatná, mit is jelent a karácsony. Csak 50 másodperc, de minden benne van! Angolul nem beszélőknek: a kislány apja katona, Irakban szolgál.

6. Hallelúja!

Utoljára, de nem utolsósorban ezzel kívánunk mindenkinek olyan karácsonyt, amire vágyik!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta