no

Amikor a fordítószoftver árul magyarul

Ha ön éles labdarúgó, tudod is bolt részére gyerekek labdarúgással csizma hihetetlen árakon! Ilyen, és hasonló gyöngyszemekre bukkanhat az, aki a verhetetlen árairól híres SportsDirect weboldalának magyarítását böngészi.

SDsupermanlunchbox.png

Nem elegáns dolog a google fordítószoftverjén élcelődni, nem is célunk ez, az oldal így biztosan sokkal használhatóbb az angolul egyáltalán nem beszélőknek. Aki meg tud angolul, megpróbálhatja kitalálni, mi lehetett eredetileg a mondat, amelynek magyar fordítása így hangzik: "A bolt online velünk ma itt SportsDirect.com egy fantasztikus nagy fut, a gyaloglás, a képzés vagy a kerékpározás a gyerekek oktatók-tartomány".

A Sportsdirect oldaláról a 15 fontos szállítás miatt nekünk akkor éri meg rendelni, ha több dolgot szerzünk be egyszerre, vagy találunk egy (több) barátot, akivel együtt rendelünk. Végigböngésztem verhetetlen ajánlatokért a kínálatot, de összességében nem vagyok meggyőzve, nem találtam túl sok igazán jó darabot. Ami meg rosszul néz ki, hiába olcsó. 

Gyerek edzőcipőből már igazán márkás és jó darabokra lehet bukkanni 14-15 font körül, sőt, akár már 10 fontért is találhatunk egy-egy darabot elvétve, igaz, nem a legszebbek közül. Ha viszont nem vagyunk márkafüggőek, 7 fontért már nagyon pofás cipőket rendelhetünk. És közben találgathatunk, mit jelenthet a "dobozkát alakú boka gallér" vagy a "tagbaszakadt outsole".

Ezek az árak viszont nem sokban különböznek mondjuk a Deichmann áraitól, és oda magunkkal vihetjük a gyereket, hogy próbáljon.

Következő nagyobb csoport az iskolatáskáké. (Squeze minden a gyerekek iskolai kit mi hát-hoz iskola hátitáskák, egy táskát.) Bár több tucat 3 és 6 font közötti darabot találunk, ezek valójában mind kicsik, olyan ovishátizsák méretűek. Ráadásul vagy nagyjából egyszínűek, vagy a thomas-mickeyegér-hellokitty vonalról származnak. A labdarúgócsapatos, nagyobb méretű hátizsákok most éppen 9 fontba kerülnek, viszont szerintem egytől egyig rondák. Nagyobb fiúnak, lánynak egyaránt 1-1 vállalható darabot találtam 10 fontért, de ezek is csak vállalhatóak, nem ájultam el tőlük.

Uzsonnásdobozok és táskák körülbelül 4-5 fontért vannak, de vajon mi lehetett eredetileg a "Hello Kitty ebéd táska nagy a táskát, az iskola idő, a lányok ebéd bag már az első, valamint a fogantyú betűkkel való nyomtatása és törölje le tiszta belső Hello kitty". Az ár kb megegyezik az általam látott itthoni árakkal, viszont a választék több, mint egy darab, mégha csak a már említett pókemberes, hellokittys, focicsapatos, hercegnős stílusból is. A legjobb kapás a most 5 fontra leakciózott képregényes-supermanes uzsonnásdoboz.

Mindent összevetve, mulatságnak most jobb volt a sportsdirect mint vásárlásra, mert elképesztően jó darabokat nem találtam, és bár egy fontért (360 forint) valóban nehéz itthon pamutpólót venni, de jó sokat kellene belőle beszerezni, hogy a szállítási díj is megtérüljön.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek