SZÜLŐSÉG

Rossz idő a hétvégén? Még szerencse, mehetünk a Trafóba

2012. május 17., csütörtök 16:27

...a gyerekkel, lelkiismeret-furdalás nélkül, avagy hogyan lesz a közismerten telhetetlen hernyócskából pillangó.

Szuperjó gyerekelőadás, csak péntektől vasárnapig.

Gyereked a színpadon? Lehetséges.
Gyereked a színpadon? Lehetséges.

Hogyan lesz a gubóból színes lepke?

A hétvégén a Trafóban látható egy újabb, interaktív gyermekelőadás - a 4-8 évesek ezúttal egy varázslatos kert szépségeive ismerkedhetnek.

Adott egy vidéki táj: egy pete, egy hernyó, egy báb, egy pillangó. Sok pillangó. Csodálatosak, színesek, kerengenek a szélben, a füledbe duruzsolnak. A pillangó röpte olyan, mintha ecsettel az égre festenénk. Boldog táncszerűség ez, hajnaltól naplementéig, melynk táncosnői a levegőt festik meg hatalmas szárnyaikkal. A Trafóban péntektől vasárnapig a gyerekek egy csodálatos botanikus kertben bolyongva fedezhetik fel a gubók átalakulását.

A lehelletvékony vásznakra vetített színpadkép szinte beburkolja és belemeríti a közönséget a képzeletbeli természeti világba. A gyerekek az előadás két táncosával együtt játékosan, a fantázia segítségével felfedezhetik a lepkévé válás folyamatát olyan speciális interaktív színházi környezetben, ahol mozgásukra a (tánc)szőnyeg szenzorainak segítségével kép- és hangeffektusok válaszolnak.

Az olasz Compagnia TPO Európa egyik legeredetibb gyerekszínházi társulata: speciális informatikai, technológiai háttere van minden előadásuknak, és itthon is biztosan lenyűgözik majd a nézőket. Érdemes átélni!

Forrás: trafo.hu
Forrás: trafo.hu

Előadások:
2012.05.18. péntek 17:00
2012.05.19. szombat 11:00 és 17:00
2012.05.20. vasárnap 11:00 és 17:00

Időtartam: 50 perc 
Helyszín: Trafó Nagyterem 
Jegyárak: 12 éves korig 1100 Ft
12-től 1300 Ft

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA

1094 Budapest, Liliom u. 41.,
tel.: (+36 1) 456 2040 
Jegyinformáció: (+36 1) 215 1600, jegypenztar@trafo.hu
Pénztár nyitva tartás: minden nap 16-20h, előadásnapokon: 16-22h

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta