Mire jó a könyv?

Idén is lesz Gyerekkönyvhét!

Március 26 - 31. között újra a könyveké a tér a Porontyon – de most Te lehetsz az egyik főszereplő. Nem kell mást tenned, csak megírni kedvenc könyves élményeidet, vagy azt, miért is fontos a gyereknek az olvasás, és máris Tiéd lehet a pálya!

Ráadásul a jelentkezők értékes könyvcsomagokat is nyerhetnek nem csak a gyereknek, de maguknak is.

books
0olong /

Emlékszel még, milyen szépen írt egy évvel ezelőtt a könyvek szeretetéről tavaly Novodomszky Éva? Vagy hogyan küzdött meg az ezer szép szóval Podmaniczky Szilárd? Netán milyen élményeket adott fiának Pachmann Péter?

Ha kedvet érzel magadban egy hasonló könyvajánó írásához, hát ne fogd vissza magad: itt az idő, hogy megmutasd a világnak a tehetséged – vagy csupán azt, Te mennyire szereted a könyveket. A Porony második nagy Gyerekkönyvhete alkalmából várjuk az olvasók írásait!

Hiszen olvasni jó

És ha Te is hiszel ebben, mondd el, miért – és küldd el a poronty@divany.hu címre 2012. március 22-ig. Nincs terjedelmi megkötés, sem egyéb. A lényeg, hogy jó legyen olvasni:)

Ha megjelentetjük az írást, máris a tiéd egy hatalmas gyerekkönyvcsomag a felajánló gyerekkönyv-kiadók, míg a felnőtteknek szánt könyveket az Agave Kiadó jóvoltából küldjük majd neked.

Mert nem csak olvasni - írni is jó.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek