SZÜLŐSÉG

Hogyan tovább a szülés után: a Poronttyal kedvezményt is kapsz!

2011. május 11., szerda 19:28

Nők és karrier – ráadásul mindez a gyerek után. Lehetséges? Futja erőnkből, akarásunkől, időnkből? Naná, mi mindent tudunk. De azért jól jön a segítség. Mint például az Üzletanyu Konferencia, melyre most a Poronttyal ráadásul kedvezményel jelentkezhetsz.

Magyarországon a világon egyedülálló módon 3 évig maradhatnak otthon az anyák a gyermekeikkel. Az anya és a gyermek számára is ajándék ez a 3 év, van idő megismerni egymást, van lehetőség akkor közösségbe adni a kicsit, amikor valóban megérett rá – és jut idő átgondolni az anyának is a saját életét. Mit és hogyan szeretne dolgozni a jövőben? Ugyanazt folytatná vagy valami másba kezdene-e?

Ugyanakkor a 3 év gondolkodási idő nem csak lehetőség, de gyakran kényszer is: az anyák közel felét nem veszik vissza a GYES után az eredeti munkahelyére, a családi élettel összeegyeztethető állást, bölcsődét találni pedig nagy kihívás. Ebben a helyzetben segít az Üzletanyu Konferencia.

A gyermekvállalás nehéz döntések elé állítja az anyákat:

1. Eldöntheted, hogy teljesen lemondasz a munkáról és csak a gyermekneveléssel foglalkozol

2. Kereshetsz átmenetileg részmunkaidős vagy távmunkás állásokat (ha találsz) a korábbinál jóval kevesebb fizetésért

3. Megpróbálhatod összeegyeztetni a munkahelyet és a családot - ám ez komoly lemondásokkal és kompromisszumokkal jár.

Mit lehet tenni?

Számos lehetőség van a helyzet megoldására az átképzésen és az álláskeresési praktikák elsajátításán keresztül egészen a proaktív munkahelyteremtési technikákig és a saját vállalkozás indításáig,  ezeket mutatják be 2011. május 20-án az Üzletanyu Konferencia előadói.

Szó lesz a női életpályáról és karrierről, hogy el tudd dönteni, milyen munkastílus állna közelebb hozzád, és szó lesz énmárka-építésről, proaktivitásról, a vállalkozás és az online vállalkozás lehetőségeiről egyaránt. Foglalkoznak azzal is, mi az, amit már a GYES ideje alatt megtehetsz a munkába való visszatérésed érdekében, és, hogy milyen törvényes lehetőségeid vannak a munkára, vállalkozásra ezidő alatt. A kerekasztal-beszélgetésen pedig adótanácsadó, vállalkozásfejlesztési tanácsadó, TB-tanácsadó, könyvelő és marketingesek segítenek megválaszolni a kérdéseidet.

További részletek és jegyváltás itt: www.gazdagmami.hu/uzletanyu

Poronty-kedvezmény!

Ha megrendelésnél beírod a Kuponkód mezőbe a "poronty" kódot, 5% kedvezményt kapsz a jegy árából!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta