SZÜLŐSÉG

Apa szájon puszilja a kislányát

2010. május 18., kedd 10:53

Szájon puszilnád a gyereked?

 • 1738
  Persze, nincs benne semmi kivetnivaló
 • 2462
  Soha, nem normális viselkedés
 • 1127
  Én nem, de nem zavar, ha más igen

Amíg kicsi a baba, az ember szinte percenként össze-vissza puszilgatja az összes porcikáját. Aztán ahogy nő, a puszik célpontjai áttevődnek a tappancsokról, a pocakról a fejre és alkatrészeire: a pofazacskókra, az orrhegyre, homlokra, fejbúbra, fülekre. Vajon az is belefér, ha egy kisgyerek szájára is puszit ad a szülő?

A minap egy játszóházban arra lettem figyelmes, hogy egy apukához odaszaladt a kislánya és a világ legtermészetesebb dolgaként puszit nyomott a szájára. Lányaim elkerekedett szemekkel nézték az üdvözlést, majd berzenkedve adták a tudtomra, hogy szerintük ez gusztustalan. (Ha tévében látnak csókolózó felnőtt párt, ugyanez a reakció.) Nehezen tudtam csak elmagyarázni nekik, hogy nem, nem csókolózott az apuka a kislányával, csak puszit adott a szájára, majd hozzátettem, hogy úgy látszik, náluk így szokás.

Tovább gondoltam az intimitásnak ezen formáját, és bár eszembe nem jutna szájrapuszit adni a gyerekeknek (inkább a férjemnek tartogatom ezt az interakciót), ez jó példa volt arra, hogy minden családban mások a szokások. Újabb példaként említettem a lányoknak, hogy míg otthon nálunk a meztelenkedés természetes, addig van olyan család, ahol a szülők nem mutatkoznak ruha nélkül a gyerek előtt.

Ti mit gondoltok a szájra pusziról szülő-gyerek viszonylatban? Természetes vagy megbotránkoztató?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.05.18 18:23:50kiraaaaa

  Ahány család,annyi szokás. Nem értem mi ezzel a baj? Ezzel csak annak van baja, akineke gyébként is baja van atestiséggel.
  Mi a picsának kell belemagyarázni pusziba különböző hülyeségeket?

 • 2010.05.18 18:24:11gpetersz

  Az amcsik állandóan ezt csinálják.

 • 2010.05.18 18:25:32fagzal

  Na hát Kádár meg Brezsnyev az jobb volt? :)

  Egyébként nincs vidámabb, mint a pucér gyerekek a nudista strandon. Teljesen természetesnek veszik, és sokkal pozitívabb önképpel, kevesebb gátlással nőnek fel. A pedofil az az, mikor a 6 éves kirlányra melltartós fürdőruhát adnak - pont az hangsúlyozza a nőiességet/szexualitást, ami még egy 6 évesnek nincsen.

 • 2010.05.18 19:17:19tuskó hopkins

  Gtepersz:

  Az amerikaiak annyira nem csinálják ezt, hogy egyszer letartóztattak 3 gyerekes albán bevándorló szülőket valamelyik idióta prűd államban, mert a szomszéd feljelentette őket, amikor meglátta, hogy apuka szájra puszival köszön el a kislánytól. A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, a per évekig tartott, és amikor végre felmentették őket, már csak kártérítést kaptak, a gyerekeket vissza nem, mert ők közben megszokták az új családot, és nem akartak nekik további traumát okozni.

 • 2010.05.18 19:39:45Vadegér

  A kommentekbe bele sem merek olvasni...
  Vannak olyan kultúrák ahol ez nem gond, egyébként csak egy pusziról van szó, nem csókról! Tudjunk különbséget tenni.

 • 2010.05.18 20:09:16Dekatlon

  Bakker, amikor a fiam mésfél éves volt, kifigyelte, hogy szájon puszilom az anyukáját (aki történetesen a feleségem). Erre odajött és tartotta a fejét, hogy őt is, őt is. Erre én (minő borzalom!) szájon pusziltam a fiamat. Fertő! Ezzel persze ő buzi lett, én pedofil és buzi. Ugye?
  Fura mert egyelőre tünetmentes a dolog...

 • 2010.05.18 21:04:37Cobold

  Nekem marhára sok időbe és szívásba került, hogy míg 14 éves koromig közvetlen közegemben (család, általános iskolai fiúk-lányok, baráti társaság), a heves ölelkezés teljesen természetes, és nincsen mögötte semmi különös (pl. szexuális vonzódás), addig ez máshol nincsen így. Gimiben, középiskolás koliban, de még egyetemen is adódott ebből problémám, félreértések. Csomó pasi hitte pl. hogy tetszik nekem, pedig én csak mint haver, szimpatizáltam vele. Más család, más város, más környék.

 • 2010.05.18 21:09:33nusildi78

  Na ne, ez most komoly kérdés volt? Miért lenne megbotránkoztató??? Nem nyelves csókról van szó, hanem ártatlan szájrapusziról!!! Nálunk a 1,5 éves kislányom ad nekem is és apának is a szájára puszit és szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs, nem is értem ezt a cikket :O

 • 2010.05.18 21:45:14farkasokkal tancolo

  Jaj menjetek már ezekkel az egy éves vagy másfél éves önkéntelen akár véletlenszerű szájpuszikkal.

  Nem ez a téma, hanem az, hogy visszataszító e a bevett üdvözlésként adott szájpuszi is a későbbiekben?

  Na erre nekem az a válaszom, hogy igen nekem visszataszító és idegen, a szájpuszi nálam más alkalomra van fenntartva.

  És nem kéne azonnal keverni a "meztelenkedéssel" miféle meztelenkedés? Anya és apa amint belép a lakásba levetkezik és meztelenül nézi a tévét is? Vagy gátlás nélkül vetkeznek egymás előtt a fürdőszobában? Vagy nyitva van a fürdőszobaajtó, és fürdés közben bárki bemehet fogat mosni?

  Vagy hogy eljárunk a gyerekkel nudista strandra? Miért is ne? Ez nem ugyanaz az öncélú meztelenkedéssel. Nem ugyanaz azzal, hoyg mondjuk én a 61 éves löttyedt testemet állandóan mutogatnám az unokának... ugyanakkor még vagy 3 éve is az anyjával együtt fürödtek és akkor mi van?

 • 2010.05.18 21:50:30phone

  A nagyok csókolgassák szájon egymást! De gyermeket, aki még nem tudhatja, h később erotikus tartalma lesz a szájat puszilni, azt bűn, és fertő!

 • 2010.05.18 22:08:21pannah

  Nekem ugyan nincs gyerekem, de engem visszataszít, mikor a szülők a gyerekük szájára puszilnak. Egyszerűen nem oda való, az én értékrendemben legalábbis nem. Sosem pusziltak szájon a szüleim, sőt, a meztelenkedés sem volt "kötelező" otthon, mégsem éreztem soha, hogy nem szeretnénk egymást, vagy kevésbé összetartó család lennénk. Nem ezeken múlik ez, azt hiszem.

 • 2010.05.18 22:17:16ruju

  Én teljesen beindulok, ha a fülemet vagy a nyakamat csókolgatják. Ettől még ugye csókolgathatom a kicsi babám puha és jó illatú fülét és nyakát? Sőt a nagyot is szoktam fültövön pusszantani. A kicsi még nem ad puszit. a nagy a számra ad. az apjának is. Semmi több nincs benne, mint hogy "szeretlek apa, szeretlek anya", avagy "jóéjszakát anya, jóéjszakát apa", vagy hogy "szia anya, szia apa". Már maga a kérdésfeltevés is sértő, kb egy szinten van azzal, hogy a kisfiúk kukiját az anyjuk vagy az apjuk húzgossa, hogy ne kelljen fitymaszűkülettel műteni... (egyébként meg a nagyi, ugye). Borzalom, ami itt ki tud bontakozni, szégyenteljes anyáktól és apáktól. Ez még kikívánkozott, köszönöm, h elmondhattam.

 • 2010.05.18 22:23:03Dekatlon

  farkasokkal tancolo: mi a pucér-bal-herémet jelent az, hogy "öncélú meztelenkedés"? :)

  Elképzelem: - Erkölcsrendész úrnak jelentem, igaz, hogy csupasz a seggem, de mások érdekében tettem, semmi öncél nem vezetett! :D

 • 2010.05.18 22:25:44farkasokkal tancolo

  Hát ha én nem is "beindulok", (ugye ennyi idős korban ez már nem jellemző), de kapból elernyedek, ha bárki a fülemet vagy a nyakszirtemet kezdi birizgálni, ezért is imádom amikor a fodrász a hajvágás végén ott kezd kicsit hajszálakat borotválni! :-)))) És emiatt is imádom az unokámban azt, hogy ő csak fülezve szokott elaludni, azaz valakinek a fülét böngyörgeti előtte... :-))) És hetente kétszer minimum én altatom!!! :-)))

  (MÉg régen megtörtnt az, hoyg elvittem a gyerekeimet egy mesefilmre. És mögöttem ült egy kisfiú, aki izgalmában az én hajamat kezdte a tarkómnál tekergetni. Mit ne mondjak 5 perc mulva már aludtam a filmen, a gyerekeim költöttek fel! :-D )

 • 2010.05.18 22:29:29ruju

  FT, és ugye senki nem esett még neked vérmesen, hogy egy gusztustalan pedofil állat vagy, csak azért, mert te így csinálod...

 • 2010.05.18 22:58:03farkasokkal tancolo

  Ruju, hát elismerem nem, de én ne is CSINÁLTAM semmit, csak éppen eltűrtem... :-)

  De én egy kissé rigorózus vagyok ebbeől a szempontból. Pl most elárulom, hogy az unokám altatásánál a 3 mese után az következik, hogy ő hasrafordul, és azt suttogja, hogy "nagymama, simogasd a hátam csiklandósan". Ilyenkor én kicsit csikisimizem a hátát, nade. Mindig eljön egy olyan pont, amikor lejjebb húzza a pizsamáját, hogy és a fenekemet is nagymama! Ilyenkor meg én mindig mondom, hogy a fenekedet azt nem, tessék aludni! És visszahúzom a pizsamagatyót. Mert a feneke az nem az én felségterületem és kész. Még akkor sem, ha ezt ő szeretné.

  Nem is tudom, de ez nem nyilvánvaló, hogy az embernek vannak bizonyos testrészei amit vagy a legbelsőbb szerelmének vagy kényszer esetén csak az orvosnak mutat meg?

  És hogy a szájpuszi az nem a gyerek-szülő viszonylatra van kitalálva ebben a kultúrkörben???

 • 2010.05.18 23:18:58intel

  Hät csak pär hsz-t olvastam el, de jobb ha nem is teszem toväbb. Ennyi kepmutato embert egy rakäson...
  Az is undorito ha szerelmet erzel a gyereked iränt... hät kedves hozzäszolo, te egy buzi vagy. Es valoszinüleg azt sem tudod milyen igazän szeretni egy gyereket.
  En neha adok a länyom szäjära puszit, ritkän az apja is. pedofilok vagyunk kerem szepen, mert mäs erzes mäs erzelmeket szeretetet vält ki ha a szäjära adom vagy adja azt a nyamvadt puszit! Sok köcsög egyrakäson, kepmutato pinäk.
  Ja es Tünde, sosem olvastam meg olyan iräst töled ami ennyire felhäboritott volna....

 • 2010.05.19 00:03:08aranyszóló pintyőke

  Az a beteg, aki arra gondol, h a szajrapuszi egy gyereknek beteges, vagy az akinek errol a pedofilia jut eszebe. Csak apanak jar a szajra puszi? Ezek az emberek, meg se erintik a gyerekuk nemi szervet? Az miert nem undorito? Pedig azt is az ember inkabb a ferjenek tartogatja. Az emberi test latvanyatol megfosztani a gyereket az is beteges. Nem hallatatok meg arrol, h a gyerekek tolunk tanuljak a szexualis elet alapjait? Az is termeszetes dolog, amikor a gyerek "szerelmes" lesz az ellenkezo nemu szulobe. Szinte minden kisgyerek atmegy ezen. Olyan feleseget akarok, mint anya, vagy apahoz akarok hozzamenni. Ezt nevezik oidipusz komplexusnak. Ez az elet rendje. Tolunk tanuljak a szexualitast alapjait. Szarul hangzik, de ez van. Ezert van ennyi gatlasos ember a szexben, mert a szuleik gatlasokat neveltek belejuk.

 • 2010.05.19 00:31:53szélsőbaloldali gorilla

  Van a családomnak egy vidéki ága ahol ez természetes, még felnőttkorban is. Elképesztőnek tartom.

 • 2010.05.19 09:57:40prozi

  Végigolvastam az összes hsz-t, bevallom engem megdöbbentett, hogy ennyien vannak, akiknek azonnal a pedofília jut erről az eszébe. De most komolyan (és hangsúlyosan csak szülő-gyerek viszonylatban) pedofília, amikor pl. fürdés után az 5 hónapos lányomat két oldalról puszilgatjuk össze a férjemmel, az összes kicsi hurkáját a combján, a nyakát, hátát, a fülét, a fejét, is igen, bizony a száját is, meg az orrát, meg a szemét, meg a hörcsög pofazacskóit? ne puszilja meg a pocakját, mert a pocakpuszi nekem van fenntartva? vagy akár a fülét, mert az is az én területem alapesetben, nem díjaznám, ha mások fülét is csókolgatná.

 • 2010.05.19 10:01:28prozi

  "De gyermeket, aki még nem tudhatja, h később erotikus tartalma lesz a szájat puszilni, azt bűn, és fertő!"
  phone, mindenféle puszinak erotikus tartalma is lesz, ha felnő... attól függően, hogy kitől kapja. arcon fogja puszilni a nagyanyja is, a keresztapja is, én is, meg a szerelme is, minden alkalommal mást fog érezni. akkor most mégis, hol puszilhatom meg a saját lányomat? bűn, meg fertő... jézusom.

 • 2010.05.19 11:07:00dodóó

  2010.05.18 21:50:30phone


  Fertő???

  Anyámborogass.

 • 2010.05.19 11:09:48dodóó

  2010.05.18 22:23:03Dekatlon

  farkasokkal tancolo: mi a pucér-bal-herémet jelent az, hogy "öncélú meztelenkedés"? :)

  Elképzelem: - Erkölcsrendész úrnak jelentem, igaz, hogy csupasz a seggem, de mások érdekében tettem, semmi öncél nem vezetett! :

  Ez jó, :D :DDDD

 • 2010.05.19 11:09:57Vakmacska

  intel mióta tiltjuk meg más gyerekének hogy bármi láttán azt gondoljon vagy mondjon amit akar? (szövegértés? hányszor volt a cikkben a "pedofil" szó?)
  ettől még felháborodhatsz bármin csak spec a cikk egy kérdés volt....én amúgy nem gondolok semmit a dologról, nem emlékszem hogy valaha szájon pusziltam volna az enyéimet, alighanem mert viccből haraptak volna rögtön...a kicsi, ha odadugod az orrodat a szájához, akkor megkísérli bekapni, ami nem bűn és fertő nyilván, de egy kiadós náthát be lehet vele szerezni:)))

 • 2010.05.19 11:11:56Vakmacska

  dodóó ha kimész a vécére és nincs rajtad bugyi annak általában oka van.

  amikor szültem egy ideig csak üldögéltem, nem volt semmi...megjön a doki: "szülőszobán, bugyiiiii?"- volt röhögés.

 • 2010.05.19 11:19:42dodóó

  Ennyit írni erről a dologról.
  Ha a akarjuk szájon pusszantjuk egymást,de felőlem lehet akár pacsi is.

  Undorító,meg fertő,ilyeneket írni????

 • 2010.05.19 11:24:35Vérkönyvtáros

  FT, hülye finnek folyton öncélúan meztelenkednek a szaunában, a löttyedtek is, á, fertő.

 • 2010.05.19 11:57:03farkasokkal tancolo

  Most ugye viccelsz.
  Vagy nem értetted meg amit írtam és akkor nagyon sajnálom, vagy megértetted, csak éppen ki akarod forgatni a szavaimat.

 • 2010.05.19 12:10:47Vérkönyvtáros

  Forgatja a manó, egyszerűen nem tudom elképzelni, mi az öncélú löttyedt testmutogatás családban: mert vagy vetkőzöl/öltözöl előtte vagy nem; vagy "szokás" ez nálatok vagy nem - de nem feltétlenül életkorfüggő. Pont az a normális, ha nem csak fitt 20 éveseket lát egy gyerek meztelenül (ha nem otthon, máshol elsődlegesen csak azt fog), hanem akár a 60+ nagyanyját, nagyapját is - idővel így természetes lesz neki a saját testének változása, meg mondjuk a feleségéé is.

 • 2010.05.19 12:34:58kriszi

  Öncélú meztelenkedés-e az vajon, ha elvonulhatnál a fürdőbe becsukódva átöltözni a gyerek elől, de mégsem vonulsz el, mert így gyorsabb?
  Vagy ott kezdődik az öncélú, amikor _meg akarom mutatni magamat_ a gyereknek pucéran? (Nekem ott.) Na most a fiam úgy két éve rettentően kíváncsi volt, hogy nekem tényleg nincs-e fütyim. Akkora öncélt kerekítettem legott (épp öltöztem, de a bugyit eredetileg nem terveztem levetni), hogy a fal adta a másikat. A gyerek konstatálta, hogy tényleg nincs fütyim, és ezzel le is zárult a dolog. Ez akkor öncél vagy pedagógiai cél?

  Öncél-e, ha az ember szeret pucéran lődörögni a saját lakásában, mert csak? Ez az, ami megengedhetetlen a gyerek előtt? Miért is? Fürdés közben oké, tévézés közben nem?

 • 2010.05.19 12:45:33Sevy

  Mikor kicsi voltam, nekem is folyton a számra adtak puszit és ezt annyira megszokták, hogy sokáig csinálták még. Mikor kezdtem magamhoz térni, igyekeztem ráébreszteni őket, hogy már nem dívik szájrapuszit adni, úgy, hogy az arcomat nyomtam oda. Sőt, engem már mindenféle puszizkodás idegesít, de erről még nem sikerült teljesen leszoktatnom őket.

 • 2010.05.19 19:30:42Dekatlon

  Öncélú meztelenkedést olyan filmekre használták a fonnyadt, feszes kontyú szemforgatók, ahol a történet nem indokolta a szereplők ruha nélkül való ábrázolását. Annak egyedüli célja a nagyobb nézettség és a zavartan félmerev családapák létrehozása.

  Innen került át általános használatra. Ja, és teljességgel érelmetlen. Mert egyik oldalról: az is öncél, hogy zuhanyozok (miért, valaki másért teszem?), tehát öncélú pucérkodás. Másik oldalról: ha szeretem, hogy a langy szellő nyaldossa, akkor az már egy konkrét cél, amiért ledobom a textilt, tehát nem öncél. Vagy valahogy erősebb cél a zuhanyzás. mint a szellőztetés? :)

 • 2010.05.19 19:46:10farkasokkal tancolo

  Jaj de lazák és felvilágosultak tetszetek lenni kezicsókolom!

  Öncélú meztelenkedés az, amit nem kell meztelenül csinálni. Nem kell meztelenül mosogatni, mosni, tévét nézni, motort szerelni, ablakot pucolni, sőt még táncolni sem.

  Fürdeni, napozni, zuhanyozni, szexelni, szülni, szaunázni, meztelenül kell. Nudista strandra is meztelenül kell járni, sőt elhagyott helyen a tóban is lehet meztelenül fürdeni.

  És nem kell a gyereket szájon csókolni.

 • 2010.05.19 19:50:04madz

  ft, hol van ez törvénybe iktatva, hogy mit kell és mit nem kell és mit hogyan kell? és attól, ha nem kell, még lehet? egyébként én szexeltem már ruhában, pedig szerinted azt meztelenül kell.

 • 2010.05.19 19:54:33Auguszta Romanova_2

  en is.Fazom.

 • 2010.05.19 20:34:06renege

  Jaj, nee.... :O De ugye nem zokniban?!?!?!
  :D :D :D

 • 2010.05.19 20:39:55Auguszta Romanova_2

  o,de.
  Pullover.Zokni.
  Aprilisban.
  de a lenyeg csore.

  Cserebe abszolut elfogadok minden ruhadarabot a ferfin,tolem lehet katonabakancsban meg bocskorban is.

 • 2010.05.19 21:09:53Silverveil

  Elképzelem, hogy Rita hazajön a munkából és otthon várja a pasi egyszál f..bocskorban :))

 • 2010.05.19 21:13:11hallohallo

  most lehet h furát kérdezek, de nem lehet, h nem attól lesz valaki szemérmes/szégyenlős vagy ennek az ellentéte, hogy mit látott otthon?
  speciel gyerekkoromban nálunk volt - nem öncélú - meztelenség. mégis szégyellős vagyok. annyira, hogy másokat sem szeretek meztelenül látni.
  (sajnos anyósomék nem ilyenek, ők lelkesen járnak nudistastrandra is. volt szerencsém egyszer látni telibe anyósom mókusát is :S)
  lehet h fura párhuzam, de nagy macskás vagyok, most is van két macskám: az egyiket semmi nem zavarja, előttem kakil, mossa meg mindenét, stb. a másikat még nem is láttam ilyen dolgokat csinálni. a szégyenlős macskáknak gyártják a fedett macskavécéket is.
  szóval nem lehet h ez egyszerűen egyénenként is változó, nem csak szocializáció kérdése?

 • 2010.05.19 21:20:14Kipikopii

  En szetfagytam volna, ha meztelenul kellett volna szulnom :-) Kopeny biztos volt rajtam (kitolaskor is), es azt hiszem zokni is.

  Hallohallo: en se szeretek meztelenkedni, se masokat meztelenul latni, pedig anyam ha kellett, ha nem meztelenul jart, apam meg a forditottja... szoval ket tok ellentetes szuloi minta...

 • 2010.05.19 21:29:53Brumibaby

  öncélúnak tartom a meztelenkedést annál a szülésnél, ahol a szülészorvos meztelen.

 • 2010.05.19 21:44:43Lapis Lazuli

  Brumi: :DD röhögve megyek aludni

 • 2010.05.19 21:53:28Vérkönyvtáros

  Kivéve, ha a szülészorvos szül :)

 • 2010.05.19 22:31:57Dekatlon

  Azt hihetné az ember, hogy a saját lakásában, a tábortűzön kívül, azt csinál, amit akar. Erre jön itt a szabálymániás társadalmi nyomás, miszerint nem szaladgálhatok a gyerek előtt egyszál Gyulaiban. Na, akkor majd titkolózok, bazze. Vagy elnevezem nudista mozgalomnak, mert akkor már ér.

  Szájrapuszit meg közös beleegyezéssel nyugodtan. De ha a gyerek menekülőre fogja, akkor a nagynénikék még a talpát se puszilhatják. Ez van. Viva la liberation!

 • 2010.05.19 23:08:34no comment 01

  Tünde: drága a mesztelenkedés nem természetes....legyen, már egy kis intimitás..a gyerek életében..az, hogy épp a szájon cuppan egy puszi..felhőtlen gyerekként, már ne haragudj, de nem ugyan az, mint apa szaladgál a szőrös farkincával...vagy épp álló.....egy lánygyerek előtt..vagy fordítva..nálunk ha egyszer..egyszer szájon cuppan a puszi az a szeretet jelképe..(ha fiú..ha lány)de mit jelképez egy kislány előtt mondjuk egy kifejlett farok már megbocsáss...

 • 2010.05.19 23:30:20cozumel

  Nem, persze, az ember ruhaban jon ki az anyjabol, csak aztan a sok hulye meg leveszi.

 • 2010.05.19 23:37:52cozumel

  Igen, a noi oldalakon most ez a legujabb agymosas. Ne rontsd el apat, akit szetvet a buzgosag, hogy takarithasson, pelenkazhasson, levihesse a gyereket a parkba, mig te a fodrasznal feludulsz.

  Par eve ment a ne hagyd el magad a szules utan, zuhizz le mielott apa hazaer, pici smink, pici parfum es tiszta polo (a gyereken meg talald meg az off gombot).

  Igen, szeretem, mikor a noi magazinok teli vannak hasznosithato jo tanacsokkal.

 • 2010.05.19 23:39:45cozumel

  Ez hogy kerult ide ? :O:O:O ???

 • 2010.05.20 10:08:37Tünde

  no comment: már bocs, de hol volt arról szó, hogy apa álló farokkal grasszál a gyerek előtt?! Furcsa, hogy ilyen egyáltalán megfordul a fejedben...

  A meztelenkedés nálam azt jelenti hogy nem takargatjuk magunkat, ha zuhanyzás közben ránk nyit a gyerek és nem zárkózom be, ha például átöltözöm.

 • 2010.05.20 11:36:16kriszi

  Hm, apa ássa el magát, ha feláll neki? Körkérdés: mit csinál apa, ha reggeli merevedése van - nem, nem meztelenül alszik, de nem is páncélban és fütyiszorítóban, tehát púposodik a tájék... elbújik a gyerek elől, amíg le nem lohad, vagy mi? Merthogy a gyereknek jó a szeme, olyan isten nincs, hogy el lehet előle titkolni.
  A kifejlett farok meg azt jelenti, hogy van neki olyanja. Semmi többet. Legyünk már józanok.

  Ft, ruhában szexelni marha izgi. Szülésnél megfagytam volna pucéron. Szaunázni nem szeretek meztelenül (jó, igazán sehogy se, oda mindig is a társaság miatt jártam). Fürdeni, nos, volt idő, amikor rettentő erkölcstelennek számított a meztelen fürdés. A napozás meg szerintem nettó hülyeség úgy, ahogy van, semmi értelme, hiszen a barnulás a bőr védekezése az égéssel szemben, minek azt provokálni :P
  No amit nyökögök, hogy ezek nem általános érvényű szabályok (sőt abban sem vagyok biztos, hogy szabályok).
  Jó, pucéran főzni meg vasalni nem praktikus. De fürdőruhában sem feltétlenül az (hogy én egyszer hogy kivasaltam a combomat egyik nyáron, au). De én inkább úgy vagyok vele, hogy praktikus vagy nem. Tehát simán elheverészek a kertben olvasgatva meztelenül, de kertészkedni már felöltözöm :)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta