SZÜLŐSÉG

Milyen gyereket szülnél Gerard Butlernek?

2010. március 13., szombat 11:45

Bárcsak láthatnám már születendő gyerekemet! Ki ne lenne kíváncsi, milyen lesz a születendő kisbaba? Vajon kire hasonlít majd? Ismerősek lesznek a vonásai?

Ehhez nyújt egy kis segítséget ez a weboldal, amely két vagy több arckép egybeolvasztásával – az arc megfelelő pontjainak megjelölésével - átmenetet generál a fotókból – azaz megmutatja, hogy nézne ki a közös utód. Kíváncsi vagy, vajon milyen gyermek születne kedvenc színészedtől/énekesedtől/sportolódtól? Erre is választ kaphatsz.

Keress fényképet, amin szemből vagytok lefotózva, tisztán látszik az arcotok, nem takarja haj, sapka vagy napszemüveg. Fontos, hogy nyitott szemmel, csukott szájjal ábrázoljon a kép. Kattints a bal kéz felől, fenn található UPLOAD gombra, majd a feltöltött képeken (unprepared images) a PREPARE gomb segítségével jelöld be az arc fő karakterisztikáját megadó pontokat az utasításoknak megfelelően.

Ezt követően bekerülnek a feltöltött fotók a MY IMAGES menüpont alá. Jelöld ki az egybeolvasztani kívánt arcokat, kattints a MORPH linkre, és jöhet az eggyé gyúrás! A fenti szekcióba kerülnek a kiválasztott képek. Az alsó menüből választhatsz hírességek arcképei közül, vagy a saját feltöltött fotóid közül a MORPHED IMAGES fül alatt.

Ha felnőttként szeretnéd látni a két arc elegyét, válaszd a rózsaszín MORPH gombot. Ha pedig az utódra vagy kíváncsi, kattints a kék színű MORPH CHILD gombra. Előtte ki kell választanod, hogy az általad feltöltött személy milyen rasszhoz tartozik. Ha fehér bőrszínű vagy, válaszd a CAUCASIAN-t a legördülő menüből.

Már kész is a kép, amely egy lehetséges verzióját ábrázolja a két személy utódjának. A posztkép alapján van valóságalapja a programnak, a valóság azonban valószínűleg sokkal szebb lesz az elképzelttől. A képre kattintva elmentheted az eredményt, de másolhatod az elkészült mű linkjét is a címsorból. Mutasd meg nekünk, hogy fog festeni a bébid, ha végre világjött! Ha már megszületett, akkor is próbáld ki, mert arra is kíváncsiak vagyunk, mennyi köze van a valósághoz a programnak.

Ildi

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta