SZÜLŐSÉG

Kiújult az ötéves Inez agydaganata

2009. szeptember 1., kedd 13:37 |

Újabb műtét vár Inezre, tudta meg a Velvet az ötéves kislány édesanyjától, Krasznai-Kamarás Krisztinától. „Talán holnap megoperálhatják a kiújult daganata miatt. Öt napja bent van a kórházban, de belázasodott, így az orvosok nem vállalják el, csak a végső életveszély esetén műtik meg” - mondta.

Azonban hiába hajtják végre a műtétet, doktorai szerint már csak pár hónapja van hátra a kislánynak. Ennek ellenére Inez családja nem adta fel a reményt, és abban bíznak, nem lesz igazuk az orvosoknak.

Inezt, aki a gyermekrák legagresszívabb típusában, a PNET-ben szenved. Az ötéves kislány tavaly novemberben kezdett fáradtságra panaszkodni, és hányt is. Azóta átesett egy életmentő műtéten, kioperálták homloklebenyéből a daganatot, kemoterápiára járt, sugárkezelést kapott. Most ismét kiújult a daganata, az orvosok szerint már csak pár hónapja van hátra a kislánynak. „Az orvosok így közölték: még megműtjük az ötéves kislányod, aztán hazaengedjük, hogy elbúcsúzhass tőle" - mondta Kamarás-Krasznai Krisztina.

Az Amerikai úti idegsebészet korlátozott lehetőségei miatt mindössze napi kétszer két órában látogathaják szülei. „Amikor ki kell menni, Inez nehezen viseli. Éjszakára nem maradhatunk vele. Hiába országos intézmény az idegsebészet, szűkek a szobák, tényleg nincs hely. Látom, hogy az orvosok mindent megtesznek, és a nővérek is erejükön felül teljesítenek, nem az ő hibájuk” – mesélte Inez édesanyja.

Ennek ellenére Kamarás Krisztina nem adta fel a reményt, és nem szeretné, ha máris temetnék lányát. Megkérdeztük, mire lenne szükségük, mi az, ami könnyíthet Inez állapotán. „Akinek van egy pozitív gondolata, vagy van olyan ismeretsége, csodadoktora vagy bármilyen ismerőse, akkor ossza meg velem. Amíg egy gyerek itt van, el nem engedik. Reménykedünk és bízunk, mindent megpróbálunk, ami a lehetőségeinkbe belefér”.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.03.09 15:10:29ressmoni

  Most kérdeztem a barátnőmet mit tud Róluk:

  Nem tudom mi az utolsó hired róluk. Már nem lát, mozgás képtelen és iszonyatos fájdalmai vannak, egész múlt héten végig hörgött, azt mondja Kriszti hogy borzalmas volt hallgatni. Most meg egész nap ordít a gyerek a fájdalomtól, mert amit tud adni fájdalomcsillapítót, az már nem hat. A szakkönyvek meg állítólag azt írják az agydaganatról hogy nem fáj!

  Pénteken az orvos azt mondta hogy nem biztos hogy megéri a hétfőt, ma kedd van, tehát még él!!

  Jövő héten megy egy csoport Brazíliába, és a csoportból egy hölgy elmegy ott egy orvoshoz aki a hölgyön keresztül megműti Inezt. Tudod ebben az állapotban már mindent kipróbálsz. Sok gyógyító már el sem vállalta, most van egy gyöngyösi, akihez hetente egyszer elviszik alkalmanként 20000 forintért. Kriszti nem tudja eldönteni hogy azért vállalta el, mert tényleg tud segíteni vagy csak pénzt akar legombolni.

  A lakását már eladta, a szülei háza terhére kölcsönt vett fel, munkahelye nincs, amíg az adományokból futja viszi orvoshoz, ha elfogy a pénz vége.

  Szóval ez szörnyű, úgy beszél arról hogy Inez meghal napokon belül, mintha azt mondanám hogy elmegyek a boltba. De érzem hogy belül majd összeroppan, állítja is hogy már szerinte kezd megőrülni.

  ennyi....

 • 2010.03.09 15:16:50dodóó

  meeko ha tudod mi az mond el az Off-ban légyszi.

 • 2010.03.09 15:17:56meeko

  Dodóó! Kigugliztam én is, mert bár hallottam róla, nem tudtam pontosan.

 • 2010.03.09 15:20:15dodóó

  Tudom hogy mindenki pénzből él,de ilyenkor elkérni ezt az összeget....

 • 2010.03.09 15:22:12dodóó

  Köszi,megnéztem.

 • 2010.03.09 15:25:04ressmoni

  én is azt gondolom, hogy ilyenkor -ebben az állapotban- pénzt kérni, már nem tudom milyen dolog, az anya pedig a reményért fizet és várja a csodát, amire eddig már minden pénze ráment, igérték is neki, jön, többen is, de még várat magára!

 • 2010.03.09 17:08:42dit7

  Ez szörnyű. Amikor ilyen nehéz, nincs valami szervezet amelyik küld egy segítőt elviselni, meg gyakorlati dolgokban is segíteni? Konkrétan ismerek egy ilyet csak nem jut eszembe a nevük. Nem lehetne nekik szólni, vagy a család nem akar?

 • 2010.03.09 17:28:49blue angel

  Nem tudnak olyan fajdalomcsillapitot adni, ami hat is? Morphin-szarmazekot?? Ilyenkor mar csak az segit. Es azt az orvos, ha kicsit tobbet ad be, el is altatja. Most lehet dobalni kovekkel. Es igen, van gyerekem.
  Kivanom, h szegeny kislany minel kevesebbet szenvedve menjen el.

 • 2010.03.09 17:37:25balnamama

  Szerintem a Hospice-ra gondolsz...Azt kell mondjam, sajnos saját tapasztalatból, hogy nem hagyják a gyerekeket szenvedni, ebben a stádiumban a fájdalom csillapítása a legfontosabb, amit a morfin folyamatos emelt szintű adagolásával érnek el. Emellett folyamatos orvosi ellenőrzés mellett vannak a kis betegek. Egyszerűen nem értem, hogy miért állítja Inez anyukája az ellenkezőjét, ha egyáltalán igaz ez a hír, illetve, ha nem tudja otthon ellátni, miért nem viszik be a kórházba. Az is lehet, hogy az agyban levő daganat maga kivált ilyen rohamokat, fájdalom nélkül...Nagyon sok dezinformáció kering ezen a blogon, amin lehet nagyokat sajnálkozni meg szörnyülködni, de valójában olyan egyébként jószándékú emberek terjesztik, akiknek nincsen semmilyen tapasztalata az egész témával kapcsolatban (hála Istennek), de annál inkább van határozott véleményük. Inezt nagyon sajnálom és remélem, hogy ebben a helyzetben nem cipelik már őt semmilyen kuruzslóhoz, hanem csendben fogják a kezét, hogy érezze azt a szeretetet, amire most szüksége van, hogy félelem nélkül el tudjon menni...

 • 2010.03.09 17:48:10Vakmacska

  Dr. Muszbek Katalin. Hospice.
  Ha segít, kiásom az eléhetőségeit, én találkoztam vele néhányszor régebben.
  Isten legyen hozzájuk irgalmas.
  [link]
  Mielőtt megszültem, akkor jutott eszembe, mikor ezt hallgattam (ültem a kocsiban nagy hassal és bőgtem...)

 • 2010.03.09 19:57:34ressmoni

  Gondolom Kriszta megtesz mindent, hogy Inez ne szenvedjen. Én is kérdeztem Tőle, hogy miért nem morfiumot kap, ami segit is, de harmadika óta nem lépett be, nem jött válasz az iwiwről. Sajnos. Ilyen helyzetben és is azon gondolkodom, hogy ilyen esetben lenne jogos az eutanázia. Még ha szülő is vagy, valószinű élnél vele, minthogy igy lásd a gyereked. Hogy benned nem a szép emlékek maradhatnak meg, hanem az utolsó napok kinjai. Szörnyű lehet min megy keresztül Kriszta. Lelkileg ezen átesni, amikor már tudod... figyeled... talán várod is, hogy megkönnyebbüljön, hogy megkönnyebbülj! Felkészülni nem lehet rá, de már tudja mi vár rá. Tehetetlenül küzd a halál ellen, hát 3 gyerekes anyaként ilyenbe belegondolni, nem emberi! Hatalmas erőt kivánok Krisztának és könnyű búcsút Ineznek.

 • 2010.03.09 20:11:03psyché

  "S ha majd jő a halál,
  Szóljon hozzám szépen,
  S ne a hátán vigyen,
  Hanem az ölében." (Falu Tamás: Esti Ima)

  Ezt kivanom Inezkenek.

 • 2010.03.09 20:12:29ressmoni

  Balnamama- nem tudom hol olvastad, hogy Kriszta az ellenkezőjét állitaná, annak, hogy megtesznek mindent értük. Inezt hazaadták január közepén, hogy otthon lehessen azokkal, akik szeretik és ne a kórház hideg falai között kelljen a utolsó időszakot megélnie. Azt sem mondta senki, hogy nem tudná Kriszta ellátni. Pusztán anyaként ezt a kint, szenvedést napi szinten megélni a saját gyerekeddel kegyetlen, idegörlő, lelkileg hazavágó állapot lehet, amibe nem lehet szerintem sem mást, csak beleőrülni!
  "olyan egyébként jószándékú emberek terjesztik, akiknek nincsen semmilyen tapasztalata az egész témával kapcsolatban" hát nem is szeretném, ha lenne tapasztalatom, de nem félinfókat, kitalációkat irunk le, hanem én speciel azt amit Tőle hallattom, vagy a Barátnőmtől, aki pénteken beszélt Velük. Szerintem ez itt nem az a téma, ahol találgatni volna kedve az embernek, vagy upsz, egy kicsit hozzákölteni. Nem gondolom, hogy folyamatosan a sorok mögé kéne olvasni, látni, képzelni olyan dolgokat, amiket nem irt le senki. Ha cipelik is bárhova is, az is az Ő döntésük és biztos vagyok benne, hogy nem azért teszik, mert élvezik a kínt, hanem mert esetleg még nem adják fel a reményt és hisznek, biznak, ha a lelkük mélyén esetleg már tudják is, hogy fel kéne adni. De Ők szülők, és Inez a saját gyerekük, akiért az utolsó percig is, de küzdenek. Minden szülő igy tenné, szerintem. Én is, biztosan!

 • 2010.03.09 21:14:04Rosa Rugosa

  Ez borzalmas. Egyszerűen elviselhetetlen lehet.

 • 2010.03.09 21:19:38Kaila

  Összetörtek ezek a hírek... :(

 • 2010.03.09 21:26:53Misszi

  Sziasztok.Szeretném nektek leírni az én véleményemet.Én is vittem Dorent minden nap alternatív terápiára,és aki kezelte minden nap,egy fillért sem fogadott el,azt mondta ha sikerül meggyógyítani Dorent,akkor majd elfogad valamit,de ezzel most ne foglalkozzunk.Ha valaki érző ember,gyermek esetében ne kérjen pénzt,főleg ha már szinte nincs is remény.Különböző emberek vagyunk,de én az utolsó 1 hónapban már nem hordtam sehova,csak fájdalomcsillapítót kapott és itthon voltunk,ahol biztonságban érezte magát.Egyébként a korházból úgy engedtek haza hogy keresni kellett egy orvost aki vállalta azt hogy kijár+egy nővér.Mert ha kell morfimszármazék akkór ezt nekik kell adagolni.Az utolsó nap Dorcsi is 4 óránként kapta sőt mellette néha még más fájdalomcsillapítót is,de néha így is fájt neki és ahogy közeledett a vége sajnos egyre kevesebbet aludt.Nem adhattak többet mert megállította volna a szívét.Sajnos ilyen kegyetlen az élet és a sors.

 • 2010.03.09 21:28:49Kaila

  :'(

 • 2010.03.09 22:21:19no comment 01

  ressmoni::((

 • 2010.03.10 06:54:34egymásikanyuka

  Balnamama!
  A kis Inez nem morfiumot kap hanem panadolt
  valószínű ezért vannak a fájdalmak...
  Gondolom félnek a morfiumtól

 • 2010.03.10 09:55:32manó99

  [link]

 • 2010.03.10 09:58:22manó99

  Bocsi ezt nem ide szántam.

 • 2010.03.10 19:11:16balnamama

  egymásikanyuka
  Ebben a stádiumban biztos, hogy nem panadolt kap, hanem morfiumot, a valóság az, amit Misszi is leírt...nem tudom, hogy ezek a mindenkit sokkoló ferdítések, hogy "ordít a fájdalomtól" meg panadolt kap egy végső stádiumos kisgyerek milyen félreértésből származhatnak, nem vitatva a kommentelők jószándékát, de megdöbbentőnek találom, hogy ilyen hírek keringenek és igazán remélem, hogy nem Inez anyukájától származnak, mert akkor fel nem foghatom, hogy miért nem viszik őt kórházba, ahol tudnák a fájdalmát csillapítani.
  Misszi, nagyon sajnálom, hogy Dorennek sem sikerült meggyógyulni...sok erőt kívánok Neked.

 • 2010.03.10 20:34:56Tintaszív

  Sziasztok! Kedves balnamama!
  Azt hiszem tudom, hogy mi folyik itt... Nem Kriszta mond ilyeneket, hanem az alábbi blogon lévő írást forgátják ki gyomorforgató "emberek", gyomorforgató stílusban...
  Bálnamama! A kritika természetesen nem neked szól...

  [link]
  Kincs

  2010. január 30. 22:15:17 - írta CaLiFan
  2 komment
  Kategóriák: Poronty
  Kincs minden perce az életemnek, amit a kislányommal tölthetek, kincs, hogy ilyen hatalmas nagy hó van és mégis felvittem a hegyre síelni (igaz, morgott, mert tapadt a hó és alig csúszott, de akkor is kincs). Kincs a felvételi is, akkor is, ha fele annyit teljesített, mint amennyit tud, mert tudom, hogy egy kincs a gyerekem és igazi érték. Minden szava, véleménye, kinyilatkoztatása. Kincs, hogy matekoztunk, hogy szánkóztunk, hogy játszottunk és hóembert (vagy hóbaglyot inkább...) építettünk. Kincs az együtt chipsezés, az iskolatáska bepakolása, minden.

  És eszembe jut az a reménytelenül boldogtalanul másik anyuka, aki fogja 24 órán át a kislánya kezét és várja, hogy lélegzik-e még. Én nem is tudom leírni, hogy mit érzek. Hogy ő mit érezhet. Hogy egyáltalán érez-e valamit. Nem lehet felfogni, hogy Picilány, akinek működik a szíve, a tüdeje, a mája, csak az az undormány van az agyában, az az agresszív rohadék és megzabálja, kiszívja belőle az életet. Annyira felfoghatatlan...


  morfium

  2010. január 29. 23:00:44 - írta CaLiFan
  1 komment
  Kategóriák: Fájdalom
  Végső stádiumban van és a háziorvos felírt neki Panadolt. Hogy ne fájjon. Persze, hat egy ideig... Én csak órákig bőgni bírtam, aztán rájöttem, hogy attól, hogy le vagyok taglózva és sajog érte a szívem, nem segítek semmit. Elküldtem őket a legjobb dokikhoz- remélem, elmennek.

  Azt hiszem, kicsit átértékelődik az, hogy mi a fontos... az igazán fontos.


  és várja a halált

 • 2010.03.10 20:35:41Tintaszív

  és várja a halált

  2010. január 28. 15:57:15 - írta CaLiFan
  2 komment
  Kategóriák: Fájdalom
  Nem tudnak rajta segíteni, meg fog halni. Nem fogja túlélni, otthon van vele az anyukája és várja, hogy meghaljon. Nem tudnak segíteni rajta.

  Azt mondták neki, hogy meg fog gyógyulni, hogy van esélye túlélni, hogy az egyszem gyermeke meg fog gyógyulni, hiszen minden égi erő vele van, érte van, minden angyal érte imádkozik, minden hit istene vele van... több százezer ember érte drukkol, adakozik, keresi a megoldást.

  És miután túlvan a pici gyereke három műtéten, közlik az orvosok, hogy nem tudnak mit tenni, menjen haza és várja meg, míg a gyermek elmegy. Nem fog fájni, semmi baj nem lesz. A gyerek hangosan ordít órákon keresztül, ő szorítja két karjában, mert hiába félig vak, félig béna, még él, még lélegzik, még kimondja azt a szót, hogy Anya.

 • 2010.03.10 20:39:43Tintaszív

  Egyébként biztosan látjátok, hogy milyen "firssek" ezek az információk és aki még jobban utánanéz ezen az oldalon, amit Kriszta VALÓDI ismerőse/barátja szerkeszt, akkor az látja, hogy a "hírekre" éhes, szenvedésen és emberi kínokon élvezkedő katasztrófaturisták, még ezt az embert sem hagyják békén...
  SZÉGYEN!

  hirek

  2010. február 11. 8:08:47 - írta CaLiFan
  még nincsenek kommentek
  Kategóriák: Inez
  hirek pedig nincsenek...

  AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!

 • 2010.03.11 11:04:35Mariendorf

  egymásikanyukát nem lehetne egymásik oldalra átlőni????
  Mindig olyan "jóindulatu" bejegyzései vannak?

  Minden jót Inezkém,legyen békés, nyugodt minden perced, anyukád pedig erős.

  Köszönettel

 • 2010.03.11 11:34:34balnamama

  Tintaszív, köszi, én nem ástam bele magam ilyen mélyen a kommentekbe, de már látom, honnan származhattak a dezinformációk. Most már kicsit nyugodtabb vagyok Inez felől...az anyukájának sok erőt kívánok.

 • 2010.03.11 13:14:35egymásikanyuka

  Ezt nem én írtam hanem ti linkeltétek be a blogot ahol le van írva:
  panadolt írt föl neki az orvos

 • 2010.03.11 13:15:35egymásikanyuka

  Balnamama! Ez miért dezinformáció??
  Ő sem ír igazat ezek szerin??

 • 2010.03.11 14:15:26balnamama

  Egymásikanyuka
  Bocs, nem írom le még egyszer ugyanazt, de aki látott meg közelről hasonló helyzetet, az tudja, hogy amit Te állítasz az egyszerűen nem felel meg a valóságnak. Éppen elég borzalmas ez az egész anélkül, hogy hülyeségekkel (mint pl. panadol) borzolnánk egymás idegeit.


  Amit Te állítasz, az egyszerűen

 • 2010.03.11 15:46:26egymásikanyuka

  Nem én állítom hanem a barátnője

 • 2010.03.11 16:08:25egymásikanyuka

  És képzeld láttam már közelről ilyet sajnos
  Én is meglepődtem ezen a "panadolon" amikor olvastam hogy azt kap
  De arra gondoltam biztosan féltik a morfiumtól vagy van valami újfajta fájdalomcsillapító

 • 2010.03.11 19:11:19Bohoc

  Reméljük, hogy a kis INez meggyógyul és újra láthatjuk őt mosolyogni és játszani!
  Erőt és Kitartást a Szülőknek és Ineznek is!
  Pólus KölyökParkos lányok

 • 2010.03.11 20:26:59ressmoni

  olvasom a sorokat és nézek nagyokat..
  számonkéritek Krisztán, hogy nem ir, pedig adakózóként jogotok van tudni mi van a kislánnyal.. (akinek nem inge..)
  majd másik, mert nincs gyereke, ne okoskodjon, mert nem ismeri ezeket az érzéseket,
  majd jön info, amit megkérdőjeleztek, hogy félinfo, kitalált, ilyen olyan,
  máshonnan másol valaki ide infót, ami Inezről szól és ismét megkérdőjelezitek,
  és elégedetlenkedés és kötekedés és beszólás és kiforgatás és megkérdőjelezés. Milyen jogon? Milyen alapon? Ki az aki itt mindenkinél mindent jobban tud, aki bárkit is számonkérhet és vitathat?
  Borzalom! Ez a rengeteg rosszindulat ami némelyik emberből sugárzik, hát kritikán aluli. Irtam, hogy én csak olvasóként voltam jelent nagyon sokáig, majd irtam infot, és már a 3. hozzászólás ki lett forgatva, mintha legalábbis a hiénák a döghusra várnának, hogy téphessék, marcangolhassák. Ez a hozzáállás, hogy ha nem ir akkor miért nem, mikor tartozik ennyivel, ha valaki ir, akkor azt kitalálta. Komolyan erről szól itt minden?
  Sajnálom, hogy beléptem és irtam.
  Ami infót megtudok a továbbiakban, megtartom magamnak, ti meg csámcsogjatok valami máson. Inezéknek erre semmi szüksége.
  Szégyen!

 • 2010.03.11 20:31:14dodóó

  2010.03.11 20:26:59ressmoni
  Ami infót megtudok a továbbiakban, megtartom magamnak, ti meg csámcsogjatok valami máson. Inezéknek erre semmi szüksége.
  Szégyen!

  Nem csodálom hogy megtartod magadnak és nem írsz többet!

 • 2010.03.11 20:39:29meeko

  De ugye nem hívogatjátok az anyukát?

 • 2010.03.11 21:12:48ressmoni

  dodóó, tegnap is kaptam új infót, ma is, de "nem vetem a farkasok közé". Itt már sokan ugyis előre tudják, hogy az infó honnan van, hogy mi is vagyok? és élvezkedem a rémhireken. Minek irnék bármit is? Itt már nem Inezről van szó.Itt már egész más a fontos népnek.

  meeko, komolyan azt gondolod, hogy olyan primitiv vagyok, hogy csak azért, hogy én, vagy bárki idegen többet tudjon Inezről, telefonálgatnék nekik? Eszembe se jutottt! Nekem a száma sincs meg. De ha meglenne se jutna eszembe felhivni. Mit mondhatnék nekik? Mit kérdezhetnék? Minden percben rájuk gondolok és erőt és erőt és erőt kivánok nekik és Ineznek fájdalommentes napokat, órákat, perceket...

 • 2010.03.11 21:21:08meeko

  Volt ilyen...

 • 2010.03.11 21:33:23ressmoni

  elhiszem, de nekem nem jutott eszembe.

 • 2010.03.11 21:34:48nyúlmama

  meeko, azt hiszem, mindenki el tudja dönteni, hogy mit csinál ,azt miért teszi.
  Miért érzi néhány ember azt, hogy ő tudja megmondani, mi a jó, és hogy ismeri az emberek indítékait, szándékait?
  Egymást sem ismerjük itt, Krisztinát sem, de mindenki észt akar osztani.Néhány ember jóhiszeműen megosztotta itt a híreket, mert azt hitte, aki ide ír, azt érdekli.Erre ki lett mondva, hogy katasztrófaturizmus, meg ez, meg az.
  Egyébként Kriszta megadta a telefonszámát a lapon, amit el is tüntethet, ha akarja.

 • 2010.03.11 21:35:57nyúlmama

  Ja, és ki honnan tudja, hogy aki felhíva Krisztát, az nem ismeri-e őt?

 • 2010.03.11 22:39:31ressmoni

  nah, ez a katasztrófaturizmus nem jutott eszembe előbb.
  Én itt azt hittem olyan emberek irnak, figyelnek akiket érdekel Inez. De nagyon hamar rájöttem, hogy nem.
  Három gyerekes anyuka vagyok, aki ha lázas lesz a gyereke már hülyére izgulja magát, nem hiszem, hogy tudnék nem átérzéssel gondolni Krisztára, vagy ne fájdalommal gondolni Inez fájdalmára. Más meg, ismeretlenül simán a másikhoz vágja, hogy kataszrtófaturizmus és hogy élvezkedünk a témán. Élvezkedni egy haldokló kislány életén? Vagy az anyukáén, akinek ezt naponta meg kell élnie és nem tudja lesz e holnap? Igazán szánalmas gondolat! Bárki fejében is fordul meg az ilyen! Azért Krisztus keresztrefeszitésénél itt jó sokan sokra vitték volna, mert kövezésben bajnokok! Ahelyett, hogy valóban inkább Inezre koncentrálnának és kérni az égtől, a nem tudom kitől mitől, hogy ha már igy kell élnie, elmennie, akkor legalább ne fájjon neki! Szerintem ezzel többet tehetnénk, mint hogy itt találgatunk és MI tudjuk, hogy ő honnan és hogyan szerezte az infóját, mert MI olyan rohadt okosak vagyunk! Mindenki felett állók! Megtehetjük!

 • 2010.03.11 23:00:08csutkababa

  ressmoni
  Ezt már hagyd abba. Ez nem rólad szól.

 • 2010.03.11 23:09:23ressmoni

  én is véleményt mertem irni, vagy valahogy védeni, menteni magam? hjaaaa, bocs!
  a 3 gyerekes anyukán kivül semmi, de semmi nem szólt rólam itt, de bocs! Csak tudod mi a baj? Hogy már Inezről sem! :(

 • 2010.03.12 08:45:12Mariendorf

  Kiújult az ötéves Inez agydaganata," ez volt a hír.
  Ez Inezről szól!!!!!!!!!!!!!!
  Minden jót neked kicsi Inez!!!!!!

 • 2010.03.12 08:53:56manó99

  Szerintem le kellene zárni ezt a posztot.

  :((

 • 2010.03.12 10:12:12Tiglis

  Pár napja tudtam meg a borzalmas hírt, azóta csak sírok és imádkozom a csodáért. Állandóan Kriszta képe van előttem, ahogy tartja az ölében azt a kis sovány testet... Akármit is írtok, én még mindig bízom, lehet naív vagyok, de nem szabad feladni.

 • 2010.03.12 10:39:18Yukivoltam

  Tünde, nem lehetne lezárni ezt a posztot?

 • 2010.03.12 10:50:23dodóó

  Yuki én már azt is kértem hogy legyenek törölve a hozzászólások addig míg arról szólt amiről kell Inez oldala.

 • 2010.03.12 10:59:29Tünde

  dodóó és a többiek: én is kértem többször, hogy ha valamit szeretnétek, írjatok egy mailt és igyekszem azonnal megoldani a problémát - mivel nem tudom elolvasni az összes kommentet. ezt is csak véletlenül vettem észre.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta