SZÜLŐSÉG

Ha a kölyköm példaképe Kedves Ferenc lenne

2009. június 29., hétfő 10:03

Az megvan, amikor hatalmas sóhajjal vágod a gyerek bizonyítványát a sarokba, és megkönnyebbülten dőlsz hátra, mert vége, most legalább két és fél hónapig egyik pedagógus sem bassza fel az agyadat azzal a szöveggel, hogy nem hülye ez a gyerek, csak lusta, na meg kevesebbet kellene bohóckodással szórakoztatnia a lányokat órán, blabla? Minálunk megvan.

kedvesf

Pocsék bizonyítvány, hívom is anyámat, az meg csak röhög a telefonba, látod, mondja, mind visszakapod, amit te elkövettél ellenem tizennyolc éves korodig. Anyám áruló lett, én meg számolom visszafelé a napokat. Már csak nyolc év, hat hónap, és tököm tudja még hány nap, hülye vagyok matekból, elakadok, Bendegúz is kiröhög. Nem vagyok okosabb, mint egy harmadikos.

És a bezzegelés megvan? Bezzeg Botond, aki alighogy hazaértünk, már kapta is elő a feladatgyűjteményt és csupán szorgalomból meg is oldott két teljes oldalt, pikk-pakk. Bátyja konkrétan szarik a monológba, már a fürdőszobában áll a tükör előtt, igazítja a haját, tesz rá egy kis zselét is, szünet van, indul haverozni, különben is, minek az ilyen anyának gyerek, aki csak terrorizálni tud. Szeptembertől megjavulok, mondja gyorsan békülésképp, és vigyorogva elhajol a hozzávágott konyhatörülköző elől. A cipő, az fontos, de ilyenkor csakis Nike-t, mert Laura múltkor megjegyezte, hogy milyen menő. Viszi a kutyát is, mert ilyenkor jaj de cuki sikítozással ugranak rá a csajok. Egyelőre csak az ebre, de Bendegúz türelmes.

Ne is lássalak. Ezt meg bármikor örömmel teljesíti, hétig fel sem bukkan, még vécére is a harmadik emeleti haverjához jár a parkból, mert az közelebb van, biztonságosabb, ha nem tesz meg még hármat. Egész nyáron matekozni fogunk, úgy készülj, ajtón belül helyeslő bólintás, de lift előtt meg halk peeersze a válasz, hallom ám!

Szeptemberre tuti kinyomtatok a Velvetnél egy rakat képet Kedves Ferencről, és az orra elé nyomom. Aztán azt is megmutatom neki, milyen csajai voltak ennek a faszinak, biztos vagyok benne, hogy megvilágosodik, és szarik majd a szépfiúságra, viszont estig ki sem lehet majd robbantani a tankönyvek felől, az biztos.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.06.29 17:53:12ruju

  cant, te 2-vel többet ismersz, mint én :-DDD na jó, nem igaz, kiműveltem magam ahalatortánból, húgomnak hála, aki folyamatosan nyomta szkájpon, hogy kikicsoda... de kedvesferi meg bódiszilvi meg mittoménki kimaradt. hajdupeti megvan, csak az nincs meg, hogy na ő miazúristent tett le az asztalra hogy ott van ahol???? (dubaj?)

 • 2009.06.29 18:27:05cantaloupe

  H, jogos. Meg a Bochkort is hozzacsapom akkor, en 10 percig sem viselnem el, de volt par jo noje...

 • 2009.06.29 18:34:07Macskanya

  Jópofa, persze vannak elvárásai mindenkinek, nem jó, ha egy társadalmi osztály másikból választ párt. Nem csak anyagilag nem jó.

  DE!!

  Mért nem gondolt itt senki arra, mi van, ha a faszid tönkremegy? Ma ez nem olyan ritka. Akkor kidobod? haha...

  Nekem is volt olyan időszak az életemben, hogy nem volt melóm, hát kerestem másikat, de marha gáz volt. A faszim, aki azóta a férjem, meg nem bántott érte. Sőt, támogatott. Most meg én keresek épp jobban, akkor épp ő tartott el. Nem is akárhogy. A helyzet meg akár a következő hónapra megváltozhat.

  Ne mondjuk már ki ezt olyan könnyen, hogy ez meg ez a követelmény. Hamar megváltozhat ám bárki helyzete, egyik napról a másikra. Ki lehet vágni albérletből is, meg a bank is kivághat a saját lakásodból, ha nem fizetsz.

 • 2009.06.29 19:30:30baudolinA

  Heatherette,
  mi csóróként kezdtük: egyikünk sem volt anyagilag eleresztve. Ösztöndíjak meg alkalmi munkák voltak. Saját lakásunk még mindig nincs, de csórók már nem vagyunk. Mert van bennünk potenciál. :D Egyébként pedig ha valamilyen oknál fogva nem tudna egy darabig dolgozni, akkor teljesen természetes számomra, hogy eltartom. Ő is megtette ezt nekem.

  "és azt se gondolom, hogy a gyereknek nagy buli évente, kétévente, pár évente más helyre költözni. mert az albérlet erről szól, hogy nem örök, csak időszakos."

  Heatherette, én még emlékszem az olyan hozzászólásaidra, amelyekben kifejtetted, hogy akinek nincs munkahelye Csajágaröcsögén, az ne picsogjon, hanem költözzön el, és keressen munkát más városban, vagy akár más országban. Most akkor megviseli a gyereket a költözés vagy sem?

  csutkababa,
  a többit leírtad, köszönöm.

 • 2009.06.29 19:36:35cozumel

  Na ez kerem iskolapeldaja lehetne annak,hogyan lehet egy posztot teliirni kozhelyekkel ES MEGIS szuper jol, szorakoztato modon!

  Ez a szetfolyt feju gusztustalansag a kedves ferenc? hat barki, csak ez ne legyen a gyerek peldakepe...

 • 2009.06.29 19:55:31Heatherette

  baud
  egész más, ha kénytelen vagy költözni, mert helyben nem találsz munkát, és tök más, ha albérletről albérletre jársz. az egyik kötelező, a másik szabadon választott. lehet, hogy csudijó albérletben lakni, mert tündérke a főbérlő, de mégis benne van a bizonytalanság. bármikor gondolhat egyet, és kitehet belőle. a szerződéssel meg voltaképpen kitörölheted a segged. hiába rögzítitek benne, hogy x hetet ad a bejelentés után. én az egyik albérletemben konkrétan úgy éltem még egy hónapot, hogy naponta fogadtam a lakás után érdeklődőket. nem volt valami kényelmes élet. én elhiszem, hogy tök jól el lehet benne lakni, de akkor sem a tiéd. arról nem is beszélve, hogy nem mindenki kap ki egy tündérkét, vannak nagyon geci tulajok, akik ált. addig kedvesek, míg nincs meg az első probléma. de azt rögtön sejtettem, hogy majd jöttök azzal, de deeeeee, sokkal jobb az albérlet. tudtam, hogy ez lesz.
  egyébként nyolcszor leírtam minimum, hogy "tök más, ha már x ideje együtt vagyunk" (a csórósággal kapcsolatban). mert alakulhat úgy, h szétcsúsznak a dolgot. ezt jópárszor leírtam, de folyamatosan jöttök ezzel. most akkor kinek vannak szövegértési problémái?

 • 2009.06.29 20:04:16ruju

  De H, mi meg ittn többen többszörs leírtuk, hogy a szerelem nekünk több annál, hogy mi va a kasszában (nem beszélve a potenciálról, ugye :-DD) te meg ezt a véleményt nem vagy hajlandó tudomásul venni. Jó, te nem jössz össze, ha nincs anyagi háttér. Én, meg mások pedig nem mérlegelnek ennyire "tárgyilagosan". ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS?

  Albi: mi idestova 8 éve albérletben lakunk, Németországban (oké, tudom, bocsi) 4x költöztünk, 2x gyerekkel. Sosem azért, mert kiraktak, hanem mert mindig "előre" költöztünk, szebbe, jobba, nagyobba. A gyereknek majdnem mindegy, mi történik, amíg a szülei szeretik és kiegyensúlyozott bír lenni. A világ végéig elmegy a szüleivel, megrázkódtatás nélkül, HA adott a szeretetteljes háttér. Huh, még egy közhely, szori.

 • 2009.06.29 20:05:46cantaloupe

  H,
  en egyetertek veled, nagy lutri az alberlet. Amugy forditva is igaz am, mi kiadunk Adyvarosban egy 3 szobas lakast, es 5 berlobol volt 1 normalis, az egy egyedulallo pasas volt, de olyan tisztan tartotta a lakast es pontosan fizetett, hogy csak lestunk. A tobbiekkel altalaban a penz volt a problema, mig kauciot nem kezdtunk kerni.

  Senki nem irta amugy es nem is gondolja, hogy a sajat kero nem jobb az albinal, ki nem szeretne a maga ura lenni? De nincs mindenkinek lehetosege leperkalni annyit, foleg egyedulallo fiatalkent, ha a szulok is csorok.

 • 2009.06.29 20:07:42ruju

  cant, saját kéró tök jó, ha az egész életedet egy helyen akarodltölteni. Mi már nem az a generáció vagyunk. Valahol olvastam, hogy Mo-n algnagyobb az egy főre jutó saját ingalanok aránya. Még mindig mindenki inkább röghöz köti magát x éves hitellel, minthogy menne a munka és a lehetőségei után.

 • 2009.06.29 20:08:16baudolinA

  Heatherette,
  miért nem tudod elképzelni, hogy valaki akár évekig is (7-8 évig pl.) ugyanabban az albérletben lakik? Nekem tényleg jó a főbérlőm, de elismerem, hogy nincs mindenkinek ekkora szerencséje. Mi vásároltuk bele a bútorokat, úgyhogy "csak" a lakás nem a miénk. Majd lesz az is, de az nem lakás lesz, hanem ház. Addig pedig keresek egy csomó pénzt. :)

 • 2009.06.29 20:10:53andie

  ó, hányszor megkapom, hogy az albi ablakon kidobott pénz, meg bizonytalan!
  és mindig mindenkinek tételesen le kell vezetnem, hogy miért nem kapnék hitelt egyetlen banktól sem.
  ergo a lakásvásárlás nem alternatíva, mert mint lehetőség sem merül fel. egyedülállóként nem.

  megjegyzem, ismerek olyat, aki lakás helyett egy audit coupét vett, mert az volt szíve vágya, így 38 évesen albiban van, és közben mellette folyamatosan volt egy nagyon-nagyon jól fizető állása. és férfi.

 • 2009.06.29 20:12:52cantaloupe

  Ruju,
  ki is lehet adni azt a kerot...egy ingatlan soha nem rossz befektetes. :) En nem erzem magam roghoz kotottnek, ugyanis itt szeretek elni, ahol az otthonunk is van. A gyori lakasomat sem adtam volna el, ha ott elnek, mert ott is szerettem elni. Egy Kelet-Mo-i falubol mar inkabb menekulnek...

 • 2009.06.29 20:13:26cantaloupe

  Baud,
  hat ha valakinek, neked sikerulni fog.

 • 2009.06.29 20:13:47andie

  baud
  dettó, isteni főbérlő, saját bútorok.
  idén még egy festésben is gondolkodom. :-)
  A festék árát levonjuk a havi albipénzből, és kalákában, fiú haverokkal megcsináljuk. :-)

 • 2009.06.29 20:18:08ruju

  cant, oké, igen mi is kiadjuk, de ez az elenyésző kisebbség sztem (már aki megteheti, hogy fizeti egyikre a részleteket, kiadja valamennyiért és lakik egy másikban - te sem Mo-n, asszem)

 • 2009.06.29 20:31:41cantaloupe

  ruju,
  meg mi is csak gondolkodunk rajta...nem Mo-n, az teny.

 • 2009.06.29 20:36:26baudolinA

  cantaloupe,
  egyelőre nem árasztanak el konferenciákkal, de szerencsére vannak fordítások. :)

 • 2009.06.29 21:44:48pimpiii

  A saját lakás kontra albérlet témához: decemberre várjuk a kisbabánkat és albérletben élünk. Amit havonta kifizetünk bérleti díjra, az egy kb másfél szobás panel lakás törlesztőrészlete lenne. A másfél szobás panel helyett inkább egy 3 szobás újépítésű, saját zárt udvarral rendelkező lakás bérlését választottuk. Talán nem teszek rosszat a gyerekemmel, ha lesz saját szobája..

  És hogy mikor lesz lehetőségünk saját lakást venni? pfff.. talán soha. Pedig mindketten jól keresünk, csak éppen nincs mögöttünk "háttér", és mióta az eszemet tudom albérletben élek/élünk, ami mellett önerőre félretenni kb esélytelen.
  Nyugodtabb vagyok albérletben, mint 20-30 év hitellel a nyakamon..

 • 2009.06.29 21:51:47jazmine

  pimpiii, 9 évig laktam albérletben, első gyerek oda is született, de a főbérlő/bizonytalanság miatt inkább a hitel (még 11 év)...

 • 2009.06.29 22:05:15I. Pipi

  hat itt nalunk a valsag miatt most inkabb a berlok jarnak jol. Par honappal ezelotthoz kepest jo 25%-kal estek az arak a piacon. Igaz itt szerozdes van, es mindket fel bevallja, mert a foberlo es az alberlo is kap adokedvezmenyt :)

 • 2009.06.29 22:15:25jazmine

  I. Pipi, a 9 évünk alatt 250%-kal ment fel az albérletünk ára (a lakásoké kb. 600%). Hogy most kicsit visszaesett, jaj de fáj a szívem. Irreális árnövekedés volt mindkét esetben, a keresünk sokkal kevesebbet ment, mindez csak szétnyitja az ollót. Sohasem felejtem el azt a kilátástalanságot, h mi a fenéből veszek lakást, mert önerőnk nulla, törleszteni bírnánk, de ahogy megy az idő, erre is kevesebb az esély. És nagyjából beledöglünk a törlesztésbe, ha nem megy, még mehetek albiba, de addig is van pár év nyugi.

 • 2009.06.29 22:17:30pimpiii

  Ismerőstől béreljük a lakást, a nyugalmat illetően így teljes a kép..
  Persze, idővel a saját lakás lenne a cél, de jelen helyzetben én nem merek ennyi év hitelt a nyakamba venni..

 • 2009.06.29 22:18:25Mannamama

  szétoffoltátok a témát...

 • 2009.06.29 22:19:00Mannamama

  Az eredetihez azért hozzászólnék...

 • 2009.06.29 22:23:50sajtos pogi

  Baromság ez a cikk.
  Kedves Ferenc valszeg nem attól lett gazdag mert kiválóan derivál. Győzikének sem attól lett olyan sok pénze, mert kitűnően végzett a Közgázon. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell tanulni)
  Viszont az is igaz, hogy azért mert valakinek sok pénze van még nem vezet egyenes út a szép, ismert lányokhoz.
  A szép lányok általában nem pusztán a pénzre buknak, kell az is ami mögötte van. Talpraesettség, jó kiállás, határozottság, kreativitás, stb. Ezek nagyrésze kell egy sikeres vállalkozáshoz.
  Ezen a fotón pl. nem ronda ez a pasi. Ápolt, jól öltözött, kedves mosolyú, magabiztosságot sugárzó személy benyomását kelti. Nekem még átlagos egzisztenciával is bejönne.

 • 2009.06.29 22:24:26Mannamama

  Szóval, KF pont abban az időben járt a KVIF (kereskedelmi-vendéglátó és ifo) főiskolára, amikor én.
  A beceneve: DEBIL volt... szerintem, ez elég sokat elárul...
  És ő volt az a csávó, akit SOHA nem hívtunk el a koleszbuliba... annyira "jófej" volt...
  Nője se nagyon, akadt...
  Csodálkoztunk is, amikor pár éve így megszaladt neki a szekér, és egyből ilyen "intelligens, humoros, jófej..." pasi lett - idézet a modell-csajok, " nem a pénzéért vagyok vele" szövegeiből

 • 2009.06.29 22:28:05csutkababa

  Az igaz, hogy állattápon gazdagodott meg? Mert akkor hasznát vehette a vendéglátós tanulmányainak:-DDDD

 • 2009.06.29 22:38:31sajtos pogi

  Ez a Debil becenév elég gáz, de mondjuk azokkal akik nálunk a bulik sztárjai voltak, akik után csak ácsingóztunk, ma már cseppet sem érdekelnének. Komolyodtam, mások az igényeim.
  Volt egy srác, antibulis volt, amolyan anyuci jól nevelt pici fia. A 10 éves találkozón mintegy jó fej, sármos pasi jelent meg, gyönyörű feleséggel. Nem tudom, hogy a csaj változtatta meg, vagy a csajt annak köszönheti, hogy vmi miatt nagyon nagyot változott. Mindenesetre mi ezt annak idején ki sem néztük volna belőle.

 • 2009.06.29 22:38:51andie

  csutka
  a playboy-os cikkben az volt

 • 2009.06.30 08:37:49sajtos pogi

  Állattáp? Ez is azt mutatja, hogy találékony. Debilsége ellenére felismerte, h. manapság a házi kedvencek még a gyereket is megelőzik.
  Egy új társasházi projektet a következő boldog családdal reklámozzák: apa, anya, 1 gyerek, 2 nagytestű kutya
  Kis nyugdíjas panellakó a közértben: agyonmosott ruha, siránkozás a kevés nyugdíj és a drágaság miatt. Kosarában fél kg kenyér és 6 doboz cicakaja.

 • 2009.06.30 08:50:17sajtos pogi

  Albérlet v. saját lakás törlesztője?
  Akkor már inkább az utóbbi, még akkor is ha szerényebb hajlék mint a bérlemény lenne.
  1. Nem biztos, h. mindig akkor és ott és olyan lakást tudsz bérelni, amit szeretnél.
  2. Ha mondjuk 20 év múlva átmeneti pénzzavarba kerülsz, akkor a banknál lehet halasztani ha még egyáltalán kell törlesztened, a főbérlő viszont nagy eséllyel kirak. Pénz nélkül meg ugye újat találni lehetetlen.
  3. A törlesztéssel a saját ill. az utódaid vagyonát gyarapítod.
  4. Bérelni, költözködni fiatalon könnyebb, de idősen már nagyon kiszolgáltatottá válik az ember.

 • 2009.06.30 08:59:08Brumibaby

  off

  inkább ide se jövök ma.
  Valaki azt írta fentebb, hogy "isteni főbérlő", én meg azt olvastam, hogy "istenfélő bérlő".
  Sziasztok

  on

 • 2009.06.30 09:01:00másutt

  Brumi?
  Heh? Istenfelo berhulye? Heh?

 • 2009.06.30 09:11:22andie

  szerintem leszögezhetjük, hogy lakás vs albi fronton is csak annyi a biztos, hogy mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb, meg csinálja azt, amire lehetősége van.

  Ha pl. kapnék számlát a bérlésről, nekem jobb lenne, mint a törlesztő, mert itthon dolgozom, elszámolhatnám egy részét költségként.

  És ugye a kaució pénzzavarra is jó, hiszen 2-3 hónapig "lelakhatod", és ennyi idő alatt ki lehet találni valamit.

  Amúgy ezek a kiadások, akár bérleti díj, aki törlesztő, szerintem csak egy keresetből nehezek. Kettőből azért már nem olyan vészes.

 • 2009.06.30 09:12:56mazsola84

  "Ha a pasim vesz nekem ajándékot, azt azért teszi (ideális esetben, ugye), mert szeret. A fenti eber azért vesz a csajoknak ajándékot, mert meg akarja b*szni őket."

  Hát ezen hullára röhögtem magam. Nyilván, ha valakinek van pénze, érzelmei nincsenek. Ha nincs pénze akkor kizárólag az igaz szerelem vezérli. Nekem volt olyan esetem, hogy a csóró pasi csak dugni akart, belépőnek egy pohár sangriát ajánlott fel.
  Ha meg nem szeretne senkit, akkor miért tartana el évekig ugyanazokat a nőket? Minden napra vehetne magának másikat a töredékéért, mint amennyit a BSZ-re vagy DZ-ra költött.

 • 2009.06.30 09:16:32andie

  mazsola
  csak az a furi, hogy mindig ilyen lányokkal esik szerelembe, és ezek a csajok meg egymás országos barátnői.

 • 2009.06.30 09:27:08mazsola84

  andie, én nem ismerem a fickót, nem a védőügyvédje vagyok, csak utálom ezt az áradó rosszindulatot, csak azért mert valakinek pénze van és jó női. Nem kell hüppögni, lehet utána csinálni. Én másokkal ellentétben nem hiszem, hogy ekkora vagyon felhalmozásához csak gátlástalannak kell lenni, szerintem, ha valakinek a vállalkozásai ekkora profitot termel, akkor az ürge valamit jól csinál, és nem tartom butának, ennyi.

 • 2009.06.30 09:33:45andie

  mazsola
  ebben a történetben elsősorban a csajokkal szemben voltunk rossz indulatúak. Én még azt is írtam, hogy jó arc a csóka.
  Egész addig így gondoltam, amíg ki nem derült, hogy gyerekei vannak.
  Mert nem tetszik, hogy apaként a nyilvános kurvázást választja.

  Amúgy a vagyonát nem irigylem, biztos is, hogy valamit jól csinál, és esze is van.

 • 2009.06.30 09:41:43baudolinA

  mazsola,
  én egy szóval sem írtam, hogy jó női vannak. ;)

 • 2009.06.30 09:48:08mazsola84

  baud, azért valljuk be, hogy ízlés ide vagy oda, de azért a nagy átlagnál mindkét csaj egy-két kategóriával jobb.

 • 2009.06.30 09:50:19andie

  de ha az "ár-érték" arányt nézzük, akkor tudjuk, hogy ebben az "árkategóriában" sokkal-sokkal jobb nők is vannak. Csak ők nem töltik meg a Sztory magazint. :-P

 • 2009.06.30 10:31:40ruju

  Hát mazsola, azért nem árt kontextusban is olvasni, a csajok kurvázását nem én kezdtem... Én csak egyetértek, továbbra is, nem rosszindultból, hanem mert ez a jelenség abszolút létezik és nap mint nap az arcunkba tolják - ha hagyjuk.

 • 2009.06.30 11:47:42szl1102

  Én személyesen ismerem Fecót, együtt dolgoztam vele és a kollégáival külsősként kb. 1 évig. A médiából nem jön le, de egy nagyon kedves, okos, tájékozott, jó humorú pasas. Van két szép kisfia akiknek tökéletes apukája. Szóval kérlek titeket ne fikázzátok!
  Az előző kommenteket nem olvastam, bocs ha nem ide való az enyém.
  Ja, és szerintem őt teljesen hidegen hagyja mit írnak róla, sosem reagált egy cikkre sem. Ebből is látszik mennyire intelligens.

 • 2009.06.30 12:41:41baudolinA

  mazsola,
  tényleg nem kekeckedésből, de nekem túl mű mindkettő. A baloldali fehér bőréhez nagyon nem talál a kontrasztos sötét haj, sötét smink, a jobboldali pedig agyon van szolizva szerintem. De nem én kell járjak velük. :)

 • 2009.06.30 12:53:31mazsola84

  baud, ízlések és pofonok, mondom, de szerintem azért egyik csaj sem rossz, még női szemmel sem, én ilyen apróságokon, hogy szolizott bőr nem akadok ki, egy férfinél sem kizáró ok egy ilyen horderejű dolog nálam.

 • 2009.06.30 13:09:58baudolinA

  Nálam sem volna kizáró ok, de jobban szeretem a normál bőrszínt. Magyarán: egy arab vagy egy kreol bőrszín jobban tetszik, mint egy szolizott fehérbőrű. De ez tényleg egyéni.

 • 2009.06.30 14:03:24ruju

  szl1102
  Nem igazán őt fikáztuk, hanem a csajokat, bár nekem a csajain keresztül jön csak le, hogy ő valójában milyen ember lehet, ugye, és az azért nem meggyőző az én értékrendemben.

 • 2009.06.30 17:37:27Miss Marple

  Kérdezték már, hohgy kicsoda Kedves Ferenc?...

 • 2009.08.17 00:36:48Lilla18

  Zita modell !!! Ne alacsonyítsuk egy szintre a Dubai-ban kurválkodó , playboyban picsamutogató , magát nemes egyszerűséggel modellnek tituláló Bódy Szilvikével... Csak hogy mindenki számára világos legyen , Zita SOHA nem szerepelt a nyuszis magazinban , mivel neki ez nem fér bele ! Azt , hogy ő modell számtalan oldal , kép és ember bizonyítja , míg azt hogy Szilvi "modell" kizárólag ő próbálja bizonygatni (mellesleg elég ügyetlenül) . Valaki felvilágosíthatná , hogy a playboytól nem modell valaki . Zita rendszeresen szerepel kifutón , kampányok reklámarca , ezenkívül klímanagykövet és nagyon tehetséges fotós . Miért olyan hihetetlen hogy tényleg szeretik egymást ? Komolyan szánalmasak az emberek...Ha valakinek bejön az élet és boldog , azt rögtön ki kell kezdeni...Talán ezért ilyen savanyú a szőlő és ezért vagytok ilyen megkeseredett emberkék...mert magatok helyett , másokkal foglalkoztok !

 • 2009.08.17 01:00:38Moira

  ő volt az aki a tévében egy fotózással kapcsolatos kérdésre sem tudott válaszolni ugye? Érdemes lenne megnétni azt az interjút. Persze attól még csinálhat jó képeket, nade fotós? ugyanmár
  egyébként semmi bajom vele, egyikőjük sem foglalkoztat

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta