Családot keres gyermekeinek a haldokló édesanya

Befogadó családot keres négy kisgyerekének egy 36 éves francia nő, aki gyógyíthatatlan rákbeteg, és már csak rövid ideje van hátra az életből. Marie-Laure Picat (Mari- Loré Pica) azt nyilatkozta a francia médiának, hogy olyan embereket akar találni, akik szerető gondoskodással és megfelelő környezetben nevelnék fel gyermekeit.Az asszony Párizstól 40 kilométerre, egy kisvárosban él négy kisgyerekével, a 11 éves Julie-vel (Zsüli) , a kilenc éves Thibault-val (Tibó), az öt éves Matthieu-vel (Matyiő) és a két és fél éves Margot-val (Margó).



A beteg asszony, akinek testvére és egyik barátnője segít jelenleg, azt nyilatkozta, hogy talált egy házaspárt már, akik alig egy kilométerre élnek tőlük, és talán ők lesznek azok, akik befogadják halála után a kicsiket. Arról nem számolt be a francia M6 média, hogy egy vagy több apától vannak-e a gyerekeknek, és velük mi van, írta a Független Hírügynökség.

Marie egyébként könyvet ír gyermekeinek, és azt reméli, hogy még be tudja fejezni. A könyv, amelyben leírja életét és küzdelmét a betegség ellen, azt a címet viseli, hogy " Le Courage d' une mre", vagyis "Egy anya bátorsága".
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek