SZÜLŐSÉG

Ajánljon és találjon gyerekcsőszt a Porontyon!

2008. február 20., szerda 11:05

Megbízható bébiszittert találni nem olyan egyszerű: az ember ötször is meggondolja, kire bízza porontyait és kit enged be a lakásába, ha halaszthatatlan dolga van vagy beteg a gyerek és nincs ki vigyázzon rá. Tud megbízható bébiszittert? Vagy épp keres egyet? Ossza meg tapasztalatait a Poronty olvasóival!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.09.02 13:47:41Bato

  Sziasztok!

  Sittert keresek decembertől napi két órára két gyerkőc mellé. Győrtől 10km. Jelentkezéseket ide várom: diana.zoltai@gmail.com.

 • 2009.09.16 14:08:31pipacs28

  Anyum végzett babysitter. Nagyon jól csinálja, mert a kicsik sosem akarnak Tőle hazamenni. Nekem szerencsére sosem kellett bébicsősz, mert ott van nekem Ő, akire bárhol, bármeddig, bármikor rábízhatom a kicsiket anélkül, hogy aggódnom kéne. Pár hete a saját szemem előtt zajlott le, hogy a kislányért jött a Mamija, és a baba kapaszkodott Anyum nyakába, hogy ő aztán tuti nem megy haza. A kislány Mamija lefejtette Anyumról a gyereket, de a kicsi kapaszkodott vissza Anyuhoz. Ez asszem mindent elmond. Nagoyn jó érzéke van a gyerekekhez. Szóval nekem tényleg jók a tapasztalataim, de asszem, nagyon szerencsés is vagyok :-)

 • 2009.09.16 20:26:10ibolya89

  A nevem Borbély Ibolya Ildikó. Másodéves hallgató vagyok a budapesti ELTE Bölcsésztudományi Karán. Munkát vállalnék Budapesten, mint bébiszitter, de ha szükséges akkor takarítást is vállalok egy helyben. A középiskolát óvó-tanítóképző szakon végeztem, Erdélyben, pontosabban Marosvásárhelyen. Több korcsoport oktatásában és foglalkoztatásában szereztünk gyakorlatot, óvodában, elemi iskolában. Szeretek a gyerekekkel játszóházba, játszótérre járni és a természetben barangolni. Ikrekkel is van már gyakorlatom. Nem dohányzom. Szabadnapom a péntek, de még rendelkezem két szabad délelőttel is. Hétvége is megoldható. Amennyiben ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, jelezze ezt a következő email cimen:ibolyaildiko5@freemail.hu.

  Üdvözlettel,
  Ibolya

 • 2009.10.03 21:09:55sjc

  Nem, pipacs28, a Te anyukád éppenhogy nagyon rosszul csinál valamit. Higgyétek el mindannyian, hogy nem az a jó bébiszitter, akitől sosem akarnak elmenni a rábízottak. Merthogy a bébiszitter egyik nagyon fontos feladata, hogy a gyerekkel együtt töltött időben ne kösse magához a kicsiket, hanem éppen ellenkezőleg: a szülővel való kapcsolatát erősítse mindenkor. Hogy ezt hogyan kell csinálni? Hát nem könnyű... minthogy az egész bébiszitteri tevékenység nem az.....
  És ami még nagyon fontos: nem elég szeretni a gyerekeket,vagy elvégezni egy vöröskeresztes gyorstalpalót, szükség van nagyon sok olyan tulajdonságra, ami együttesen adja nemcsak a rátermettséget, hanem az elhivatottságot is.

 • 2009.10.03 22:55:01Farkasokkal táncoló

  sjc.,
  Marhaság.
  A bébiszitter nagyon jól csinálta. Ha valaha is szükségem lett volna ilyenre, akkor olyat akartam volna mint pipacs mamája.
  AZ ANYUKA NEM CSINÁLT VALAMIT JÓL. Szeretném én látni azt a bébiszittert, akitől nem az én karomba repül a gyerekem.

 • 2009.10.03 23:01:42nyúlmama

  sjc,ez az elv kb negyven évvel ezelőtt volt divatban Pikler Emminél.
  A kisgyerek ahhoz ragaszkodik aki vele van sokat.És hogy a túróban kell úgy együtt lenni egy kicsivel, hogy ne kösd magadhoz?

 • 2009.10.03 23:24:49dodóó

  Én laktam egy családnál ahol annyira megszerettek hogy 3.gyerekként mutattak be az ismerősöknek.
  Mindenhová együtt mentünk.A kicsik 8 és 5 évesek voltak én 17.nyári melónak indult,azóta is tartó barátság lett belőle.
  A gyerekek meg felnőttek azóta.Ha írnak úgy kezdik Szia Nagytesó!

 • 2009.10.19 15:08:41Alessia2

  FT akkor én tudok mutatni Neked olyat.
  Barátnőm 4 éve fix baby sitter egy családnál, szülők általában 8-20ig dolgoznak a családi vállalkozásban, a nagyobb gyerek most 5 éves a kicsi meg 8 hónapos...van hogy szombaton és vasárnap is ott van......nyaralásokra magukkal viszik. Igen a gyerek jobban szeret VELE lenni, mint az anyukájával......:((((((((

 • 2009.10.19 16:24:19Sünfi

  Végre egy érdekes topic!

  Az én sztorim a következő:
  otthon voltam a gyerekkel és megölt a depressszió. ÚGy éreztem, nem bírom ezt és tudtam, hogy szabadulnom kell, legalább heti 1-2 órára. De nem tudtam! Senkink sincs, csak a férjem és én egymásnak, a férjem heti 6 napot dolgozik kora reggeltől estig. Megőrültem otthon, sétáltunk a gyerekkel és emberrel nem találkoztam, senkihez nem tudtam szólni. Kb 5-6 hónap alatt ez "megtette a magáét".
  Ekkor elkezdtem bébiszittert keresni, hogy legalább pár órára kimeneküljek a gyereksírásból. De gyors fejszámolás után rájöttem, a GYED-ből nem tudom az 1000 Ft-os órabért kifizetni...:-)
  Vidéken élünk, Pesttől 30 km-re és 1000 Ft-nál olcsóbb bébiszittert nem találtam.
  Családi napközit 65 rugóért, azt igen!

  Visszajöttem dolgozni, a gyerekem 1 éves kora óta állami bölcsibe jár, reggel 7től du. fél 5ig. Szerencsétlen:-( De ez van.

  Hiába a fizetésem, a bébiszittert megfizetni nem tudjuk. Két év alatt egyszer nem jutottunk el a férjemmel kettesben sehová. A sarokig sem... Ez rettenetes, még nem sikerült megemésztenem, hogy ez még 14 évig tutira így lesz. Kivéve, ha meggazdagszunk! :-)

 • 2009.10.19 16:42:16Rosa Rugosa

  Nincsenek hasonló helyzetben lévő barátok, ismerősök?

 • 2009.10.19 16:47:37loreál

  Sünfi,

  Nincs véletlen hasonló babás ismerősötök..akkkor lenen két megoldás is..
  1: közösen hívtok a két gyerkőshöz bébiszittert, akkor feleződik az összeg(vagy majdnem, ha esetleg kicsit többet kér két gyerekért).
  2: egymás gyerkőceire vigyáztok, amíg a másik elmegy valahova

  És amúgy pedog úgy gondolom, hogy mondjuk ha a havi egy alkalom árát ki tudod préselni valahogy a költségvetésből, akkor az igazán megéri, mert amennyire feltőltődtök ezidő allatt, az rengeteget jelent a kapcsolatoknak és valószínűleg a gyerkőcnek is, mert feltöltődött szülőket kap ő is.

  És amúgy szerintem keresgélj tovább...próbálj jól megbizható ismerős diáklányt találni...ugyan nem ismerem az otthoni árakat, de ez nekem nem a legolcsóbb kategóriának tűnik....Egy gimnazista lány tuti elvállalja kevesebbért is.

 • 2009.11.21 12:16:36Sevy

  Sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük bébiszitterre. A gyerekcsősz pedig szeretne pénzt keresni, hát elkéri az ezrest óránként. Én nem kérem el. Nem licitálok rá senkire, de van meleg otthonom, nekem csak kisebb kiadásaimat kell fedeznem. Az ELTE Óvóképző Karán másodéves hallgató vagyok és rengeteget számít a gyakorlat. Egy félévben öt napot kapunk, amit gyerekekkel tölthetünk, ezen kívül csupán megfigyelők lehetünk az oviban. Nekem ez kevés, iskola mellett-este-hétvégén-megegyezés/szükség szerint nagyon szívesen vigyáznék pici babától a kisiskolásig bárkire. Ha el kell ugrani valahová a szülőknek (nagybevásárlás/doki/ügyintézés), ha esti programra vágynak, vagy szeretnének valakit, aki segít az oviba lassacskán beilleszkedő vagy nehézkesen olvasgató kisiskolás csemetéjüknek, én mozgósítható vagyok. Nappalis diákként persze nap közben nehezebben, de a 12. kerületben például még akár olyankor is, hiszen elég sok szünetem van, de messzebbre olyankor nem igen tudok menni. Csepelen élek, elég könnyen és hamar a belvárosba juthatok. Hogy mennyiért? Megbeszéljük, minden a körülmények függvénye, de nem ebből akarok meggazdagodni és tandíjat sem kell fizetnem.

  Akinek ilyesfajta segítségre van szüksége, keressen meg: csibebolcsi@gmail.com

 • 2010.01.16 16:58:12fantaghiro lesz a lanyom

  Azert Sunfi mar ne haragudj de ott valami nem stimmel,ahol nem az anyagiakat hozzzak fel arra,hogy az egyevest beraktad a bolcsibe,hanem teljesen mast.
  :((((((((((((((((((((

 • 2010.01.26 23:11:31korcsolya

  Ez a topic gyakorlatilag meghalt? Engem pedig épp most érdekelne a pótnagyik jelentkezése... a 2008-as jelentkezőknek inkább nem kezdek el sorban írogatni, jobb lenne, ha frissen jelentkezetteket láthatnék. :) Rajta, rajta!!! :)

 • 2010.02.25 15:17:20Starlark

  Kaposváron keresnék vkit aki alkalmanként tudna vigyázni a fiamra és néha délelőtt elvinné a játszócsoportba mikor a főnököm rászervezi az értekezletet. /a nagymama ez utóbbit nem vállalja/

 • 2010.02.26 17:41:03dajka kati

  Helló!
  Aki még nem találta meg a saját ELTE-s gyerekfelvigyázóját, az keressen meg bátran. 34 éves bölcsész hallgató nagy gyakorlattal több gyereket is vállal. Még akkor is, ha éppen betegek. Pelenkázás, etetés is belefér. Viszont az egyetemi elfoglaltságaim miatt nem tudok heti 5*8 órát teljesíteni...
  Nagyobb gyerek korrepetálását is vállalom. Mondjuk érettségi szintig reál tárgyakból és olaszból. Főzök és vasalok is. Az ajánlatok egymástól függetlenül is érvényesek.
  Bázisom: XI. kerület
  elérhetőség: katalindajka@gmail.com
  Keressetek bátran!
  A legfontosabb: a név ugye kötelez!

 • 2010.02.27 14:29:29ibolya89

  A nevem Borbély Ibolya Ildikó. Másodéves hallgató vagyok a budapesti ELTE Bölcsésztudományi Karán. Munkát vállalnék Budapesten, mint bébiszitter, de ha szükséges akkor takarítást is vállalok egy helyben. A középiskolát óvó-tanítóképző szakon végeztem, Erdélyben, pontosabban Marosvásárhelyen. Több korcsoport oktatásában és foglalkoztatásában szereztünk gyakorlatot, óvodában, elemi iskolában. Szeretek a gyerekekkel játszóházba, játszótérre járni és a természetben barangolni. Ikrekkel is van már gyakorlatom. Nem dohányzom. Szabadnapom a péntek, de még rendelkezem két szabad délelőttel is. Hétvége is megoldható. Amennyiben ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, jelezze ezt a következő email cimen:ibolyaildiko5@freemail.hu, valamint a 06 30 2969 152- es telefonszámon.

  Üdvözlettel,
  Ibolya

 • 2010.03.06 13:51:39a szív fészkei

  Ha még él ez a "börze": olyan budapesti 30 éves - Budán élő - nő vállalna ilyet, aki csecsemőkkel nem, de nagyobbal volt már nevelői kapcsolatban. Londonban is. Nem dohányzik, képzőművészeti affinitása is van (ez a szakmája, csak nem él meg belőle - tehát nem óvónő, stb.), így tudná a kicsit ez irányba terelgetni. Türelmes, gyakorlatilag egész nap ráér. A gyerekek szeretik, kedves egyéniség. sebodori@vipmail.hu

 • 2010.03.11 15:06:47Tahlly

  Helló!
  Állást keresek, szívesen vigyáznék gyerekekre, és vállalnék takarítást.
  Takarítani nagyon szeretek, már-már mániásan.
  Sajnos gyerekekre eddig még nem volt alkalmam "csőszködni", de remélem van olyan aki úgy gondolja, egyszer el kell kezdeni valahol.
  20 éves,főiskolás vagyok, tanítóképzős, de jelenleg passzív állapotban.
  Ha bárkit érdekel keressen bátran : jenyy89@hotmail.com

  Üdvözlettel:
  Adrienn

 • 2010.04.18 13:23:09Kataanyu

  Sziasztok,
  Fiatal, gyakorló nagymama vállal gyerekfelügyeletet vagy akár takarítást is Budapesten. Édesanyámról van szó, és mivel mi fél éve külföldön élünk, a házban pedig ő lakik, így itt rendelkezésre áll egy teljesen berendezett gyerekszoba, az udvaron csúszda, homokozó, ugrálóvár, sok sok játék pici gyerekeknek. Természetesen akár házhoz is megy. Email: dio.lenke@gmail.com

 • 2010.06.17 13:49:16szl1102

  Sziasztok!
  Hatvanban lakó két gyermekes anyuka vagyok, 0 segítséggel. Szükségem lenne alkalmanként, később heti-napi rendszerességgel valakire, aki tudna vigyázni a gyerekekre. A nagy 2 és fél éves, a kicsi 2 hónapos.
  e-mail: szl1102@hotmail.com

 • 2010.06.23 15:09:39bébicsősz

  Sziasztok

  Igen nagyon nehéz bébiszittert választani, de én a magam részéről az idősebb hölgyeket javaslom. Megbízhatóbbak, hűségesebbek.

  Van egy ismerősöm akit szintén azért választottak ki, iker kislányok mellé, mert
  úgy ítélték meg, hogy Ő gyakorlottabb és nem fogja a gyerekek "apukáját elcsábítani".

  Ha szükségetek van rá tudom ajánlani, mert
  nagyon rendes és tiszta asszony.

  Igaz csak Budapesten vállal munkát, de ott éjszaka is ha szükséges.
  A gyerekek is nagyon szerették esténként sírtak amikor eljött.
  A végén bentlakásos lett.

 • 2010.07.09 23:07:30afonya_lekvar

  sziasztok!

  szívesen vállalok gyermekfelügyeletet vagy kisegítést kisgyerekeseknél a háztartásban Budapesten. akinek segítségre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal.
  22éves vagyok, szeptembertől gyógypedagógia szakon hallgatok. egy most 9éves gyerek mellett edződtem születésétől fogva, remélem ez kellő referencia :)
  email: kiss.a.zsofia kukac gmail.com

 • 2010.07.19 13:25:30ditakai

  Fiatal német-magyar család keres au-pair-t Frankfurthoz közeli kisvárosi otthonába. A gyerekek 2 és 10 évesek, a szülők pedig biztonságtechnikai illetve kutatói területen dolgoznak. Saját alagsori szoba és mosdó áll az au-pair rendelkezésére, és a család biztosítja a havi bérletet Frankfurtba és a nyelvoktatás költségét, valamint 260EUR zsebpénzt. Akinek külföldre vágyik a bébicsősze vagy az unokahúga vagy az érettségizős tanítványa, továbbítsa az információt. Jelentkezéseket és további kérdéseket a ditakai kukac gmail pont com címre küldjetek 2010. augusztusával bezárólag.

 • 2010.07.21 18:15:23crystal88888

  29 éves bp-i lány vagyok.7 éve dolgozom csecsemó-és gyermekápolóként,valamint bébisziterkedéssel.Állandóra keresek családot.Hétköznap-hétvége,napközben-éjszaka is vállalom a felügyeletet.Betegség nem akadály.Káros szenvedélytől mentes,gyermekszerető,rugalmas ember vagyok.E-mail cim:kiruli@vipmail.hu Tel.sz.:+36 30 328 2140 Balogh Edina

 • 2010.07.24 17:32:08Péva55

  Jelenleg Nyíregyházán Bébicsőszködöm két tündéri gyerkőc mellett ( 3 éves kislány és 1 éves kisfiú ). 55 éves vagyok,óvónői végzettségem van, szívesen vállalok gyermekfelügyeletet Nyíregyházán és környékén.

 • 2010.07.28 09:14:02Sevy

  Sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük bébiszitterre. A gyerekcsősz pedig szeretne pénzt keresni, hát elkéri az ezrest óránként. Én nem kérem el. Nem licitálok rá senkire, de van meleg otthonom, nekem csak kisebb kiadásaimat kell fedeznem. Az ELTE Óvóképző Karán másodéves hallgató vagyok és rengeteget számít a gyakorlat. Egy félévben öt napot kapunk, amit gyerekekkel tölthetünk, ezen kívül csupán megfigyelők lehetünk az oviban. Nekem ez kevés, iskola mellett-este-hétvégén-megegyezés/szükség szerint nagyon szívesen vigyáznék pici babától a kisiskolásig bárkire. Ha el kell ugrani valahová a szülőknek (nagybevásárlás/doki/ügyintézés), ha esti programra vágynak, vagy szeretnének valakit, aki segít az oviba lassacskán beilleszkedő vagy nehézkesen olvasgató kisiskolás csemetéjüknek, én mozgósítható vagyok. Nappalis diákként persze nap közben nehezebben, de a 12. kerületben például még akár olyankor is, hiszen elég sok szünetem van, de messzebbre olyankor nem igen tudok menni. Csepelen élek, elég könnyen és hamar a belvárosba juthatok. Hogy mennyiért? Megbeszéljük, minden a körülmények függvénye, de nem ebből akarok meggazdagodni és tandíjat sem kell fizetnem.

  Akinek ilyesfajta segítségre van szüksége, keressen meg: csibebolcsi@gmail.com

 • 2010.08.02 10:26:09Epag

  Sziasztok!
  XI. kerület, Kelenvölgybe keresek bébiszittert heti két/három alkalomra egy éves kisfiam mellé októbertől.
  Tud valaki segíteni?
  Köszi

 • 2010.08.04 11:33:34Vikica

  Sziasztok!

  Én a III. kerületben keresek alkalmi bébicsőszt 1,5 éves gyerkőcöm mellé.
  Aki tud segíteni jelentkezzen.

  Köszönöm.

 • 2010.08.06 17:25:53afonya_lekvar

  Epag, Vikica:

  fentebb megtaláljátok az elérhetőségemet, oda írjatok mindketten.

 • 2010.08.22 19:09:04eloszto

  Fiatal, de tapasztalt, gyermekszerető, megbízható, felelősségteljes óvodai
  dajka (XII. kerületben dolgozom) munkaidő után, illetve hétvégéken gyermekére vigyázna Budapest I-II-V-XII. kerületeiben. Takarítást is vállalok. 30/271-2815 (délután 4 után keressenek).

 • 2010.08.26 12:53:13pomisz

  Budapesten van.

  érdeklődni

  nemethne.v.rita@freemail.hu

  lehet

 • 2010.09.01 11:30:16Zsé2

  eloszto,

  melyik XII. kerületi bölcsiben dolgozol?

 • 2010.09.21 15:28:11adrinalin

  Sziasztok!

  Budapest Belvárosban vagy a III. kerületben keresnék olyan megoldást, ahová a hathónapos és majdnem-kétéves gyermekemet vihetném napi gyakorisággal megőrzésre. Csana is érdekel…
  (littlevile kukac gmail pont com)

 • 2010.09.26 16:22:12AlexandraBozsik

  Kedves Szülő(k)!
  19 éves egyetemista lány vagyok. Most kezdtem az ELTE Tanítóképzőjén. Szeretnek a gyerekek és ez visszafelé is igaz. Sok kreatív- és fejlesztő játékot ismerek; mosolygós, felelősségteljes és alkalmazkodó természet vagyok. Szívesen vigyáznék gyermekekre 3 éves kortól.
  e-mail: bozsikbaba@gmail.com

 • 2010.09.27 07:19:26rozomami

  Szevasztok!

  32 éves gyermekápolónői tapasztalattal, gyakorló nagymamaként, felügyeletet, ápolást, gondozást vállalnék Délpest, Érd, Tárnok, Budaörs környékén!Szerintem a szeretet, empátia, gyakorlat elengedhetetlen annak, aki ilyen "feladatot" akar vállalni, ezt csak pénzért nem lehet csinálni!HA szeretnél egy kis segítséget, a rozo52@freemail.hu email címre írj pár sort!
  Köszönettel: Rozóka

 • 2010.09.27 16:58:52Jucus101

  Magyarországon diplomázott, jókedvű, kreatív fiatal magyar tanárnő állást keres Kolozsváron.

  Magántanári, gyermekfelügyelői, dajkai gyakorlattal korrepetáló, felzárkóztató órákat tartok magyar, angol, történelem, biológia tantárgyakból általános iskolásoknak, pótvizsgára, érettségire felkészítést gimnazistáknak.

  Pályázatírói, korrektori gyakorlattal egyéb munka is érdekel!

  Érd.: jucus101@vipmail.hu

 • 2010.10.17 18:59:15G_Réka

  Sziasztok!


  Egyetemista lány gyerekfelügyeleti tapasztalattal gyermekfelügyeletet vállal.
  Két testvérem felcseperedésén kívül egy fél évet töltöttem Ausztriában, ahol 3 kicsire vigyáztam (újszülött, másfél és 4 évesek).
  Szívesen vigyáznék bármilyen korú gyerekekre Budapesten, esetenként hétvégén is, elsősorban délután.
  Népes családban nőttem fel, ahol mindig szükség volt segítségre a kisebbek körül.


  Ha érdekel, írj a drucylla@vipmail.hu címre!

 • 2010.11.11 09:50:02ANNA50BP.

  Anyukák.Friss nyugdijas,fiatalos egészséges fitt ,igazi nagymama vagyok.Ezirányu végzettségem nincs,de a való életben diplomát szereztem az 5 gyermekem és 16 unokám nevelésében.Ami azt jelenti,hogy minden ember ( a gyermek is az) más,más törődést igényel.Mivel az enyémek már felnőttek,kirepültek,szivesen vállalnék gyerkőcök felügyeletét az otthonában,a saját környezetében,akár ha 2 család összebeszél,mert közel laknak egymáshoz.Újpesten élek,magányosan rengeteg szabadidővel(éjjel-nappal)bármikor rendelkezésre állok.Ha valakit érdekel,kérem az e-mail cimemre anjakub@freemail.hu irjon. Köszönöm Anna

 • 2011.03.13 10:02:09Rabbitt

  Egyéves fiú gyermekem mellé keresnék megbízható, leinformálható, tapasztalt bébiszittert az első kerületbe. Jelenleg heti egy napot dolgozom, akkor reggel fél 8tól délután fél 6ig kellene a felügyelet, de megfelelő felügyelet mellett a munkával töltött napjaimnak a száma növekedne. Emellett többször lenne hétközben is, nem teljes napos felügyelet, amikor én ügyeket intéznék, bevásárolnék. Ha érdekes lehet számodra, akkor kérlek küldj lehetőleg fényképes bemutatkozó levelet a ricky.socks@yahoo.co.uk címre.
  Köszönöm, Réka

 • 2011.05.19 06:45:55mackokucko

  Mackó Kuckó Családi Napközi - Dunakeszin

  Ajánlom magunkat, szakképzett személyzettel, MEGFIZETHETŐ ÁRAKON, amennyiben állandó vagy alkalmi gyermekfelügyeletet keres.

  Napközbeni gondozás kis létszámú bölcsődés és óvodás csoportokban (már 1 éves kortól!), játszócsoport (akár heti 2-3 délelőttre is), de bármikor vállaljuk gyermeke felügyeletét néhány órára is.

  Nyári napközis táborokat is indítunk, heti turnusokban, kézműves foglalkozásokkal és rengeteg programmal 3-10 éves korig.

  Dunakeszin vagyunk, új építésű, kertes családi házban, csendes kis utcában, hatalmas játszótérrel és barátságos játszószobákkal.

  Honlapunkon valamennyi információ és ár megtalálható!

  www.mackokucko.mlap.hu

  Jelentkezés: 30/8 922 801 vagy 30/9 625 423

  Szép napot mindenkinek! :-)

 • 2011.06.26 14:54:21mackokucko

  Mackó Kuckó Családi Napközi - Dunakeszin

  Nehezen talál megbízható babysittert?

  Ajánlom magunkat, szakképzett személyzettel, MEGFIZETHETŐ ÁRAKON, amennyiben állandó vagy alkalmi gyermekfelügyeletet keres.

  Napközbeni gondozás kis létszámú bölcsődés és óvodás csoportokban (már 1 éves kortól!), játszócsoport (akár heti 2-3 délelőttre is), de bármikor vállaljuk gyermeke alkalmi felügyeletét, néhány órára is.

  Nyári napközis táborokat is indítunk, heti turnusokban, kézműves foglalkozásokkal és rengeteg programmal 3-8 éves korig.

  Dunakeszin vagyunk, új építésű, kertes családi házban, csendes kis utcában, hatalmas játszótérrel és barátságos játszószobákkal.

  Honlapunkon valamennyi információ és ár megtalálható!

  www.mackokucko.mlap.hu

  Jelentkezés: 30/8 922 801 vagy 30/9 625 423

  Szép napot mindenkinek! :-)

 • 2011.07.18 20:24:51Kékfelhő

  Üdv!

  Lehet, hogy furának tűnik a következő bejegyzés.
  Édesanyám számára keresnék szerethető, gondozható pót-unokát heti néhány napban-órában.

  Édesanyám már a nagyobb gyerek mellett is nagy segítség volt, de három éve megszületett a kisebbik is + beiratkoztam a főiskolára + visszamentem dolgozni. Két gyerek, háztartás és ennyi munka/tanulás mellett szükség volt édesanyám minden segítségére. Most azonban megváltozott a helyzet. Lediplomáztam, jó állásom van, a nagyobbik megszokta az iskolát, a kicsi pedig rendszeres bölcsi (ill. szeptembertől óvoda) lakó. Anyám viszont lassan egy fél éve nem találja a helyét, nem tud mit kezdeni a hirtelen felszabadult idejével. Elvégzett valami bébiszitter tanfolyamot, szerintem tök fölöslegesen, és úgy gondolta, hogy majd a bébiszitter szolgálat kiközvetíti. Ez természetesen nem történt meg, csak beetetés volt az egész.
  Most a gyerkőcökre vigyáz (épp az előbb mesélte, hogy a lányom végre a WC-be kakilt, és egész nap nem fogyasztott pelenkát), tehát ismét helyre billent, de szeptembertől megint nem tud majd mit kezdeni magával.

  Szóval aki Budapesten egy megbízható, fiatal nagymamát keres gyerekfelvigyázásra, az kérem, írjon nekem: andreab@citromail.hu. Jó szívvel tudok ajánlani egy gondos-jól főző pót-mamit, akit szívesen megosztanék mással is.

  B.Andi

 • 2011.11.16 13:03:02Spániel

  Szép napot!
  Én is egy frissnyugdíjas nagymama vagyok, akinek a 2 és 4 éves unokái sajnos messze, Pécsen laknak. Így csak viszonylag ritkán kb. 2 havonta találkozhatunk de igyekeztem mindenben a fiamék segítségére lenni, amikor csak lehetett és szükség volt rám.
  Elvégeztem -a biztonság és a kiváncsiság kedvéért - egy bébiszitter tanfolyamot, de a tapasztalatot és a gyakorlatot semmi sem pótolja.
  Budapesten, Lőrincen lakunkférjemmel egy kis családi házban, ahol a berendezett gyerekszobában otthon is tudnék fogadni alkalomadtán, pl.szülők hétvégi kikapcsolódása vagy hosszabb betegség esetén gyerekeket. Több játszótér van a környéken.
  A metrók vonaláig, vagy onnan egy átszállással bármilyen utazást meg tudok oldani. Autóval is rendekezem.
  Bármilyen korú gyereket szívesen vállalok, akár kettőt is.
  Elérhetőségeim: email: talianmetta@freemail.hu
  telefon: 06-70/512-9842

 • 2011.11.29 13:48:30Tündérkék Iroda

  Idősgondozás-Bébiszitter-Házvezetés Debrecenben.
  www.tunderkekiroda.hu

 • 2011.12.05 14:01:03Zsibrák

  Most csak tájékozódni szeretnék... Egy alkalmi bébiszitter óradíja mennyi? Mondjuk szombat délután, este beülni a párommal egy moziba, utána egy kis séta, andalgás... Olyan négy óra szabadidő és párkapcsolati terápia mennyibe kerülhet?
  Köszönöm!

 • 2012.01.09 13:35:30JKataBp

  Sziasztok!

  Kedves megbízható családod keresek akinek legdrágább kincsére(kincseire)tudnék vigyázni Bp-en munkaidőben, alkalmanként este is..Okleveles bébiszteri és gyerekfelügyelői oklevelem van.Évekig dolgoztam óvodában és iskolában mint pedagógiai asszitens...Sérült gyerekekre is szívesen vígyázzok...érd:kati.jakus@gmail.com

 • 2012.01.30 15:48:13csillagbogyó

  Kedves Szülők!

  50 éves hölgy, óvodapedagógus, fejlesztő pedagógusi tapasztalattal és intenzív osztályos nővér képesítéssel vállal délutáni, hétvégi alkalmankénti gyerekfelügyeletet, esetleg bérezéstől függően állandó, hétközbeni felügyeletet is.

  Fogyatékkal élő gyerek, vagy cukorbeteg, ételallergiás stb. nem akadály.

  Privát üzenetben várom a megkeresést.

  Üdvözlettel: Manka

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta