SZÜLŐSÉG

Hétvégi programok: Áll a farsangi bál

2008. február 1., péntek 08:02

Február első hétvégéje természetesen a farsang jegyében telik. Tudja ezt minden szülő, aki gonddal szabja és varrja a királynő- és Batman-jelmezeket éjszakánként, és előre könny csordul a szemébe, a kis angyal mosolyára gondolván.

Ha valami igazán autentikusra vágyunk, és belénk költözött az utazási láz, irány Mohács és a busójárás, a látványos tavaszköszöntés ünnepe. A hagyomány szerint a sokác lakosság álarcba és állatbőrbe bújva, kereplővel zajt csapva űzte ki a törököket a városból. Szombaton egész nap vásár, vasárnap délelőtt gyerekkarnevál, a helyi iskolák jelmezes felvonulása és a busócsoportok bemutatkozása lesz látható. Este máglyagyújtás, a kettő között utcai farsangolás, hejehuja és néptánccsoportok mindenfelé.Szombaton tartja farsangi rendezvényét a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az egész napos játékos vetélkedő mellett színpadi programok, jelmezverseny, ugrálóvár, valamint a Makám és az Alma együttesek koncertje várja a családokat. A jelmezben érkezők ezen a napon díjmentesen látogathatják az Állatkertet.

Szentendrén a Skanzenban is Farsangfarki mulatsággal várják szombaton tíztől ötig az arra éheseket. A farsang farka farsang-vasárnap, farsanghétfő és húshagyókedd, azaz a farsang három záró napja a fékevesztett mulatságok, maskarázások, bálok kitüntetett ideje. A fonóban mesét hallgathatunk, fonhatunk, népi játékokat játszhatunk. Egész nap maskarás játékok lesznek: Cibere vajda és Konc király viadala,  medvetáncoltatás, tuskóhúzás, téltemetés. A kézművesműhelyben reneszánsz álarcot, busómaszkot, sapka- és harisnyamaszkot, valamint különféle állatmaszkokat készíthetnek a gyerekek. A hasunkat sem kell félteni: csörögefánk, zsíros kenyér, sült krumpli, forró tea és forralt bor vár ránk. Délben Aprók tánca, délután moldvai táncház fél négytől.

Kisebbeknek kisebb farsangi mulatsággal szolgál vasárnap 16-17-ig a Kolompos a Rózsa Művelődési Házban, avagy a Marczibányi művház vasárnap tíztől a szokásos Kőketáncházban, ahol Mackóbál lesz. Lehet mackós ruhában menni, kedvenc macit cipelni, majd szépségversenyeztetni, végül mackót táncoltatni.

Itt egyéb nagyszerű programok is lesznek, ha nem vagyunk farsangfüggők, ki ne hagyjuk: szombaton tíztől nemezelő műhely és tűzzománckészítő-műhely, közben baba-mama holmikat csereberélhetünk.

Kettőtől Varázslóiskola, ahol a 9-16 éves gyerekek ismerhetik meg kicsit jobban önmagukat a művésztanárok szakavatott vezetésével. Ebben a hónapban a tökéletes ember a téma: eljátszhatunk a gondolattal, hogy ha az emberi tulajdonságok között szabadon válogathatnánk, a nekünk tetszőket emberbe gyúrhatnánk, életre kelthetnénk... nos, mit tenne az új ember, a tökéletes ember a legnehezebb helyzetekben?

A kicsiknek mindeközben családi szombat: játszószőnyeg, diavetítés és Szabó Magda Tündér Lalájának adaptációja, melyben ők is részt vehetnek, legyőzhetik a gonosz varázslót, Áterpátert, és segíthetnek Tündér Lalának, aki nagyon nagy bajba került.

Aki komolyabb művészeti tevékenységre vágyik, az menjen szombaton délelőtt a Ludwig Múzeumba, ahol lumú műhely nagyobbaknak, kis.műhely kisebbeknek.

A szerző preferenciáját képező óbudaiaknak két programot ajánlunk helyben: az Óbudai Művházban vasárnap tízkor az Európai Bohócválogatott lép fel: koncert, kórus, jelmezek minden mennyiségben, mindez a Budapest Ragtime Band énekesnőjének vezetésével.

A Csillaghegyi Közösségi Házban kellemes farsangi Csillagdélután szombaton négytől ovisoknak-kisiskolásoknak: balázsolás, álarc-készítés, farsangi mulatság, játszóház, diavetítés, filmvetítés várja az ücsörögni vágyókat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.02.01 08:40:27"izé"

  Kösz Hannám! Hogy ilyen kurva nyálas legyek: A nagyobbik kölyök első vasárnapi kacagását Neked ajánlom, mert úgy elhúzok vele Mohácsra a busóra, mint a kurvaélet!!!

  Ha valakit még érdekel, itt van a részletes program: www.mohacs.hu/?p=3&szid=1 úgy tűnik vasárnap van a nagy parti.

  Előtte dobunk egy lájtos macska és vadászgörény kiállítást szombaton : www.macskamania.com/index.php?oldal=bovebb&id=266&PHPSESSID=5e415953eb0aff996ef4a3dd4aa47ff6

  vasárnap meg tűz, szőrmókok!

  Az asszony meg otthon rí a szopós jánnyal, de azért nem sajnálom őtet sem. :-)))))

 • 2008.02.01 09:06:38fehérgalamb

  izé..bocsi de te mekkora b..kó vagy.

 • 2008.02.01 09:24:21Hogolyo

  izé, köszi a programajánló-kiegészítést, lehet, mi is arra nézünk:)

 • 2008.02.01 09:28:46Nilüfer

  Izé. remélem, asszonytárs lassan beemel egy cicót:DD

  Nincs szebb, mit ha a gyermek és az állat szimbiózisban nődögél:DD melletted vagyok:))

 • 2008.02.01 10:38:02MsDoki

  A busójárást én is csak ajánalni tudom. Idén sajnos/szerencsére a nagy pocak miatt ki kell hagynom, de tavaly voltunk, és isteni volt! Ne hagyjátok ki a friss kemencés lángost!:)

 • 2008.02.01 16:59:43"izé"

  Megnéztem, hogy most akkor hol is van pontosan ez a Mohács, mert nem vagyok geodéta, hogy tudjam, és hogy milyen út vezet oda? Hát: baromi messze és nagyjából semmilyen.

  ...kicsit kiment belőlem a tűz... kétésfél oda, kétésfél vissza, legalább!, Dújvárostól sztráda alma, később csak romlik, gyerekkel előzgetni tré, és Slayert sem lehet hallgatni idióta hangerőn... Hogy ilyen marha nagy ez az ország... kemencés lángos manapság már úgyis minden népnemzeti rendezvényen van legalább kettő, én már unom is (érdekes módon a csapolt Borsodit még nem, pedig az is :-)))) ), de a nej eszi szertartásszerűen, ha teheti.

  Vierre_-mamzer, nem társulsz be egy darab gyerekkel? :-)))))))))))))))))))

 • 2008.02.01 22:20:12peppermint

  Mindig nagyon vágyódtam a busójárásra, a nagybátyámnak volt régen egy eredeti maszkja, amit állatira bírtam.

  De most nem tudunk menni. Már megint.:-(

 • 2008.02.01 22:21:36peppermint

  Bocs izé, nem lejmolni akartam egy meghívást, csak meggyóntam.

 • 2008.02.02 00:07:20Vierre_

  izé :DDD

  Fakk ember, tudod hogy a szombat nem nyerő, papusnál vannak a klambóbetyárok. Most tisztára bezsibiztem, hogy végre lenne egy kocsi a seggem alatt a gyerekkel és nem gyakna halálra a békávé és a máv és még emellett kellően elmebeteg és kellemesen vén társaságom is akadna és a fiam is csajozhatna egyet, szal a depi tombol ezerrel... :)))

  CSak akkor gyó a hétvége ha elötte egy héttel pacsizzuk hogy a pöcskalappal ötven sms és viharos botrányok közepette le tudjam zsírozni, hogy esetleg nem délben, hanem ötre mennek a kiscsicskák :DDDDD  pfff pfff pffff *puffog* :DDD

 • 2008.02.02 00:36:22"izé"

  Faszba. Gondoltam, talán tudod nyúlni a törpét kölcsönbe. Ebből a szempontból az is mindegy, hogy vasárnap. Jó ötlet volt pedig. Csá.

 • 2008.02.02 00:43:09Vierre_

  Az, az, de nem tudom :((( cső

 • 2008.02.03 09:15:03"izé"

  Nem mentünk, gyáva voltam...  De azóta azon morfondírozok, hogy kivel akart csajozni a kisklambó?

  Ugyanis nekem a nagyobbik pulyám egy úgynevezett fiúgyermek, vele a matek kizárt ugye.

  Persze ha arra gondoltál, hogy miután megtekinténk megannyi szőrös fazont meg tűznyelőt, továbbá megvevénk az otthonmaradóknak a soha többé nem használt cicásbögrét, megebédelénk valami zsírosat kézzel, majd miközben mi békésen felesezénk egy pálinkafőzde promósátra előtt, a kiscsávók egy játszóházban afteroznak és megannyi kiscsajnak tücsköt-bogarat összehazudozva készítik elő az esti üvegezést (2007 copyright © Hanna), na akkor már értem. Ebbe benne lettem vóna... :-))))))))))))))))))))

 • 2008.02.03 19:23:07Vierre_

  Nekem meg lelkiismifurdim volt, hogy én kérek elnézést hogy ilyen elbaszott rendszerben vannak a klambóim, bár ha a saját szemszögünkból nézzük még a legjobb rendszer ez, de bazd hát hogy nem tudtam egyből ugrani, pffff , de cink vagyok :DDDDDDDDDD :)))))) megatöbbinevetősszmájli :D

  Amúgy neeeem, simán benéztem és azt hittem, jó világ lenne, mert az én kölyköm rácuppanna a te lányodra és ellennének magukban és akkor kánaán lett volna, bár hogy kiderült ismét :)))) számomora hogy a nagy az fiúka, azt gondolom, az irományod nem elég libsi és kitűnik belőle, hogy ha még is szerelemre gyúltak volna egymás iránt, nem örültél volna neki :DDDDDDD

  Nah mindegy papus, ez nem jött össze, amúgy ha van bármikor ilyen tikked, szóljál, értékelem nagyon miután kiderült számomora hogy antiszoc vagy , punk és tuti van valami frusztrációd is :))))))))), tehát megyünk megyünk ezerrel -szombat vasárnak ha elötte egy héttel szóltok :DDDDD

 • 2008.02.03 20:13:28"izé"

  Jó, ha lősz valami programot, szólj Te is.  De ki ne ejtsd nekem még egyszer azt, hogy lekiismifurdi, a viccnek is van határa, hallod!!! Valamelyik nap kő lelkesen valaki beírt egy olyat, hogy "jaj, off, de nem bírom ki, képzeljétek, ma beírattam a gyereket az ovikába", vagy valami ilyesmit, de az ovikára tisztán emlékszem mert egész délután kapkodtam utána a levegőt, még egy jót káromkodni sem voltam képes kommentileg, hosszú idő után megint úgy éreztem, hogy fel kell hívnom Tetováló Gyurit... :-)))))))))))

 • 2008.02.03 20:44:19Vierre_

  annyira tudtam :DDDD sztem a magyar nyelv egyik gyöngyszeme: lelkiismifurdi :)))) van ugye az ubi meg a sali, van ugye a szivi meg cuki, az édi és a bédi de de de!!!! A lelkiismifurdit nem lehet überelni, a lelkiismifurdi, az egy saját, önálló élettel bíró identitás, eszenciája, misztikuma annak hogyan fejezzük ki úgy magunkat, hogy közben sírva pisiljünk magunk alá. :DDDDD

 • 2008.02.03 21:00:32"izé"

  Ja. De megmondom én Neked, aranyanyám, hogy mellik az önálló élettel bíró identitások legtöményebb esszenciája, ezen már sokat gondolkodtam én is: a felnőtt férfi nemiszervet "FÜTYI"-nek nevezni. Ebben nem csak a hogyan fejezzük ki magunkat úgy, hogy közben sírva röhögünk van benne, hanem az egész elbaszott harcos feminizmus, a női orgazmuskészség-problémák, a férfi által megkeresni várt pénzt istenítő, de mégis matriarchális társadalom minden anakronisztikája. És nyilván nem utolsó sorban saját nyomasztó frusztrációim... :-)))))))))))))))

 • 2008.02.03 21:35:00Vierre_

  Valóban degradáló. Fütyi. CSak így. Fütyi.

  De megoldom én a te bajod, mert kedves vagyok.

  MOndd azt, Bráner. Keményen. Asszony beszól, anyós beszól, az összes némber beszól, mondd azt Bráner. Nem péló, a péló a fütyivel vetekszik, de még feltételez egy enyhe ööö hogy is mondjam, hogy a mamukák ne gyilkoljanak ki, nah hát egy csepp szellemi megalázás is :DD

  TEhát ne péló.

  Bráner. Az kemény, szikár, rendíthetetlen férfiasság, ha azt mantrázod amikor éppen egy hete csak te viszed ki a szemetest és te porszívózol és abban a pózban nyomjátok amit csak a mamus szeret- na jó ez vicc :))))))), akkor az ad egy kis dacot, és eltelik egy hét- kettő- akár egy hónap is, de megjön az erő egy NEM!!! -re :DDDDDDDDDD

 • 2008.02.03 22:10:49"izé"

  Bocsáásá meg, magam is a bráner-szót használom (esetleg a brét), egyébként ha visszaszámolnék, pontosan meg tudnám mondani az évet, hogy mikor jöttem rá a kifejezés egyeduralkodó voltára, mert egy entellektüell barátom által egy ifjú feltörekvőnek adott nyolcszavas életvezetési tanácsának volt fő alkotóeleme, aminek magam is fültanúja voltam.

  Elmeséljem? Elmesélem, mert el vagyok hanyagolva, ezért ráérek. Remélem nem olvassák a többiek, és jönnek beszólni, hogy eznekedhumoros, mert nem az a lényeg, hanem a pillanat, ami az addig is ismert kifejezést a köztudatomba emelte.

  Tapasztalt Entellektüell (leereszkedőn): - És? Mi van ...-val, vagy hogy is hívják azt a szép arcú kis bukszát, akivel a ....-ban csőröztél?

  Ifjú Feltörekvő: - Óóó, helyes kis csaj, télleg, azóta járunk, csak valahogy nincsen realitásérzéke...

  T.E. (értetlenül): - Add a kezébe a bránered és lesz realitásérzéke!  Akkor elgondolkodtam a tanács pszichológiáján, és persze komoly aggályok vethetőek fel annak kifinomultságán, de azóta az attól már eltávolodva lett szókincsem szerves részévé a szó.  Ennyit a bráner nyelvtani rendszerbe helyezéséről.  Más: Megmondhatnád, hogy a harcos sodorvonalnál hol rúgtad el a pöttyöst ezzel a bláz-kérdéssel olyan messze, hogy sokan a mai napig nem tudnak napirendre térni fölötte. Elolvasnám...

 • 2008.02.04 02:48:02Vierre_

  Hát egen, azzal kihúztam a gyufát csak hogy stíl legyek.

  Baromi rossz topicban baromi rossz időben sikerült kezdő porontyosként beírnom, hogy bezony bezony, vannak olyan mamukák pl én, akik egy egy blázt bezony elpöffentettek terhesen. Ennek a lelki és fizikai oldalát nem taglalom, mert akkor sem érdekelt senkit, azt sem hogy amúgy napi két doboz után voltam olyan gyenge szar hogy nem tudtam leszokni pikk pakk az istennek sem, megdumáltam a dokival, a köcsöge megértette, nem helyeselte, de minimálban aszonta, drága asszonyom, ha ideg van, vagy hiány és jönne méhösszehúzódás, ez van, nyomjon el egyet, lehet hogy vetélést előz vele. Nem mentett fel, de akasztani sem akasztott egyből.

  Nah nekem akkor éppen minden volt csak nem fanki, sőt , nah mindegy, szal el el nyomtam egy blázt.

  Erre hát meggyilkoltak, és utána jött vagy öt téma hogy miért is gennyláda az aki ilyet mível, és azóta is kapom a rugdosást, de fel sem veszem. Onnantól az én reagjaimon való átsiklás sport lett, de én nem csüggedek csak néha van jobb dolgom is mint itt dekkolni:DDDDD

  Nah szal röviden ennyi, az tény hogy pont a meddőségi témába köptem ezt be, fakk, hát elbasztam tény. Aztán meg úgy jött le, mintha én valami cég reklámarcaként lobbizénék mellette pedig nem, csupán felhívtam arra figyelmet, hogy ehhez senkinek semmi köze, az a barom aki csinálja- velem az élen.

  Mind a két szutyok háromezerhatszáz felett , egészségesen született, mai napig semmi gáz nincs, ellenben abban az élethelyzetben - hiszem- ha nem tolok az arcomba néha egy kis nikotint idegcsillapítónak, lett volna két vetélésem.

  Inni nem ittam, az egészséges egy pohár vörösbort sem.

  A porontyosoktól már akkor megkaptam a magamét akkor döbbentem rá, hogy itt kb csupa csupa kiváló házasság, kiváló szexuális élet, egészséges életmód, morálisan tökéletes és mindenekfelett szent ember leledzik, statisztikailag.

  nah röviden ennyi. :DDDD

 • 2008.02.04 07:08:12"izé"

  Ehem. Tod, van, aki kendőzetlen vágja ki az asztalra, hogy egy sutyerák bunkó, vagy azt, hogy esetekben akaratgyenge és felelőtlen, van aki tudja, hogy esetekben bunkó, akaratgyenge, feszült, fásult, akinek ott van a fika az orrában, csak mindig félrehúzódva fújja ki azt, más simulékony és illatos beírásból pedig csak megértőekvagyunk/soseveszekszünk/mindentbecézünk/hetentetöbbszörkefélünk-klisé mögül üt át a gondos szem számára az elhízott, fásult, ingerült, korai magömléses, orgazmusnélküli büdös valóság.  Én kedvellek, Vierre_-mamus.

 • 2008.02.04 07:09:05"izé"

  Ehem. Tod, van, aki kendőzetlen vágja ki az asztalra, hogy egy sutyerák bunkó, vagy azt, hogy esetekben akaratgyenge és felelőtlen, van aki tudja, hogy esetekben bunkó, akaratgyenge, feszült, fásult, akinek ott van a fika az orrában, csak mindig félrehúzódva fújja ki azt, más simulékony és illatos beírásból pedig csak a megértőekvagyunk/ soseveszekszünk/ mindentbecézünk/ hetentetöbbszörkefélünk-klisé mögül üt át a gondos szem számára az elhízott, fásult, ingerült, korai magömléses, orgazmusnélküli büdös valóság.  Én kedvellek, Vierre_-mamus. • 2008.02.04 11:37:43Vierre_

  :))))))))))))))))))))))))))

 • 2008.02.04 11:47:12Vierre_

  Akkor ide is kirakom, nekem a Poronty kicsit áttranszformálva ilyen, nem tudom megunni, ha meg ismered amit feltélezek, kacagj velem :DDDD  www.youtube.com/watch?v=l8qhg1aLU0M&feature=related

 • 2008.02.04 12:08:15szövetszöcske

  Tudom, hogy genyasag beleszolni egy ilyen beszelgetesbe, de ezt most komolyan gondoljatok, vagy provokacio? Olyan szoveggel, mintha ket szleng-fordito automatan ment volna at itt mosolyogni egymasra?

  De tenyleg, jo ha nem provokacio, akkor ezt ti eloben is igy nyomjatok? Mert oke egy mondatban egy lofasznak vagy kocsognek helye lehet, hogy ne aludjon el a hallgatosag, de azert ez igy brutal, mintha valami modern irodalmi szoveg lenne. Eloben ez siman erthetetlen lehet. Vagy valojaban a harisnya allandoan igazitgatos pedans csaj, meg a jovialis feju merdzsos kodolt beszelgetese ez, aztan eloben egyenletesebb az arcotok mint itt a legkemenyebb kemeny mage?

 • 2008.02.04 12:32:43Vierre

  Bocsi, a MÁrait kint hagytam a vécében. Így már csak ez a stílus maradt.  A többit inkább ignorálom, mivel nem hozzád szóltam. :))) egen egen, talán neked is meg kéne azt a linket nézni, mintha nem véletlen lenne ott :)))  Az öltözködési szokásaimról nem nyilatkozom, köszönöm érdeklődésed :))), majd izé nyilatkozik a sajátjáról ha akar:DDDD

 • 2008.02.04 13:11:53csutkababa

  izé, Vierre:)))))))

  Mindkettőtök stílusa üdítő és egyedi,és most megmondom a frankót: még szoptattam, mikor bizony újra dohányozni kezdtem, mindkét gyermekemnél.Az egyik felsőfokú angol nyelvvizsgát rakott maga alá 17 évesen,hastáncol mint az Ali baba 40 rabnője vagy hogyis:-) a másik rajzőstehetség, és kézilabdás, és kitűnő tanuló.

  Most vajon kiíratkoztam a civilizált szelíd mosolyú ősanyák közül, vagy még embernek fognak tekinteni??

  Ti ketten, KÉRLEK, folytassátok így, hadd irigykedjek jókat!

  Ja, eszembe jutott Apollinaire néhány vaskosabb kiszólása, nem beszélve Villonról és Shakespeare-ről:-))

 • 2008.02.04 13:13:54"izé"

  Van egy alsókötőjel-hiányom az utolsóban, már úgy megszokta a szemem...

 • 2008.02.04 13:20:29druantia

  Vierre: "Onnantól az én reagjaimon való átsiklás sport lett, de én nem csüggedek csak néha van jobb dolgom is mint itt dekkolni:DDDDD". Tudom, hogy nem is hozzám szóltál, de azért hadd mondjak én is valamit, el fog férni a ti beszélgetésetek mellett. Nekem abszolút semmi bajom nincs azzal, hogy terhesen dohányoztál-e vagy sem, a te dolgod. A kommentjeidet is elolvasom, de őszintén szólva sokszor elég offenzívnek találom őket, és lehet, hogy viráglelkű vagyok, de én pl. nem szívesen teszem ki magam olyan szintű beszólásoknak, mint amiket te írsz néha. Ezért van, hogy reagálnék, de mégsem teszem. Én jobban szeretem, ha normális hangnemre normális hangnem a válasz. Csak a magam nevében tudok nyilatkozni ugyan, de talán ezért kevesebb a reagálás a te hozzászólásaidra. Ne érts félre, felőlem annyi bazdmeget vagy akármit írhatsz, amennyit csak akarsz, nekem csak az nem tetszik, hogy hajlamos vagy nekifutásból letorkollni az embert.

 • 2008.02.04 13:21:05druantia

  _. Izé, itt az alsókötőjeled.

 • 2008.02.04 13:21:47Vierre

  Én sem értem a vonal hiányt OO :)))))))  Csutkababa, akkor beveszlek a szenny emberek klubjába, én vagyok a góré és havi fixet kell csengetni ezért a megtisztelő címért :DDDD :)))))

 • 2008.02.04 13:24:04Vierre

  druanita

  én nem szólítottam meg senkit, a te reagodra meg csak annyit írnék így válasznak, hogy ok. *vállvon* :))))))

 • 2008.02.04 13:25:40Vierre

  Hová tűnt a az alsó vonalam????? Harmadik típusú találkozások fakk O.o

 • 2008.02.04 13:29:29ikrekmama

  kimoderalták :)

 • 2008.02.04 13:30:13"izé"

  Pont azt, bazmeg??? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • 2008.02.04 13:31:22Vierre

  nyihahaha :)))))))))))) diszkriminálták a vonalam O.o

 • 2008.02.04 13:31:34Alessia

  Az eredeti témától kicsit eltért a csevegés, nem?:)

 • 2008.02.04 13:34:05csutkababa

  Vierre góré!

  Jó. Csak nem mindegy, mennyi a díj, mert tudod, kell a lé a dohányra:-))

  És egyébként nem lehetne mondjuk szennyemberek helyett tisztaságikihívásokkalküzdőhomosapiens a klub? Tudod, a PC:-D

 • 2008.02.04 13:34:40csutkababa

  Alessa

  De.

 • 2008.02.04 13:35:09Vierre

  de. Lehet hogy az az oka a vonalam halálának? OO :)))))))))))))

  Amúgy ezt ismerem, egy onlájn szerepjátékban.

  Van egy csomó topic, pl, kérdések, cselekvések. Ott feltesz valaki egy kérdést és jön a válasz: Nem tudom.

  Érted. Minek írja be, ha nem tudja? :))))))

  TE, Alessia, a te beírásodnak milyen tartalma is van a farsangi bálokat illetően? :DDDDDD

  még mindig :  www.youtube.com/watch?v=l8qhg1aLU0M&feature=related  :DDDDDD

 • 2008.02.04 13:43:43csutkababa

  Farsangi bál, istenem...

  Hány napot is töltöttem alufóliával, szaténnal, lufikkal, kartonnal, drótokkal és szalagokkal, varrógéppel és tűzőgéppel...

  Az egyetlen eredmény MINDEN alkalommal az volt, hogy a részrehajló, nyomoronc zsüri mást hozott ki győztesnek és én küzdhettem az élettől megfásult, valaholeurópábanárvagyerek-szemű, csalódott kölykökkel...

  Ja, a szekrény alja tele van volt jelmezekkel:-)))

 • 2008.02.04 14:05:13ikrekmama

  ne is mondd, epp tegnapelott estem at ezen...

  A ragaszto meg leszedte a felso hamretegemet

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta