SZÜLŐSÉG

Pán Péter korcsolyán érkezik

2007. november 14., szerda 13:44

Megjött a hideg, ráadásul sokszor esik is valami, így egyre jobban utálunk kint álldogálni, mendegélni, egyszóval, amíg nincs hó, lőttek a szabadtéri programoknak egy időre. Új sorozatunkban kifejezetten téli hangulatot idéző, vagy a közelgő ünnepek témáját felelevenítő programokat ajánlunk.

Az első javaslatunk egy igazi jeges program. Bizonyára van, aki emlékszik Péterre, a kisfiúra, aki soha nem nőtt fel és Sohaországban élt az elveszett fiúkkal. Igaz, Magyarországon az elmúlt években lett csak igazán népszerű J.M. Barrie meséje, ez a csodás történet már 2004-ben ünnepelte a 100. születésnapját. Nos, Pán Péter ezúttal korcsolyán érkezik, Hook kapitánnyal, Csingilingivel és az összes szereplővel együtt, talán még Nana kutya lábára is kétélűt csatolnak. Sőt, nem is olyan futurisztikus ez az elképzelés, hiszen volt szerencsénk már tavaly megcsodálni egy hasonló jégrevüt, amikor hercegnők feszítettek a csillogó jégen!


A hivatalos nevén Pán Péter a jégen (Peter Pan on Ice) című előadás nagy valószínűséggel hasonló színvonalú lesz, hiszen több mint 20 országban tűzték műsorra. A show megélt már 450 előadást, hogy egymillió nézőt szórakoztathasson veszélyes kaszkadőrmutatványokkal és csilivili jelmezekkel. Az előadásnak 12 különböző nemzetiségű tagja van, akik két év alatt több, mint 48 városban jártak produkciójukkal.

Ha tehát nekünk nincs is kedvünk a lábunkra korcsolyát csatolni, gyönyörködjünk a sellőkben és tündérekben, ahogy káprázatos korcsolyatudásukkal elvarázsolják a nézőket a legapróbbaktól a legidősebbekig.

Peter Pan on Ice
Budapest Sportaréna 2007. november 23-25.
Jegyárak: gyerek egységesen 2900 Ft, felnőtt: 3900-9900 Ft

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.11.14 15:20:03Kisisa

    A tavalyi nagyon jó volt, elvittem a húgomat az előadásra! Nagyon élveztük, látványos és szép előadás volt. Tudom ajánlani mindenkinek. :-))

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta