John Lennon és az ortodontikus cumi esete

Az van, hogy egy babamagazin írója vagyok, és akkora suttyó, hogy dunsztom sincs, hogy néz ki az ortodontikus cumi. Ezért hajnalban kiosontam a hálóból és lopva rákerestem a neten. Aztán el is felejtettem, mit is akartam megtudni, mert arcul csapott a bababiznisz és az emberiség tovább már nem mélyíthető ostobasága. Ezt olvastam a MAM cumik oldalán:  „A legédesebb pasztell kisbabájának!”, de van a kollekcióban gazdagéknak gyémántos, misztikusoknak kristályos, önbizalomhiányosoknak I love Mommy-s,  divatosoknak csíkos és pöttyös, természetesen piros/rózsaszín és kék színben is. Elvégre miért éppen a cumival ne divatozzunk.

De az igazi csemege, ami nálam kiütötte a biztosítékot, a John Lennon grafikákkal díszített cumitartó lánc volt. Kedves anyukák! Azt hittétek, hogy lovely-k vagytok? Hát dehogy! Nyomás kedves Lennonos cumitartóért, de nyomban. Esküszöm nekem tetszik. Kár, hogy Lea nem cumizik. Sajnos árat nem találtam, ha valaki lát élőben, légy szí’ írja már meg! A névvel ellátott cumi viszont legalább olyan szép ajándék, mint a gravírozott töltőtoll, és nem több, nem kevesebb, mint 19 euró plusz postaköltségért ránk sózzák (jól számolom, hogy 5000 forint). Tegye fel a kezét, aki erre is sajnálja a drága pénzt!

Attól mondjuk már elállt a röhögésem, ahogy a koraszülötteknek való cumikat reklámozzák. Merthogy csakis cumival segíthetjük át az apró, két és fél kilónál kisebb gyereket a nehéz átmeneti időszakon, amíg meg tudja már tartani a szájában az újszölütt cumit. Érdekes, én eddig azt hittem, hogy a szoptatás segíti át őket, például megnőnek tőle nagyra. De butus is voltam!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek