SZÜLŐSÉG

Hétvégi programok: Vuk, mesekönyvek és bábelőadás

2007. február 16., péntek 15:34

Pénteken Téli Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár kezdődik a Jövő Háza központban. Szombaton a Vuk című musical látható a Pataky Művelődési Központban, vasárnapra pedig bábelőadást és álarckészítést ajánlunk a gyerekeknek és szüleiknek.


A Jövő Házában tartott háromnapos esemény célja a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom népszerűsítése - közölték a szervezők az MTI-vel.

A fesztiválon jelen lesz számos író és illusztrátor is, köztük Tóth Krisztina, Békés Pál és Zalán Tibor. A fesztiválon a résztvevők információt kaphatnak a nemzetközi kiállításokról és pályázati lehetőségekről, továbbá könyvbemutatókon ismerhetik meg az újdonságokat.

A látogatókat számos zenei program is várja, fellép többek között a Szélkiáltó és a Kaláka együttes, valamint Gryllus Vilmos. A gyerekek részt vehetnek a Ládafia Bábszínház előadásán, kézműves műhelyekben könyvet írhatnak és illusztrálhatnak, papírt meríthetnek, és bábszínházat is készíthetnek.

Február 17-én, szombaton 15 órától a Pataky Művelődési Központban a VUK című musical látható, melyet feln?tteknek és gyermekeknek is ajánlanak.
Jegyár: 1700, 2100 Ft.

Február 18-án, vasárnap 10 órától az Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Ház szervez családi programot: a Fabula Bábszínház Nagy akarok lenni! című előadása látható, amely egy kiscicáról szól, aki felnőtt szeretne lenni. Az előadás után kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol "állati" állarcokat készíthetnek
Jegyár: 350 Ft.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.16 20:43:26Szilvesszter

  Reméljük nem lesz olyan tumultus, mint a Minimax mikuláson.  A gyerekek imádják, szülőknek is ajánlom, a hétvégén kezdődik a magyar TEREP-RALLYE szezon, az első dabasi futammal.  A gyerekek 3 perc alatt leveszik, hogy miről szól a verseny, nem lehet őket elrángatni a gépek mellől. S ez nem csak lányokra, hanem a fiúkra is igaz.  Termoszt és teát hozzatok :-)  Adrienn gombi kupa, vagy rallyheart.hu

 • 2007.02.16 22:09:41Szilvesszter

 • 2007.02.16 23:06:49Anyatünde

  Szilvesszter! Érdekelne, h. hogy a nyákba lehet képet betenni a hozzászóláshoz. Csak mert a "Már megint szalad a lakás" c. poszthoz én szívesen mellékeltem volna fotót a saját nappalinkról, mikor a két nagy igazán belemelegszik a játékba...

 • 2007.02.17 09:22:59olgi

  szilvesszter tud valamit! :D

 • 2007.02.17 10:46:29Leona

  Azt nem tudom, hogy itt "vidéken" =Szeged miért nincs soha egyetlen valamirevaló gyerekprogram. Bábszínház, meg játszóház, oszt kész.

  Szélkiáltó, Kaláka, Gryllus? Errefelé mesehősnek számítanak, mert látni (hallani-élőben) nem lehet őket. Vagy csak én nem tudok soha semmiről?

  Na jó, néha kifogunk a plázában ezt-azt (évente 2 alk.). De nem vagyunk az a kifejezett plázarajongó család, meg ott is ritka az ilyen prg.

 • 2007.02.17 14:58:25p.eszter

  Leona! Gryllusról, Kalákáról nincs infóm, de a Szélkiáltó (egyik hegedűs bácsi volt a zenei szakmódszertan tanárom Pécsett az egyetemen) -nagynagy szomorúságomra- nemigen ad koncertet mostanában, a tagok egyéb sűrű elfoglaltságai miatt.:(

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta