SZÜLŐSÉG

Hétvégi programok: Vuk, mesekönyvek és bábelőadás

2007. február 16., péntek 15:34

Pénteken Téli Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár kezdődik a Jövő Háza központban. Szombaton a Vuk című musical látható a Pataky Művelődési Központban, vasárnapra pedig bábelőadást és álarckészítést ajánlunk a gyerekeknek és szüleiknek.


A Jövő Házában tartott háromnapos esemény célja a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom népszerűsítése - közölték a szervezők az MTI-vel.

A fesztiválon jelen lesz számos író és illusztrátor is, köztük Tóth Krisztina, Békés Pál és Zalán Tibor. A fesztiválon a résztvevők információt kaphatnak a nemzetközi kiállításokról és pályázati lehetőségekről, továbbá könyvbemutatókon ismerhetik meg az újdonságokat.

A látogatókat számos zenei program is várja, fellép többek között a Szélkiáltó és a Kaláka együttes, valamint Gryllus Vilmos. A gyerekek részt vehetnek a Ládafia Bábszínház előadásán, kézműves műhelyekben könyvet írhatnak és illusztrálhatnak, papírt meríthetnek, és bábszínházat is készíthetnek.

Február 17-én, szombaton 15 órától a Pataky Művelődési Központban a VUK című musical látható, melyet feln?tteknek és gyermekeknek is ajánlanak.
Jegyár: 1700, 2100 Ft.

Február 18-án, vasárnap 10 órától az Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Ház szervez családi programot: a Fabula Bábszínház Nagy akarok lenni! című előadása látható, amely egy kiscicáról szól, aki felnőtt szeretne lenni. Az előadás után kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol "állati" állarcokat készíthetnek
Jegyár: 350 Ft.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.16 20:43:26Szilvesszter

  Reméljük nem lesz olyan tumultus, mint a Minimax mikuláson.  A gyerekek imádják, szülőknek is ajánlom, a hétvégén kezdődik a magyar TEREP-RALLYE szezon, az első dabasi futammal.  A gyerekek 3 perc alatt leveszik, hogy miről szól a verseny, nem lehet őket elrángatni a gépek mellől. S ez nem csak lányokra, hanem a fiúkra is igaz.  Termoszt és teát hozzatok :-)  Adrienn gombi kupa, vagy rallyheart.hu

 • 2007.02.16 22:09:41Szilvesszter

 • 2007.02.16 23:06:49Anyatünde

  Szilvesszter! Érdekelne, h. hogy a nyákba lehet képet betenni a hozzászóláshoz. Csak mert a "Már megint szalad a lakás" c. poszthoz én szívesen mellékeltem volna fotót a saját nappalinkról, mikor a két nagy igazán belemelegszik a játékba...

 • 2007.02.17 09:22:59olgi

  szilvesszter tud valamit! :D

 • 2007.02.17 10:46:29Leona

  Azt nem tudom, hogy itt "vidéken" =Szeged miért nincs soha egyetlen valamirevaló gyerekprogram. Bábszínház, meg játszóház, oszt kész.

  Szélkiáltó, Kaláka, Gryllus? Errefelé mesehősnek számítanak, mert látni (hallani-élőben) nem lehet őket. Vagy csak én nem tudok soha semmiről?

  Na jó, néha kifogunk a plázában ezt-azt (évente 2 alk.). De nem vagyunk az a kifejezett plázarajongó család, meg ott is ritka az ilyen prg.

 • 2007.02.17 14:58:25p.eszter

  Leona! Gryllusról, Kalákáról nincs infóm, de a Szélkiáltó (egyik hegedűs bácsi volt a zenei szakmódszertan tanárom Pécsett az egyetemen) -nagynagy szomorúságomra- nemigen ad koncertet mostanában, a tagok egyéb sűrű elfoglaltságai miatt.:(

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta