SZÜLŐSÉG

Gyűrd össze a lepedőt velem!

2007. február 12., hétfő 08:57

Az éjszakák végre nem arról szólnak, hogy zombiként kóválygunk át a gyerekszobába szoptatni, majd mikor visszamásznánk a hitvesi ágyba, párunk megriadva úgy gondolja, itt az ideje papás-mamást játszani, mi pedig mindennél jobban vágyunk egy kis alvásra. A kisbaba melletti huncutkodásról már olvashattunk egy posztot, nézzük, mi a helyzet, ha a gyerek nagyobb. Szexdémonnak lenni ekkor is nehéz, de nem lehetetlen.


A legtöbb kisgyerekkel rendelkező ismerősöm arról számolt be, hogy nem egyszerű megszervezni az együttléteket. És ha már szervezni kell, az igen lelombozó lehet. Hiába a kipihent anyuka, hiába esne jól egy spontán numera nap közben, erre nemigen van lehetőség. Akkor mikor és hogyan?

Ha a gyerek alszik
„Felvettem azt a bordó csipketangát, amit szülinapomra kaptam tőled. Gyerek másfél órát alszik. Ebből már öt perc letelt. Siess!” Sajnos nem minden apuka tud elszabadulni a munkahelyéről, ha mégoly csábító is az sms, amit asszonykától kap, de azért meg lehet próbálni. Azért azt kalkuláljuk bele, hogy esetleg a ded kivételesen már egy óra szundikálás után felébred. Épp a legrosszabbkor.

Hajnalban
Van, aki rajong a hajnali szexért, mert ilyenkor egész napra feltöltődik, és aznap fülig ér a szája. Még a postás is megjegyzi, hogy ki van virulva. Persze ebben az esetben is kelhet korábban a gyerek. Ne lepődjünk meg, ha a hálószoba ajtajában felbukkan egy álmos gyerekfej.

Éjszaka
Klasszikus, a legtöbb szülő által preferált időpont. Majdnem mindent csinálhatunk úgy, mint megboldogult fiatalkorunkban. Két fontos dologra kell csak figyelni: igyekezzünk halkan sikoltozni lepedőgyűrés közben és ha lehet, ne hagyjuk elöl a vibrátort.

Titokban
Ha a gyereket le lehet kötni a mesecsatornával, vagy méginkább egy hosszú rajzfilm-dvd-vel, lophatunk néhány percnyi gyönyört. Egy gyors menet a mosógép tetején vagy a konyhapulton igazi adrenalinbomba. Csak le ne bukjunk.

Gyerek nélkül
Aki időnként be tud iktatni egy-egy gyermektelen estét, az igazán szerencsésnek mondhatja magát. Igaz, az előre elképzelt „felveszem a legszexisebb bébidollt és elcsábítalak”, a „vörösbort iszunk a sarokkádban illatos habfürdőben ázva, majd utána huncutkodunk” valamint a „gyertyákkal körberakott nappali szőnyegén hentergünk” programok ekkor sem biztos, hogy megvalósulnak. Előfordulhat, hogy ezek helyett apa Korda Gyuri pókerközvetítését választja, esetleg mi akarjuk inkább megnézni a laptopon a Született feleségek netről letöltött legújabb részét nyugiban.

Semmi pánik, jönnek még haza a gyerekek, és indulhat újra a szervezés!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.13 13:42:05Kékfelhő

  Jajj lányok!

  Egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, amikor olvastalak titeket.  Ha az ember lánya szerelmes, akkor szerelmes. Kész. Amíg általában jobb, mint rosszabb, addig kitartok. Csak a hullámvölgyeket bírom egyre rosszabbul. Sajnálom, hogy ezt váltottam ki mindenkiből, örülök, ha valaki ezek után jobban meg tudja becsülni társát, élete értelmét.

 • 2007.02.13 13:45:33a:a

  akikhez jegyesoktatásra jártunk, azt mondták, hogy mielőtt összeházasodunk, jól gondoljuk meg, mert egymást egy életre kapjuk. Az nem lehet cél, hogy gyerek legyen, mert a gyerek csak 20 évig a tiéd, addig kapod ajándékba, azután kirepül, és maradtok ketten, lehet, hogy még 30 évre. És nem mindegy, kivel maradsz kettesben. Igazuk van.

 • 2007.02.13 13:49:47jidele

  Bocsánatot kérni az én férjem sem tud: utánam somfordál, oldalbabök és közli, hogy hülye vagyok...az elején felkaptam ezen a vizet, ma már visszakérdezek: ezt vegyem bocsánatkérésnek? Mire mondjuk belecsíp a fenekembe, és megint lehülyéz. Mint egy óvodás...De már tudom, hogy nála ez a bocsánatkérés, és annak elismerése, hogy hülye volt. Viszont gyakran mondja, hogy szeret.

 • 2007.02.13 13:51:15p.eszter

  Kékfelhő, Te becsüld meg jobban magadat! Mi a jobb Neked és a gyerkőcödnek? Ha mérlegelsz és annak látod értelmét, h folytasd, akkor hajrá, de ha mérleg nyelve a másik oldalra billen, akkor nem érdemes egy rossz kapcsolatban vegetálni. Persze ezt csak Te tudod megíélni, senki más. Bátorságot és kitartást hozzá! :-)

 • 2007.02.13 13:57:02Leona

  kékfelhő, nekem is van furdalásom, én is benne voltam...

  Nekem a legnagyobb bajom, hogy 4 éve nem voltam sehol, és ezt lehet szó szerint érteni. Ja, de, szülőiken voltam. Tegnap este azon kattantam be, hogy egy órára lettek rábízva a lányok, de ő öt perc után is kiborul tőlük. (Megjegyzem, dolgoztam az egy óra alatt.) HA meg kiborul, úgy érzi, bárkire moroghat. Én meg nem érzem úgy. Mert mit kapnék, ha nem is munka miatt hagynám rá őket?!

  Virágot alkalomra utoljára 4 éve kaptam. Spontán sose kapok (mást se). Ja, kivétel a nőnap, mert akkor a munkatársainak is vesz...

  De olykor a házimunkában segít, kérés nélkül is! (Bár sokszor inkább a tévét választja.)

 • 2007.02.13 13:57:47kiseszter

  Az én gyerekem meg a tieitekkel ellentétes ritmusban alszik és ébred aztán mire végigolvasom a hsz-at úgy összekuszálódok, mert a hülyézőkkel meg az örök szerelmesekkel is vagyok :o)))  Kékfelhő, szerintem dőlj hátra és egyél egy csokit mielőtt hazaindulsz!

 • 2007.02.13 13:59:32Leona

  off: eszter, ha vki negyvenéves és olykor napokig fáj a dereka (előzetes figyelmeztetés nélkül), az tényleg törődjön bele? Ha nem, hova kell ezzel menni?

  Bocs, hogy én is ilyennel zargatlak...

 • 2007.02.13 14:05:11p.eszter

  Sztem Eszternek indítani kellene egy "orvos válaszol" rovatot. Lenne érdeklődő bőven és mindenki jól járna. :D

 • 2007.02.13 14:18:44Kékfelhő

  napok óta csokit zabálok

  a candidám köszöni, jól van :)

 • 2007.02.13 14:19:03Tori

  Kezdem azt hinni, hogy az idióta, akihez hozzámentem, kész főnyeremény. :) Időnként az agyamra megy, és legszívesebben leüvölteném a fejét, de inkább összeszorítom a számat és nem szólok hozzá két napig, mert azt sokkal jobban utálja. A pasasotok nem kér bocsánatot? Egyáltalán? Az enyém MINDENÉRT bocsánatot kér, és nem tudom, melyik az idegesítőbb. Állandóan azt szajkózom, hogy ne meaculpázzon, csak ne csináljon olyat, amiről tudja, hogy utálom. Egyébként annyiban van szerencsém, hogy nevelhető, csak nem direkt módon. Ha valamit kérek, azt csakazértsem csinálja meg akkor, amikor kérem, hanem majd valami más után. Aztán meg vagy elfelejti, vagy nem, de inkább igen. De ha úgy adom be, mintha az ő ötlete lenne, az már megy. Óvatosan, kerülő úton. Csak nem mindig van erre energiám. De naponta többször mondja, és érezteti is, hogy szeret. Azért egyszer még agyoncsapom. :) Szívesen beleolvasnék egy pasifórumba, hogy mi mindent írnak rólunk!

 • 2007.02.13 14:25:00laili

  Nahátnahát!Már azt hittem mindenki mintaházasságban él.  én a lustaságon, a majd megcsinálomon, meg az ahol kiesik a kezéből ottmarad dolgokon rágok be.De egyre kevesebbszer szívom fel magam főleg mióta itt a baba. próbálom tudatosítani, hogy a férfiak máshogy látják a dolgokat, főleg a házimunkát és arra gondolok, biztosan nem direkt bánt hiszen szeret.  persze elpattan néha a húr, de már csak ritkán és sokszor inkább fáradtság van mögötte mint igazi probléma.  Kékfelhő:ha összeveszős nap van mindenki párja egy nag marha majd kibékülés után máshogy látod a dolgokat, remélem:)

 • 2007.02.13 14:28:26marcangoló

  Conodonta, nálunk dettó ez megy: ha Ő csinál valamit, az a csúcsok csúcsa, minimum kézcsók, de úgy megcsinálni, hgoy az kész is legyen... Lassan tényleg megtanulok fúrni, faragni, szekrényt építeni, miegymás, mert mire kivárom, hgoy ezek elkészüljenek. Szóval én is terhesen pateroltam fel az emeletre a konyhabútor összes fenti szekrényét, mert azt nem lehet ám CSAK ÚGY felrakni, előbb csempézni kell, meg átszerkeszteni, meg fütyim tudja. Én meg mondom nem fogom a konyhában kerülgetni a következő 3 éveben, mire a helyükre kerülnek...

  Azért nem választanék mást. (És az apám is ilyen, szóval megszoktam. :-))

 • 2007.02.13 14:31:38Kékfelhő

  Tori: az nagyjából így nézne ki:  - Mi van veletek?

  - Semmi

  - Asszonnyal?

  - Semmi

  - Gyerekek?

  - Jól vannak.

  - Ahammm, klassz. Milyen volt a tegnapi meccs?

 • 2007.02.13 14:34:37Kékfelhő

  Egyébként nekem az exem volt ilyen, semmit nem volt képes megcsinálni, mindenhonnan késett, elaludt a tej a szájában.  Mostani drágám pedig pont az ellenkezője: talpraesett, fúr-farag-szerel, mindig mindenhol pontos, mindig mindent elintéz otthon is (ha van)... jólvanna, nekem ez fontos, ezt szeretem benne. De olyan kőfejű, idióta, konok disznó néha :(

 • 2007.02.13 14:38:14Conodonta

  Apám?

  Szülés előtt egy héttel költöztünk, és fel kellett volna rakni a tapétára a szegőcsíkot felülre, mert a régi ocsmány volt. Apám meg a párom alant tanakodott. hogy milyen festőt kellene hívni ehhez a precíz munkához. Felragasztottam.  Mostmár eljutott odáig, hogyha nagynehezen 2-3 hónapos várakozás után megcsinál valamit, akkor legalább nem ünnepelteti magát olyan látványosan. Persze belül ugyanolyan büszke magára :-)  Én is akarok ilyen pasi posztot olvasni!!! A párom szerint a pasik nem csacsognak ennyit, és egyébként is vannak ennél sokkal izgalmasabb témák, mint pl. Forma-1, Sport, meg a használtautó oldalak.  ezt sem sikerüt megértenem még. Nem akarunk kocsit venni, akkor mi a szösznek állandóan kocsikat keresni? Meg örülni neki?

 • 2007.02.13 14:43:10p.eszter

  Torinak igaza van. Tényleg észrevétlenül kell nevelgetni/terelgetni őket ahogy nekünk tetszik. De ez néha baromi fárasztó. Nekem nagyon "nyers" anyagom volt, beleragadt 16 évesen egy (13évig tartó) kapcsolatba, és 29 évesen is (mikor megismerkedtünk) annyit konyított a nőkhöz, mint egy kamasz. Elég jól kikupáltam 4 év alatt, már-már túl jóra is sikeredett, néha már épp ez a baj. :D Meg persze ha az ex szervezi az én életemet is. De ez már egy másik téma... :S

 • 2007.02.13 14:45:22marcangoló

  Én olcvasok olyan fórumot, ahol szinte én vagyok az egy szem csaj (Na jó, van még néhány másik, de kevés). Vannak a csöcsös csajos topikok, a számítógépszerelés, meg a szar viccek, de nem emlékszem, hogy rákérdezés nélkül bármelyikük is a családjáról vagy a csajáreól írt volna. Persze lehet, hogy privátban egymás között zokognak...

 • 2007.02.13 14:49:29napos oldal

  Autó, szgép, autó, horgászat, autó, gyereked született? az klassz, autó, horgászat, horgászat, letöltés, idiótafilmek, szarviccek, horgászat.

 • 2007.02.13 14:51:08p.eszter

  Aha marcangoló. Az valószínű... :D én azé szeretem "elengedni" néha a pasim haverokkal sörözni, mert a többieket hallgatva (válás, félrelépés, stb.)mindig rájön, mennyire jó dolga van mellettem. :D

 • 2007.02.13 14:53:19napos oldal

  Tegnapelőtt 244 soron mentünk végig a bricóban. Úgy mint:

  vízszerelvények

  kisgépek

  villamossági dolgok

  szerelőkesztyűk

  satuk

  vízmértékek

  aljzatkiegyenlítők

  ésatöbbi

 • 2007.02.13 14:56:02Kékfelhő

  én is járok pasis fórumra, ott kifejezetten ciki, ha valaki családról, gyerekről beszél

 • 2007.02.13 14:56:04napos oldal

  Ez a

  "nem rakod el?"

  "de, majd később"

  ennyire általános?

 • 2007.02.13 15:00:19Kékfelhő

  Egyébként kellene ide egy Dühöngő nevű topic, ahol az éppen idegbeteg, hisztis nőtársaink, az olyanok, mint én, kiordíthatják lelkükből a dühöt, és elmondhatják életük értelmét annak, ami. Akkor épp :)

 • 2007.02.13 15:00:52p.eszter

  napos oldal: de de de! És gondolom az is, h

  "hol van ez és ez?"

  "a helyén"

  "hol a helye?"

  "ott, ahol 5-6-10 stb. éve"

  "jó, és az hol van?" :D

 • 2007.02.13 15:02:48p.eszter

  kékfelhő, ez jó ötlet, de csak akkor, ha úgy működne, h a viharfelhők elvonulása után törölni lehetne a vádaskodásokat. :)

 • 2007.02.13 15:03:19kisvacak

  p.eszter: ma már másodszor kerül szóba nálad az "ex-szervezkedik" téma. Megérne egy posztot, ezt ki hogy kezeli, nem gondoljátok? Szerintem vagyunk itt páran hasonló cipőben. Érdekelne, Ti hogy élitek meg és mit hogyan csináltok? Nálunk kettő gyermek van és egy iszonyat ex. De már csak akkor tud szervezkedni, ha egy pillanatra nem figyelek. Az meg már ritka... : -) de ehhez nagyon-nagyon sok időnek, szívásnak, önmarcangolásnak kellett eltelnie. Ja! És egy válásnak.

 • 2007.02.13 15:08:02druantia

  Az én pasim exét végtelenül tisztelem. Olyan jámbor a drágám. Egyébként ez a legnagyobb fegyvere, mindenre csak bólogat, nagyokat nyel, tűr, mártírkodik. Rohadtul idegesítő, olyan halvérű fajta Szent Johannába oltva.

 • 2007.02.13 15:10:17p.eszter

  Kisvacak! Ez tényleg jó téma, vagy épp hogy nem az. Asszem napos oldal írta, h vannak problémák, amit meg kell oldani és olyanok, amikkel együtt kell élni, és ez az utóbbi, ugyebár.  Nálunk amúgy egész konszolidált a helyzet -ahogy hallom, máshol durvább dolgok vannak-, excsaj intelligens meg minden, de neki érthető módon akkor is a saját gyereke az első, az enyémet (ugye a férjemmel közöset) lesz*ja. Azóta vannak egyébként problémák, mióta a kissrác megszületett.  Lehet, h tényleg megér egy posztot, nem tudom, hányan vagyunk "ilyenek".

 • 2007.02.13 15:10:31Kékfelhő

  a pasim exét nem ismerem, hála az égnek, se gyerek, se kötöttségek  az én exem pedig jó fej, olyan, amilyen fiúbarátot szeretne egy nő, de pasinak nem jó, csak barátnak  az exem exe meg most tölti be a 18. életévét és kb. egy éve nincsenek együtt... no comment :)

 • 2007.02.13 15:11:37druantia

  Ahogy már mondtam, tisztelem a házasságot, a pasival sem álltam addig szóba, amíg szabad nem lett. Csak tiszta lappal vagyok hajlandó játszani. Ők együtt voltak valamiért évekig, össze is házasodtak, az ő dolguk, ez a múlt. Az életembe nem hagyok belekontárkodni, ha faszikám nem bírja ki, hogy most csak velem van, akkor már mehet is. Van egy közös kislányuk az exnejével, ezzel semmi bajom, miatta persze tartják a kapcsolatot, a gyerek szemmpontjait azt hiszem, maximálisan figyelembe veszem, de anyuci lelkivilága nem érdekel az átlagnál jobban.

 • 2007.02.13 15:19:48p.eszter

  Ez így helyes, druantia, nem is kell itt nagy drámákra gondolni, elég, ha szervezési probléma adódik.

  Nálunk elég sokat van a kislány, nehéz ezért programokat szervezni, és ha anyuka egy nappal előt nyögi be, h változott a terv, vagy előre meghatározza, hogy ünnepekkor mikor szabad a kiscsaj, akkor morcos tudok lenni kicsit. Na jó, nem kicsit.

  Másrészt meg én is nehezen nyelném be, h gyerekkel 13 év alatt se vett el(ez ő), utána pedig szinte azonnal alatt miért vesz el egy másikat (ez lennék én). Hiúság, asszony a neved!

 • 2007.02.13 15:26:04druantia

  P.eszter, akkor végül is te vagy a jobb, nincs miért aggódni. Meg ahogy olvastam a hsz-eidet, téged legalább nem ver át. Még boldogult lánykoromban rengeteg nős pasival találkoztam, aki kalandot keresett, vagy ami még szánalmasabb, aki komolyan is gondolta volna.

  Nem tudod megbeszélni a dolgokat a kolleginával? Mondjuk, feltételezem, az ő sértett női hiúsága is odab*sz néha.

 • 2007.02.13 15:33:06kisvacak

  Én is jobban szeretnék egy jámbor exet. Amúgy is a halálom, amikor a butaság hülyeséggel párosul. Sokat szívtam, ezért a keserűség, bocsi.
  Az pedig, hogy a gyerekeket használjuk föl arra, hogy keresztbe tegyünk a másiknak, az meg számomra elfogadhatatlan.

 • 2007.02.13 15:41:28druantia

  Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én sose tudtam beledögleni, ha egy kapcsolat véget ért. Megvontam a vállam, és továbbléptem. Nehezen fér a fejembe, hogy bizonyos exek miért nem tudnak túllépni a saját sértettségükön. Én nem bántom a hölgyet, ő se cseszegessen engem. Élje az életét, pasizzon vagy csajozzon, ahogy az ízlése diktálja, de ez a múlton való rágódás nekem nagyon nem jön be. Főleg, ha, ahogy Kisvacak mondja, a gyereket használják fegyverül.

 • 2007.02.13 15:42:36p.eszter

  Nem druantia, nem ver át. Tényleg jó férj és nagyon jó ember. Szeret és tisztel. A múltjáról meg nem tehet.

  Kolleginával viszonylag folyamatosan tartom a kapcsolatot, sokszor viszem én haza a kislányt, vigyázok rá az enyémmel együtt, beszélő-viszonyban vagyunk absz., nyílt konfliktus sincs, de a súrlódás a férjem és köztem már a helyzetünkből is adódik.

  Nem tud szegény mindenkinek egyformán megfelelni, olyan néha mint egy űzöt vad.

  Most pl. beteg a fiunk, de ma ovi után jönne a kislány. Ide nyilván nem jöhet, mert beteg lesz, az anyja nem tud már táppénzre menni, sallala-sallala. így tehát elmegy vele anyósomhoz, ott lesz 6-ig, majd hazajön. Ha nem megy érte az oviba, akkor a kislánynak lesz rossz, ha meg igen, akkor a fiam hiányolja.

  És hát elég sokat beteg mindkettő.  Bocs, ha hosszú voltam, de ilyen dolgok nehezítik az éleünket állandóan. :(

 • 2007.02.13 17:13:27druantia

  Hát igen, p.eszter, így jár az, aki olyan pasival kezd, akinek már van gyereke :-). Amikor az ember a sajátja szemébe néz, elég nehéz elfogadni, hogy annak a másik gyereknek (a másik nőtől) is éppen olyan joga van az apjához, mint neki.

  Nálunk még nem megy ennyire élesben a dolog, mi még csak most kezdünk egymásba bonyolódni (tíz év cseszekedés után) komolyabban, a Petinek sem mutattam még be, már amennyire egy hét és fél hónaposnak be lehet valakit mutatni. Lehet, hogy soha nem jutunk el addig.

 • 2007.02.13 17:23:14druantia

  Bocs, p.eszter, most így visszaolvasva az utolsó hsz-emet leesett, hogy hülyén fogalmaztam megint. Nem úgy értettem, hogy neked nehéz elfogadni, hanem hogy nekem esik nehezemre arra gondolni, hogy a fiam féltesójának van apja, az enyémnek meg gyakorlatilag nincs, és emiatt néha elég morcos tudok lenni.

 • 2007.02.13 17:50:26saccc

  A délutáni hsz-ekhez, most kaptam a férjemtől
  "Én Uram,

  Imádkozom, hogy adj Bölcsességet, hogy megérthessem a férjemet,
  Szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
  És adj Türelmet, a viselt dolgai iránt.
  Mert Uram, ha Erőt kérnék Tőled,
  Agyonverném.

  ÁMEN"

 • 2007.02.13 18:12:30lencsilany

  saccc :D

 • 2007.02.13 18:14:09p.eszter

  Értem, amit mondsz druantia és egyet is értek Veled. Azon kívül bármilyen nehéz még magamnak is bevallani, de néha tényleg rossz érzés, h az én gyerekem apja egy másik nő gyerekét is ugyanúgy szereti. De ez csak néha para, nem olyan, amivel ne lehetne boldogan együtt élni. Szeretem az életem, és ez nem is olyan nagy probléma, de barátnőimnek, húgomnak -sőt senkinek- nem ajánlanám.

 • 2007.02.13 22:17:38Juci

  Sziasztok Lányok!
  Annyit olvaslak titeket és behalok a röhögéstől. Jaj de jó, hogy nem vagyok egyedül. Ugyanazok a gondok, csak a vérnyomásom mértéke változik a pihentségem mértéke alapján. Jaj de tudományos volt. Szóval vagy őrjöngök a drága hites uramnak, hogy egy szalmaszálat is úgy tett le, hogy nekem dolgom legyen vele, vagy édes mosollyal az arcomon pakolászok utána (pl egy jó action után) ...
  Ja és a szex? Terhesség alatt semmi, utána 1 évig sem nagyon ugráltam érte. Azóta meg ezerrel :). Kicsit félek is a következő gyerek vállalásától...

 • 2007.02.13 22:18:47Juci

  P.eszter: a férjemnek van egy fia az első házasságából. Tényleg megérne egy misét erről beszélgetni!!!!

 • 2007.02.14 08:54:14Kékfelhő

  saccc :)
  ha nem baj, akkor ezt a mondatot most magamévá teszem... :)

 • 2007.02.14 09:15:12saccc

  Ezért is írtam le tegnap. Megmosolyogtatott és arra gondoltam hátha Veled is ezt teszi.

 • 2007.02.14 09:27:57Kékfelhő

  sokat segítettek a lányok tegnap, komolyan mondom, nem volt akkora görcs a gyomromban a délutáni találkozásunk előtt, mint az azt megelőző napokban  sokat gondoltam arra, amit írtatok, kinek, hogy reagál a férje, vagy ki min tud dühbe gurulni, és muszáj volt mosolyogni  szóval köszi lányok

 • 2007.02.14 09:31:48p.eszter

  Igazán nincs mit, ugye? Vki már egyszer megjegyezte, h olyanok vagyunk, mint vmi terápiás csoport. :D  Jajj. Csajok, megvadult a fiam. Csak egy csíkot látok itt-ott a kanarban, ahogy rohangál :S És még kivinni se nagyon tudom, mert beteg.

 • 2007.02.14 09:37:01Leona

  Rakd fel a netre, hátha ő is lenyugszik itt...

 • 2007.02.14 09:42:23p.eszter

  Lassan víz alá teszem. Most már sikítozik is. :D

  A bőre meg olyan nyirkos és hideg, mint egy meztelen csigának. :D

  Nem kell vkinek kölcsönbe?:D

 • 2007.02.14 21:12:44Kékfelhő

  Mivel olvastam a másik topicon, hogy Csörével mi történt, így csak csendben merek örömködni:

  ma drágaságom - hosszú évek óta először - gondolt rám ezen a napon, és kaptam két doboz finom bonbont. Miért pont kettőt,nem tudom, de a lényeg a szándék.

  Hivatalosan is kibékültnek tekintem magunkat, ami jó, mert hétvégén szabad a lakás, nincs gyerek, és mi már lassan két hete nem szeretkeztünk...

 • 2007.02.14 21:15:34Conodonta

  Kékfelhő, ez tök jó!

  Jó hosszú hétvégét kívánok Nektek, meg csillagszórósat! :-)

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta