SZÜLŐSÉG

Rasztaséró, göndör sörény

2006. október 22., vasárnap 09:11

A Poronty újabb idióta termékre bukkant, melyet csak kellőképpen lökött szülőknek ajánlunk. Hogyan csinálj bazári majmot a gyerekből? Varázsolj neki hosszú rózsaszín tincseket és tologasd büszkén a játszótéren! Vagy változtasd Bob Marley-vá, majd vidd el füves haverjaidhoz és szerezz nekik vidám perceket a látvánnyal! 


A 25 dollárért beszerezhető bébiparóka segítségével bárkiből lehet milliárdos, popsztár, színesbőrű filmszínész, vagy a reggae fenegyereke. A műhaj négyféle változatban rendelhető a http://www.babytoupee.com weboldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta