SZÜLŐSÉG

Rasztaséró, göndör sörény

2006. október 22., vasárnap 09:11

A Poronty újabb idióta termékre bukkant, melyet csak kellőképpen lökött szülőknek ajánlunk. Hogyan csinálj bazári majmot a gyerekből? Varázsolj neki hosszú rózsaszín tincseket és tologasd büszkén a játszótéren! Vagy változtasd Bob Marley-vá, majd vidd el füves haverjaidhoz és szerezz nekik vidám perceket a látvánnyal! 


A 25 dollárért beszerezhető bébiparóka segítségével bárkiből lehet milliárdos, popsztár, színesbőrű filmszínész, vagy a reggae fenegyereke. A műhaj négyféle változatban rendelhető a http://www.babytoupee.com weboldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta