Keresse az igazit szexpartin, vagy vonuljon a Tilossal a Pride-on!

Július 3. Csütörtök

Még nem találta meg az igazit? Sebaj, ma megtörténhet a csoda, hiszen "nyár van, rövidek és feszesek a szoknyák és a nacik, kicsik a pólók (ha egyáltalán vannak), sok a fürdőruha, a vizes test, és úgy egyáltalán, szex van a levegőben is" - ezt nem mi mondjuk, hanem a Sex and Schluss im Hotel című parti szervezői, akik az Urimuriba várnak mindenkit, akik a csütörtöki bulit a szex jegyében rendezik.  "Ha ti is szeretitek, gyertek, legyetek merészek, és nem mellesleg... ismerkedjetek! Ha meg nem szeretitek, az a ti hibátok" - ennél jobban aligha lehetne összefoglalni...

10511159 501032976694770 4021878795310845063 n urimuri.png
Facebook / URIMURI

Július 4. Péntek

Bódis Barnabásnak kiállítása nyílik meg ma este a Galéria X-ben a Ráday utcában. Az Agne című tárlatot Gaál József képzőművész nyitja meg, de nem maradnak az oda látogatók zene nélkül se, hiszen Márta Be trombitálása adja majd meg a kezdő löketet a péntek estéhez, ha valamiért a fővárosban töltené a munkahét utolsó napját. De nem ez ám az egyetlen kiállításmegnyitó a héten, hiszen Szarka Fedor Guido is a mai napot válaszotta, hogy bemutassa Torony címre keresztelt tárlatát a Müsziben.  

10511553 10152465425048350 728499553169660488 o
Facebook / Szarka Fedor Guido

Július 5. Szombat

Jó, hát ma Pride van, meg minden, mindjárt beszélünk arról is, de először szólunk, hogy a Bin-Jip lép fel ma az A38-on, ahova egy futóverseny miatt tök kalandos a lejutás, szóval, hajrá. A Bin Jip mellesleg Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint táncos, elszállt, elektronikus, triphopos világot hozó zenekara, így igazi rajongóknak érdemes lehet akár beúszni is, ha...

De a lényeg mégiscsak a Budapest Pride, ami már délután háromtól garantálja a szórakozást azoknak, akik nem vidéki esküvőn vesznek részt ezen a napon. Amióta a Szily megírta, hogy ​A magyar Tumblr is ott lesz a Pride-on, külön örülhetnek azok is, akik kisebbségként vonulnának a kisebbség közt, éljen a sokszínűség! Ha ön azt se tudja, mi az a Tumblr, akkor sincs nagy baj, a rádióról már csak hallott, akkor vonulhat a Tilos Rádiósokkal is, akik háromkor a Kossuth téren várják a hozzájuk csatlakozókat. Ígérnek csillámos teherautót és Tilos DJ-ket, majd "Végigvonulunk a Ligeti piknikig. Szívjuk a szabad levegőt. Magyarország legyen olyan hely, ahol mindenki nyugodtan azt szerethet, akit csak akar! És mindenki olyan bőrt választhat magának, amiben jól érzi magát. Gyertek! Fontos. Add tovább!" - rajtunk ne múljon.

Fotó: Bődey János / Index
Fotó: Bődey János / IndexBődey János / Index

Persze, a Pride-on résztvenni nem kötelező, úgyhogy annak, aki másra vágyik, ott a Gál Domonkos Jazz Quartet a Pótkulcsban, vagy a Pétanqueboy parti a VaLyoParton. "Az estét hét körül kezdjük Blatti warmupjával, aztán szép lassan pakolgatjuk a mezítláb alá valót hajnalig Martin Audio-s melegséggel. Ha valaki így összerakta a körülményeket fejben akkor reméljük, hogy ennél többet nem is kell mondani a buliról." 

Július 6. Vasárnap

Ha csak egy pillanatra tudunk kiszakadni a fővárosból, akkor legalább ma menjünk a Volt Fesztiválra, hiszen ma lép fel az Arctic Monkeys. Elvileg kilenckor kezdenek, így aztán akkor is érdemes nekiindulni Sopronnak, ha délelőtt még valahol teljesen máshol kirándultunk. Hajrá!

454260861
C Flanigan / Europress / Getty

Július 7. Hétfő

Eh, hát nem ma lesz a Pet Shop Boys koncert? De. Aki az ő idejükben volt fiatal, az tuti, hogy akkor is szeret legalább egy számot a zenekartól, ha amúgy ki nem állhatta őket, vagy ha tizenévesen kellett szembesüljön azzal, hogy az együttes neve egyáltalán nem abból jön, hogy szeretik a kisállatokat. Ráadásul a Budapest Parkban lépnek fel, nehéz ott nem jó hangulatú koncertet adni. Hátha!

Fotó: Huszti István / Index
Fotó: Huszti István / IndexHuszti István / Index

Július 8. Kedd

És ha kedd, még akkor is zene, ezért nyár a nyár. Ma este a Budapest Bár ad nagyszabású koncertet a Budapest Parkban (olyan jó, hogy mindenben benne van Budapest, írjál cikket ebből szóismétlés és nyakatekert körülírás nélkül, mi?). A mai alkalom azért kivételes, mert a Magna Cum Laudés Mező Misi is csatlakozik a formációhoz, ha másért azért, hogy megmutassa, neki hogyan áll ez a stílus.

Július 9. Szerda

Ki mondja, hogy ennyi zene után szerdán már nem lehet partizni? Senki, helyes. Mert akkor eláruljuk, hogy ma Deap Vally és Wattican Punk Ballet koncert lesz a Gozsdu Manó Klubban, ha bírja szuflával (és miért ne bírná, hiszen NYÁR van), akkor okvetlen nézzen le akkor is, ha fogalma sincs, kik ezek a zenekarok. De ha például itt alább meghallgatja, akkor lesz.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek