SHOPAHOLIC

Rájön, mi a hiba ezen a képen?

2017. március 13., hétfő 13:16

A Facebookon találtuk a fotót, mely szerint a gender-érzékenység az OBI barkácsáruháznak sem megy igazán. Pedig próbálkoztak, csak hát mégsem sült el jól az egész. Arra rájött az áruház is, hogy nem szerencsés mindent férfiakkal hirdetni, hiszen miért ne barkácsolhatna kedvére egy nő is. Éppen ezért az oldalukon a laminált padló és parketta lerakásának könnyű voltát egy nő bizonygatja. De nézze csak a különbséget!

17191016 10155174617357904 3273322763714592055 n
Fotó: Facebook

Ha összeveti a nővel és a férfival ábrázolt a képet, akkor elég szembeötlő a különbség: míg a férfi éppen szakszerűen végzi a komoly munkát, addig a nő csípőre tett kézzel pózol a barkácsolós díszletben, mintha csak egy modell lenne. Szóval a padló lerakása azért mégiscsak leginkább komoly és szakszerű férfimunka, de legalábbis felügyeletet igényel, a nők meg csak pózoljanak a parkettacsiszolóval. 

Ön szerint?

  • 372
    Ez a reklám eléggé félrement
  • 345
    Minden rendben van vele

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Megéri lakást venni átalakuló környéken?

Nézzük a Józsefváros metrótól és a belvárostól is mindössze 10 percnyire lévő Magdolna negyedét, aminek a rehabilitációjára nemrég 3,8 milliárd forintot költöttek. Jó befektetés?

STRANGE Két tavaszi fotósorozat Axente Vanessával

Két képsorozat fiatal magyar büszkeségünkről, az elsőt Charlotte Wales, a másodikat Vincent van de Wijngaard készítette.

PRAXIS Orvos vagyok, de a mentősöktől meghalhattam volna

Orvos vagyok. December elsején kaptam a második infarktusomat, a mentők helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második, felismerem, EKG pozitív volt. A büntetőeljárás folyik.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés