SHOPAHOLIC

Dráma van, iPhone-on nem meg a Candy Crush Saga!

2017. január 11., szerda 14:26 |

A telefonos játékok heroinja, a cukorkagyűjtögetős logikai játék, a Candy Crush Saga a legújabb frissítésekor jól magára haragította a játékfüggő felhasználóit: úgy néz ki ugyanis, hogy egy rakás Apple-eszközön egész egyszerűen nem megy a játék.

A felbőszült rajongók a Candy Crush Saga Facebook-oldalát rohamozták meg, hogy panaszkodjanak, hogy a játék vagy el sem indul, vagy ha éppen elindul, akkor azt tapasztalják, hogy a játékosok elvesztették a különféle gyűjthető vackaikat, amik segítik őket az előrejutásban.

A készítők érzékelték a problémát, mondjuk nehéz lett volna nem észrevenni a kommentáradatot, és már jelezték, hogy dolgoznak a mihamarabbi elhárításán.

Nem tudni, hogy pontosan milyen készülékeket érint a hiba, egyelőre úgy néz ki, hogy iPadeken és iPhone-okon nem megy a játék, ki tudja, meddig.

Ne maradj le semmiről!

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés