SHOPAHOLIC

Dráma van, iPhone-on nem meg a Candy Crush Saga!

2017. január 11., szerda 14:26 |

A telefonos játékok heroinja, a cukorkagyűjtögetős logikai játék, a Candy Crush Saga a legújabb frissítésekor jól magára haragította a játékfüggő felhasználóit: úgy néz ki ugyanis, hogy egy rakás Apple-eszközön egész egyszerűen nem megy a játék.

A felbőszült rajongók a Candy Crush Saga Facebook-oldalát rohamozták meg, hogy panaszkodjanak, hogy a játék vagy el sem indul, vagy ha éppen elindul, akkor azt tapasztalják, hogy a játékosok elvesztették a különféle gyűjthető vackaikat, amik segítik őket az előrejutásban.

A készítők érzékelték a problémát, mondjuk nehéz lett volna nem észrevenni a kommentáradatot, és már jelezték, hogy dolgoznak a mihamarabbi elhárításán.

Nem tudni, hogy pontosan milyen készülékeket érint a hiba, egyelőre úgy néz ki, hogy iPadeken és iPhone-okon nem megy a játék, ki tudja, meddig.

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés