Kuponos napok lesznek a héten, de akciós lesz a Macbook, a tévék és az alkohol is

Új Macbookot venne? Ezen a héten majdnem 100 ezer forinttal olcsóbban kapja meg, de a többi Apple termék is akciós lesz, de a héten több pláza is tart kuponos napokat, ráadásul még újságot sem kell vennie, csak kinyomtatnia az önnek szimpatikus kuponokat. 

Kuponos napok

Ez a hét tele lesz kuponos napokkal. Csütörtökön, azaz március 10-én kezd a Mammut, ekkor a legtöbb boltban 20%-os kedvezménnyel vásárolhat, de vannak olyan helyek, ahol akár 40%-ot is spórolhat és még vacsorázni is tud kedvezményesen. A Westendben csütörtöktől szombatig tartanak az akciós napok, itt is lehet kupont nyomtatni az átlagosan 20%-os kedvezményekért. Az Árkádban is szombatig kuponozhat, a kedvezmények mértéke és átlagosan 20%-os kedvezménnyel számolhat, vagy egy kis ajándékkal. Ha a hétvégén elutazik, akkor sincs nagy gond, az Aréna Plázába ugyanis 16-án, szerdán mehet akciós vásárlásra. 

shutterstock 64903264
Shutterstock

Elektronikai cikkek

Megérkeztek az új Apple Macbookok, amiket az Edigitalnál 0%THM-re és akár 80 ezer forintos kedvezménnyel vehet meg. Ugyanitt az LG tévék is akciósak lesznek 3 napig, a belépő szinttől a csúcsmodellekig. Ez a legdrágább modellnél fél milliós kedvezményt jelent. Samsung telefonokat és tabeletet pedig 30 ezer forint kedvezménnyel tud megvenni. Az Emagnál 40%-s akciókkal várják március 11-ig- Televíziók, házimozik mellett ebook olvasót és fényképezőgépeket is vehetnek olcsóbban, de MP3 lejátszót vagy fejhallgatót is vásárolhat. A Mall.hu-nál tavaszi nagytakarítás akció van, ebben takarítógépek mellett szárítógépet, mosógépet és vasalót is lehet venni akár 40%-os kedvezménnyel. Az Euronicsnál a Phillips termékekre van 20% kedvezmény, hajszárítók, borotvák, hajnyírók és epilátorok is kaphatóak olcsóbban. Ha pedig a hűtőjét, mosógépét és tűzhelyét cserélné le, akkor szintén az Euronicsban tízezer és harmincezer forint közötti áron számítják be a régi darabokat. 

Hiper és szupermarketek

A hiper és szupermarketekben már javában kitört a húsvéti bevásárlási láz, a legtöbb helyen akciós sonkákból és tojásokból, na meg persze csokikból és alkoholos italokból talál nagy akciós választékot. Az Auchanban minden Cappy gyümölcslé 20%-kal olcsóbb, a Baba termékek 25%, a baba és gyerek hosszú ujjú pólók és a lepedők is 30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Tescoban a Sió gyümölcslevekre 20%, a Gilette Blue 3 borotvákra szintén 20%, az X-epil női borotvák 20%, Dove szappanok 25%, Dove Derma Spa 33%, Elseve hajápolók és Veet termékek pedig 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.  Sőt, ha a jó idő beköszöntével az autójában letekert ablak mellett szeretné bömböltetni a zenét, akkor a Tescoban 20% kedvezménnyel veheti meg az autós hifi eszközöket. Az Aldiban ezen a héten a bio élelmiszereket próbálhatja ki akciósan. Biojoghurt, biovaj és rizstej mellett a bio almaszószt vagy akár a bio tofut is kipróbálhatja olcsóbban. De ha a kertjében termelné a biozöldségeket, akkor kerti szerszámokat is vehet akciósan, de a fürdőszobába is vehet néhány kiegészítőt. A Lidlben ezen a héten hatalmas magyar borválasztékkal várják és  a töményeket is leakciózták, úgyhogy Jagermeistert és whiskyket és pálinkákat és likőröket vehet húsvétra. Jön a tavasz és a jó idő, aki biciklizni szeret, az a Lidlben vásárolhat be sisakot, nadrágot vagy esőkabátot vagy akár kerékpárnyerget, autóra szerelhető biciklitartót, vagy akár szerelőállványt.

Egyéb

A Müllerben szombaton 15% kedvezményt vehet igénybe bármire, ha van egy ilyen kuponja, a Hervisben pedig kettőt fizet, hármat vihet akcióval várják, ami a sportcipőkre vonatkozik. Az Alexandrában pedig akár fél áron vehet gyerekkönyveket.

D  VG20150308008
Varga György / MTI
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek