Ma óriási kedvezményekkel és akciókkal vásárolhat a neten

Ma van a Dotcommerce Day, azaz az Internetes Vásárlás Napja, melynek kapcsán itthon 2011-ben indult mozgalom. Célja, hogy az emberekkel megismertessék és megszerettessék az online vásárlást, felhívják figyelmüket az előnyökre, kedvezményekre és a tudatos vásárlásra, valamint november 8-án, azaz ma hatalmas kedvezményeket biztosítsanak azoknak, akik a számítógép előtt ülve szeretnének venni valamit.

Idén is rengeteg hazai cég csatlakozott az akcióhoz, akik a mai napon kedvezményeket kínálnak, néhány helyen extra ajándékok közül válogathat, de a nyereményjátékon  már egy szimpla regisztrációval is értékes ajándékokat nyerhet. A kedvezmények változóak, az ingyenes szállítástól vagy a 10%-kal olcsóbb ártól egészen a 70%-os akciókig válogathatnak könyvek, elektronikai cikkek, játékok, ruházati termékek, lakásberendezés, ékszer vagy drogériai termékek közül. De akár a téli gumiját is megveheti féláron, és még ingyen házhoz is szállítják, és még a napi élelmiszer bevásárlást is elintézheti kedvezményesen.

shutterstock 70139686

Aki lemaradt, az legközelebb ugyanennek a nemzetközi verziója, a Black Friday kapcsán reménykedhet valami hasonlóban, ami november 29-én lesz esedékes. Az amerikai hagyományokból indult, a Hálaadás másnapján tartott akciós nap általában a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti, és ilyenkor hatalmas akciókkal várnak mindenkit. Szerencsére ezt néhány itthoni webáruház is kezdi átvenni. Ugyanakkor az internetes vásárlás egyik nagy előnye, hogy globális, így bárki kihasználhatja a Black Friday akciókat, ha a kereskedő szállít Magyarországra is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek