Kiakadt a spórolós LEGO-vásárlókra a bolt, Facebookon szólt be nekik

A Kockaáruház.hu akciót hirdetett Facebook-oldalán, így: "Ma van az internetes vásárlás napja! Mi is részt veszünk az országos akcióban, minden, a mai napon interneten leadott rendeléshez ajándék LEGO kulcstartót adunk!". Arra azonban nem számítottak, hogy a vásárlók nem várt módon csapnak le a lehetőségre: mivel az akció szerint a 762-1453 forintba kerülő kulcstartó értékhatártól függetlenül jár, többen nekiálltak a lehető legminimálisabb, száz forint körüli értékű dolgokat rendelni, csak hogy hozzájussanak. Az áruház kiakadt, ennyire:

kockaaruhaz
Facebook

A vásárlóikat anyázós posztra válaszul a vevők egy része felháborodott a kommunikáción, mondván, a boltnak szíve joga lett volna értékhatárhoz kötni a vásárlást, de ezt valamiért nem tette meg, míg  a másik felük egyetért a kifakadással.

Megkerestük az ügyben a LEGO Hungária Kft-t, a LEGO magyarországi importőreit, hogy megtudjuk, országos vagy régiós akcióról van-e szó, vagy a bolt maga ajánlotta fel a kulcstartókat. Érdeklődésünkre elmondták, nincs közük az ajándék kulcstartós akcióhoz, ennek szervezésében nem vettek részt.

Megkerestük az ügyben az oldalt üzemeltető Market-SK Kft-t ügyvezetőjét, Kovács Pétert, aki nem kívánta kommentálni a kiírást. "Nincs hozzátenni valónk, az álláspontunk az oldalon olvasható."

A fenti fotón látható posztot azóta az áruház eltávolította üzenőfaláról.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek