RAKTÁR

D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

2017. április 21., péntek 11:29

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A „Szerelmem, Szicília” (Sicily Is My Love) néven napvilágot látott kollekció Domenico Dolce és Stefano Gabbana otthonának zengi dicshimnuszát. Ennek megfelelően a szicíliai folklór gyakori szimbólumaiba öltöznek a turmixgépek és konyhai robotok. A már említett verebek mellett citromok, akantusz levelek, tenger, napfény, és rengeteg virág díszíti majd a gépeket. Géppuskák, maffia kivégzések, szafttól foltos atlétatrikóban pompázó öregurak egyelőre nincsenek.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A virágokkal kivarrt gépek színvilága és mintái kifejezetten magyarosnak is tűnhetnek, ha valaki elég vastag pénztárcával rendelkezik, jó ötlet lehet egy-egy darabot titokban becsempészni a nagyi konyhájába, vagy elhelyezni egy falusi kocsmában, abszurd, de esztétikai szempontból mégis egységes csendéleteket létrehozva így.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Az októberben érkező kollekció egyébként nem az első együttműködés a 2 márka között, tavaly 100 darab kézzel festett hűtő is napvilágot látott egy kollab eredményeként. A hűtők egy dizájn vásárra készültek, egy darabért közel 10 millió forintot kell kicsengetni, és gyönyörűek.

Na de kérdés, hogy menő-e egy ilyen Smeg x Dolce konyhai gép?

Ne maradj le semmiről!

28 szavazat 51 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés