Itt az újabb kuponos hét! Összeszedtük, mi éri meg a leginkább

Nem is baj, ha hétvégén nem lesz olyan szép idő, úgyis mindenki a kuponokat hajkurássza.

Ezen a hétvégén, sőt már gyakorlatilag a hét közepétől megint lehet kuponozni, úgyhogy aki az októberiről lemaradt, vagy nem vett elég sminkterméket és tisztítószert, az most pótolhat. A nagy vásárláshoz egy Joy magazin kell, amiből kicsemegéztük, milyen üzletek milyen termékekre adják a legnagyobb kedvezményeket. 

Asia Center

Itt egy kuponból lehet többet csinálni, amihez először ki kell vágni egy kupont a magazinból, azt el kell vinni az Asia Centerbe és ott kuponfüzetre lehet cserélni. Ebben a legtöbb 10-20 százalék kedvezményt ad, de például fél áron lehet színházjegyet venni, és néhány helyen bizonyos termékeket szintén 50 százalékos kedvezménnyel meg lehet vásárolni. Vagyis ne lepődjön meg senki, ha az, amit pár napja kinézett magának, pont nem lesz kedvezményes, mert néhány helyen nem mindenre, csak bizonyos termékekre vonatkozik az akció. 

DM

Vegyük sorra a sminkes kuponokat, abból ugyanis van elég sok. Például a Bourjois és a L'oreal sminktermékek és öregedésgátló termékek, a Max Factor, a Maybelline és a Rimmel sminktermékek, valamint a Scholl lábápolási és a Schauma hajápoló termékek azok, amiket fél áron vehetsz meg. Emellett Blend-a-med fogkrémet, Dettol termékeket, valamint Garnier arcápolási és Fructis termékeket is beszerezhetsz ilyen fél áron.

Még új autóra is van kupon!
Még új autóra is van kupon!Shutterstock

Müller

A drogériában az Artdeco sminktermékeit 40 százalékkal, a Bourjois és Rimmel termékeket, valamint Sally Hansen körömlakkokat fél áron, L'oreal dekorkozmetikai terméket pedig 30 százalék kedvezménnyel vehetsz meg

Rossmann

Itt is fél áron kapod meg a Bourjois, a Rimmel és a Max Factor sminktermékeit, ezenkívül Sally Hansen körömlakkokat, Scholl lábápolási termékeket, valamint a saját márkás fésűket, hajcsavarókat és Nivea arctisztító termékeket is 50%-kal olcsóbban vásárolhatsz. Ha fogkrémet keresnél, akkor a Colgate termékeket válaszd, és ne hagyd otthon a 40 százalékos kupont sem, ugyanennyit kapsz egyébként a Félix és Friskies állateledelekre, Jar mosogatószerekre és Maybelline sminktermékekre is, míg a Finish  és a Somat mosogatógép-tablettákat fél áron szerezheted be. 

Egyéb

Aki pont most vásárolna Audit, az 350 ezer forint extra gyári felszereltséget kaphat. A jó hír az, hogy ezt nem most kell azonnal eldönteni, ez a kupon jövő márciusig érvényes. Szépészeti beavatkozásokra várók is találnak bőven kuponokat a lézeres szőrtelenítéstől és a fogfehérítéstől a komolyabb beavatkozásokig. Lakásfelújítók a Domex szőnyegházban tudnak olcsón laminált padlókhoz és szőnyegekhez jutni, aki pedig egy kicsit pihenni szeretne, az a Dráva hotelbe mehet fél áron. A Hervisben 40 százalékkal olcsóbban vehetsz biciklit, és a Játéknetnél is ki lehet fogni 70 százalékos kedvezményt is, úgyhogy már érdemes elgondolkozni a karácsonyi vagy a Mikulás ajándékokon. Fél áron mehetsz a Ludwig Múzeumba, de az Álomutazóra is 25 százalékkal olcsóbban vehetsz jegyet, ne várd meg vele a karácsonyi őrületet! 

Online kuponok

Vannak online kuponok is a kínálatban, a Deichmannban nem kell lökdösődnöd próbálgatás közben, hanem amit kinéztél cipőt, és akár fel is próbáltál, azt most szépen nyugiban, otthon megrendelheted 20 százalék kedvezménnyel. Az eMAG-hoz több kupon is használható, a Dettol termékek, a Finish mosogatógép-tabletták például fél áron, valamint a divattermékek 35 százalékkal olcsóbban rendelhetők. De az Euronics és az Extreme Digital is készült kuponokkal, előbbi például hangrendszerekre vagy akár televíziókra is ad kedvezményt. Most a szokásos heti vagy havi nagybevásárlást is akciósan lehet intézni, ha a Tesco online kuponját használod fel. 

És ne feledkezzünk meg az Aliexpressről sem

November 11-e nagy nap a kínai óriás életében, ugyanis ekkor tartják az egyik legnagyobb akciójukat, amire már hetekkel ezelőtt elkezdtek készülni. Ilyenkor baromi nagy kedvezményeket lehet kifogni, ha jókor mész fel az oldalra és szerencséd van, de nagyjából minden eladó készül valami extra akcióval. Arra figyelj, hogy bár jó ötlet karácsonyi ajándékokat rendelni, de a hatalmas méretű globális akció miatt ilyenkor néhány eladó feje felett összecsapnak a hullámok, és nem biztos, hogy időben postára tudja adni a termékedet. Ennek ellenére, ha nem karácsonyra szánod, vagy csak kiegészítő ajándékot vennél innen, akkor mindenképpen vessz el – de csak ésszel – november 11-én az Aliexpress forgatagában. Hamarosan itt a Black Friday is, de arról külön is megemlékezünk. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek