LÁJFHEKK

Heti kedvenc: madaras nadrágok 10 ezer forint alatt

2017. július 26., szerda 09:35

Egy short, egy farmer és egy overall is bekerült e heti válogatásunkba.

A kisebb és nagyobb virágokkal borított anyagok minden szezonban velünk vannak, nyáron pedig csatlakozik hozzájuk a trópusi minta is. Így van ez, amióta világ a világ. Most megmutatjuk, mik közül válogathat az, aki ezeket picit már unja. 

Kezdjük a sort egy madármintás rövidnadrággal, ami persze egy egyszerű fehér pólóval és tornacipővel is jól mutathat, de ha picit hűvösebb van, az előbbit nyugodtan lecserélhetjük egy farmeringre vagy akár egy vékonyabb pulóverre. 

A hímzett farmerek még nem mentek ki a divatból, láttunk halacskásat is, de most maradjunk a madaraknál. Ami igaz a fenti shortra, az igaz erre a nadrágra is, de azért lehetünk ennél kísérletező kedvűbbek is, mondjuk egy trükkösebb fazonú, színes blúz formájában. 

A pizsamaszerű nadrágok nagy visszatérők, általában blúzt vagy kabátkát is kapni hozzájuk, de ha valaki nem akar úgy kinézni, mintha az ágyból egyenesen a bejárati ajtó felé vette volna az irányt, akkor azért érdemes csak a szett egyik vagy másik felét hordani. 

Az utolsó darab, amit bemutatunk, nem nadrág, hanem overall, de jó tudni, hogy ilyen is van. Aki magasabb, hordhatja lapos talpú cipővel is, de átlagos vagy alacsony magassággal érdemes egy kicsit nyújtani magunkon. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta