Menő vagy ciki a többmilliós kis hableány ágy?

Nemcsak a film- és divatvilágban felkapott a kis hableány téma, hanem a lakberendezésben is. Legalábbis a portugál Circu szerint, akik a sellőfarok készítőkhöz hasonlóan igyekeznek meglovagolni a trendet, úgyhogy piacra dobták a Disney-féle Ariel ágy pontos mását.

Ariel kagylójában is aludhat, ha akar.
Ariel kagylójában is aludhat, ha akar.facebook.com/circumagicalfurniture

Bár első ránézésre aggodalomra adhat okot, hogy a felnyitva körülbelül 180 cm magas összecsukható ágy kagylóhéja alvás közben akár ránk is csukódhat, de a készítők szerint komoly egészségügyi és biztonsági teszteknek vetették alá a terméket. Így állítólag nem sok esély van arra, hogy magzatpózban fekve benn ragadjunk a kagyló gyomrában – nyugtat meg mindenkit az Elle Decor.

A tehetős gyerekeket megcélzó márka boltjában természetesen nem a beépített világítással felszerelt kis hableány ágy az egyetlen luxuscucc, árulnak mágikus tükröt, felhő lámpát, rakétás fotelt illetve hőlégballon és lakókocsi ágyat is. A kislányos Ariel ágynak megkérik az árát, 13 ezer fontba (kb. 4.7 millió forint) kerül a webáruházban, de mivel a témában két film is a mozikba kerül a közeljövőben, ezért várhatóan megnő majd a kereslet a kagylós csodára. A Menő vagy Ciki gomb megnyomásával megszavazhatja, hogy mit gondol erről a többmilliós gyerekbútorról!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (952) (967) Ciki!
Mustra