Akár nyerhet is az idegesítő szokásaival!

Sokaknak vannak olyan szokásai vagy hobbijai, amik miatt előszeretettel szekálják az ismerősei azzal, hogy semmi értelmük nincs. Ki ne ismerné az olyan lesajnáló megjegyzéseket, mint hogy "túl sokat rendelsz az internetről ebédet!", "túl sokat vásárolgatsz online!", vagy éppen "nem kéne állandóan szelfizgetni!"? Ha épp meg akarná fogadni az ilyen intelmeket, kicsit várjon: most épp ezekkel a másokat idegesítő szokásaival nyerhet.

"Talán nem kellene annyit vásárolgatni online!"

Dehogynem, csak arra kell figyelni, hogy amennyiben DPD-s szállítást választ, akkor bankkártyával fizessen a futárnál. Miután feltöltötte a csomagszámot, várhatja, hogy megnyeri-e a heti Bónusz Brigád ajándékutalványokat, amikkel vagy extrém ejtőernyőzni mehet, vagy kényeztető masszázsra, esetleg biciklitúrára vagy vitorlázásra. Ha pedig tényleg sokat vásárol online, akkor most egydarabig foghatja az egészet arra, hogy minden héten sorsolnak egészen február végéig. 

"Állandóan csak ez a szelfizés!"

A szelfi az művészet, amit az is bizonyít, hogy a londoni Saatchi galéria kiállítást tervez belőle. Ennek lehet most a részese, ha kicsit kreatívabban oldja meg a szelfizést annál, mint hogy különböző helyek előtt csücsörít. A versenyre csakis fényképes szelfivel lehet nevezni, a zsűri pedig eredetiségük és kreativitásuk alapján választja ki a nyertes alkotásokat. A legjobb tíz pályamű helyet kap a From Selfie to Self-Expression kiállításon, ami a világ első olyan tárlata, amely bemutatja a szelfi történetét a régi mesterektől kezdve egészen napjaink fotósaiig, készítőik ráadásul kapnak egy annyira új Huawei telefont is, amit még be sem mutattak.

shutterstock 502891747

Tudja, ki csinálta az első tükrös szelfit?

Anasztaszija Nyikolajevna Romanova orosz nagyhercegnő volt a világ egyik első tinédzsere, aki 1913-ban szelfit készített magáról egy tükör segítségével, majd elküldte azt egy barátjának – persze, csak postán. A kísérőlevélben az alábbiakat írta: „A tükörbe nézve készítettem magamról ezt a képet. Igen nehéz volt, mert remegtek a kezeim” - ami az akkor fotótechnika fejlettségének figyelembe vételével valóban reálisan veszélyeztethette az eredményt.

"Állandóan csak a netről rendelgetsz kaját"

Bár tény, hogy a legtöbb klasszikus nyereményjáték arról szól, hogy vegyen valamilyen alapanyagot, aminek a többségéből később vacsora lesz, most azzal is nyerhet, ha magát a kész vacsorát vagy ebédet rendeli meg magának. A nyeremény pedig egy új konzol, vagyis a Netpincér teljesen jól ráérzett arra,  hogy ügyfeleinek egy része épp azért nem ér rá otthon főzni, mert éppen játszik. A konzolon kívül drónt is nyerhet, amiből egy jobb darab például tökéletes lehet arra, hogy leküldje vele a szemetet és az üres pizzásdobozokat, és még egy iPhone7 is a nyeremények között van. 

shutterstock 402752026

 "Úgy elmennék egy jó kis disznóvágásra!"

A Prímagáz olyan nyereményjátékot álmodott meg, amilyenre valószínűleg nem igazán volt még példa. Az egy dolog, hogy disznóvágást lehet nyerni, de a nyeremény disznóvágásra még sztárvendég is érkezik: Nagy Feró, Majka vagy Tóth Vera lehet a hangulatfelelőse a kolbásztöltésnek, vagy éppen befoghatja őket a munka érdemi részébe is. Ehhez mindössze egy gázpalackot kell vásárolnia, és beküldenie róla a kódot. Ha nem tudja, mire használná a gázpalackot, viszont mindenképpen szeretne Majkával sült hagymás vért enni, akkor gondoljon arra, hogy egy gázpalack még mindig jól jöhet a disznóperzseléshez. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek