LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a világító virág?

2016. szeptember 7., szerda 17:34

Hazai fejlesztők alkották  meg a flAVATAR- Világító Virágok nevű terméket, ami egyébként 65 másik termék mellett el is nyerte idén a Magyar Termék Nagydíjat. A világító virág nem valami konnektorba dugható hangulatvilágítás, hanem száz százalékban növényi eredetű, génmanipulációtól mentes, a környezetre, az emberekre és minden más élőlényre veszélytelen anyaggal kezelt világító virág.

Idén 150 ezer világító virág eladását tervezik a készítők, de a cél az, hogy 2020-ra évi egymillió ilyen virágot adjanak el itthon és külföldön. Az ötlet 2014. februárjában született meg, ezt több mint féléves megfeszített munka, folyamatos kísérletezgetés követte, majd 2014 szeptemberében lehetett megcsodálni az első világító virágokat, amelyek zöld fényben pompáztak a sötétben. Azóta már számos más színben, így indigókék, piros, kék és fehér változatban is előállították őket a viaFlora Csoport szakemberei és a tervek szerint új színek és új növények is jönnek.

„Olyan különlegességet kerestünk, ami gyönyörű, mint egy virág, de mégis annyira egyedülálló, hogy kitűnik a többi virágcsokor és cserepes virág közül. Bár első ránézésre a flAVATAR is egy virág, de este, amikor a többi virág beleolvad a sötétbe, ez az egyetlen, ami ragyog az éjszakában!" – mondta Kun Richárd a viaFlora Csoport szakmai vezetője.

Ha ön szerint ez sikerült és ön is örülne egy világító virágnak, akkor nyomja meg a menő gombot! Ha viszont jobban szereti a hagyományos növényeket, amik nem világítják be az első randit, akkor nyomjon a cikire!

512 szavazat 757 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta