LÁJFHEKK

Ilyen a toszkán stílusú villa, amit Miley Cyrus megunt

2016. szeptember 4., vasárnap 17:22

A még mindig csak 23 éves popsztár, Miley Cyrus feltételezhetően gyorsabban túlad kaliforniai ingatlanján, mint például Eva Longoria a rózsaszín palotáján vagy Gwyneth Paltrow az ízléstelen New York-i apartmanján. Cyrus egyébként a szülei tőszomszédságában lévő ingatlant kívánja eladni (egykor egyébként Freddie Prinze Junior is lakott benne), de az árat valószínűleg felveri az is, hogy a környéken olyan A-listás hírességek élnek, mint Steve Carell, Ashley Tisdale, Demi Lovato, a Jonas fivérek, Jason Priestley, Hillary és Haylie Duff, valamint Jennifer Love-Hewitt.

Erre a toszkán stílusú villára unt rá az énekesnő.
Erre a toszkán stílusú villára unt rá az énekesnő.
Fotó: toptenrealestatedeals.com

Cyrus tehát 6 millió dollárt, 1.6 milliárd forintot kért ezért a Toluca Lake-en található luxusvilláért, amit – bármennyire is meglepő, de – nem a 20. század első felében, hanem csak 2007-ben tervezett Montecito egyik sztárépítésze, Bob Easton - írja a casavogue.com.

Több ilyen fürdőszoba is található a házban.

A 800 négyzetméteres telken található, toszkán stílusú házhoz tartozik egy hat autónak helyet biztosító garázs, hat hálószoba, hét fürdőszoba és kandallós terasz, valamint márványpadló, óriási gardrób, és bársonnyal bélelt próba- és moziterem. A villában található egy gitárokkal díszített helyiség is, ahol olyan bálványoknak állítanak emléket, mint John Lennon vagy a The Rolling Stones, de figyelemreméltó a több ezer dollárból megépített gördeszkás rámpa is az udvaron.

Így házimoziznak a szupergazdagok.
Így házimoziznak a szupergazdagok.
Fotó: toptenrealestatedeals.com

Nehezen tudjuk elképzelni Miley Cyrust ebben a vörös cserepes, rusztikus házban, érthető, ha ehelyett valami fiatalosabban szeretné tengetni a huszas éveit. Kattintson a galériára és nézze meg, milyen az a puccos ház, amit egy egykori Disney sztár un!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta