Okostelefon kiárusítás, kuponozás és akciós kerti bútorok is várják a héten

Ezen a héten kuponozhat és válogathat az akciós ventilátorok között. Ha okostelefont venne és beéri a tavalyi év csúcskategóriájával, akkor most nagyon jól járhat. Óvakodjon viszont az élelmiszerboltoktól, ha gyermeke imádja a Jégkorszakot, mert annyi mesehősös dolgot talál, hogy a hiszti szinte garantált. 

Barkácsboltok

Az Obiban sörpadot vehet 21.990 forintért 220 centis asztallal, de kap strapabíró úszómedencét is minden hozzávalóval 251.490 forintért, míg a 9 részes kerti garnitúrát 30 ezer forinttal olcsóbban vásárolhatja meg. De rengeteg méretű és típusú napozóágy várja, és nagy festékakciókat is talál a katalógusban. 

30 ezer forint felett ingyenes a kiszállítás a Praktikernél, és kültéri növény akciót is tartanak. Nézzen szét a kizárólag online ajánlatokat tartalmazó újságban is, hátha a boltban nem találja, amire igazán vágyott. Az aktuális akciók között puha falú medencék, hintaágyak, napozóágyak és grillezők szerepelnek, de például fémvázas kerti székeket is vehet 15 százalékkal olcsóbban, virágtartókat pedig akár 20 százalékkal kevesebbért is be tud szerezni. Kerékpárcsere programot is hirdetett az áruház: bármilyen állapotban lévő gyerekkerékpárt 3000, felnőttet pedig 4000 forint értékben lehet beszámítani. 

A Bauhausban is ingyenes házhozszállítással számolhat ebben a hónapban, ami hasznos lehet, ha például akciós kerti székeket vagy egész kerti szettet vásárol. 119.990 forintért vehet felfújható jacuzzit, míg a sima 183 centis, puha falú medence 6890 forintba kerül. Válogathat az akciós ventilátorok közül, rengeteg különféle rovarcsapdát vihet haza, és még a vakondok távoltartására használatos célszerszámot is be tud szerezni, valamint többféle típusú kül- és beltéri lámpát. 

shutterstock 262398008
Shutterstock

Kuponok

Ezen a héten már kuponozni is tud, nem is egy helyen plázázhat úgy, hogy kuponokkal a legtöbb boltban kevesebbet kell fizetni.Csütörtökön a Mammutban tud olcsóbban vásárolni: átlagosan 20 százalék kedvezménnyel; az Alleeban pedig vasárnap lesznek kuponos napok. Douglas, Humanic, Office Shoes, Nespresso, Body Shop és még rengeteg üzlet várja 20 százalékos kedvezménnyel, ami az egyébként is akciós árakból is lejöhet. 

Műszaki cikkek

Az Edigital oldala megújult, de maradt az ingyenes házhoz szállítás és az ügyes akciók is. Ezen a héten ezek javarészt hűtők, klímák, ventilátor és mosógépek, amikből akár 28 százalék kedvezményt is kaphat. A Nespresso kávégépekhez pedig Aeroccino3 tejhabosítógépet adnak, ha még két adag kávékapszulát is vásárol. 

5 év garanciát kap a Samsung SUHD TV-kre a Media Marktban, ahol ha energiatakarékos hűtőszekrényt vásárol, ajándékkártyán kap vissza pénzt. Már 2999 forinttól talál ventilátort, és az otthoni grillezéshez szükséges termékek is akciósak lesznek. 

Telefon kiárusítást tartanak az Euronicsban, akár 30 ezer forinttal olcsóbban lehet hozzájutni a készülékekhez, és több tavalyi modellt is akciósan lehet megvásárolni. De Sony és Samsung TV-ket is vehet 10-15 százalékkal olcsóbban ugyanitt. 

Hiper- és szupermarketek

A nyári meleget enyhítheti akciós jégkrémekkel az Aldiból, sőt a fagyasztott gyümölcsökből csinálhat saját fagyit, amit akciós ostyatölcsérbe tehet. Megtalál mindent a piknikezéshez a kempingtakaratól a kis hűtőtáskán át a kempingszékig, de vehet napszemüveget is. Ha a gyereke imádja a Jégkorszak figuráit, akkor azt ajánljuk ne vigye magával az Aldiba, mert hatalmas balhé lesz, ugyanis minden jégkorszakos. A filmeken és mesekönyvön kívül jégkorszakos táblás csoki, narancsos piskótatallér, csokoládés banán, gabonapehely és Cheetos is lesz a boltban. 

shutterstock 216498088
Shutterstock

Már Ben & Jerry's jégkrémet is lehet venni az Auchanban, 8 ízben elérhető és 2199 forintba kerül az 500 ml-es kiszerelés. Akciósak az Apetina sajtok, a Kühne zöldségek és a Hellmann's majonézek, amikhez ráadásul fém uzsonnás dobozt is kap ajándékba. Most "2-t fizet, hármat kap" akcióban veheti meg az o.b. tamponokat és a Carefree tisztasági betétet, és 544 forinttal olcsóbb a Lenor illatgyöngy is, míg a 127 centis képátlójú, full HD felbontású Samsung TV árából 30 ezer forint kedvezményt kap, a mosógépekből és szárítógépekből pedig 15 százalék kedvezmény jön le. Az áruház már előre gondol a szeptemberre, iskolatáska csere akciót indítottak, amelyhez a régi táskát kell bevinni, hogy az új, 5000 forintnál drágább iskolatáskából 20 százalék kedvezményt biztosító kupont kapjon. 

Sziget bérletet lehet nyerni a Spar oldalán, de 20 százalék kedvezménnyel vehet befőzőüvegeket is, ha még tenne el egy kis barackot. Rengeteg fajta sör lesz akciós, és jégkrémekből is nagy a választék. Minden Danone Oikos joghurt 20 százalékkal, a Globus készételkonzervek pedig 50 százalékkal lesznek olcsóbbak. A Nivea napozási termékek 25 százalékkal, a Raid elektromos utántöltők 20 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét végén a Carte D'or jégkrémekre 30 százalék, Chio Chipsekre 25 százalék, Finish mosogatógép tablettákra, valamint Schauma és Gliss Kur hajápolási termékekre 40 százalék kedvezmény jár. A hét elején pedig a Hajdú tehéntúrót veheti meg 43 százalék kedvezménnyel, de 45 százalékkal olcsóbban kap most Knorr fűszerporokat, és 30 százalék lejön az o.b. termékek árából is. 

Belga söröket és a kelet ízeit lehet kipróbálni a Lidl eheti akcióiban, ahol  csirke kebab, török pizza, kecskesajt, humusz, kuszkusz és különböző szószok is szerepelnek a kínálatban.Ha ez nem az ön ízvilága, akkor Amerika ízeiből is bevásárolhat, itt pizza, csirkefalatok, hamburger szerepel a kínálatban, de vehet palacsintaport is.  A biciklizéshez is talál hasznos dolgokat, mint például esőkabátot, pumpát vagy sisakot, sőt csengőt és új nyerget is. Ide sem érdemes Jégkorszak-rajongó gyerekkel menni, itt ugyanis ilyen ruhanemű, ágyneműhuzat és zokni lehet a hiszti tárgya, de már az iskolára gondolva bevásárolhat néhány füzetet vagy írószerkészletet. 

Ha 2500 forint felett vásárol F&F ruházati terméket a Tescoban, akkor július 10-ig lejön 20 százalék az árból. A foci EB utolsó szurkolói akcióit használhatja ki, vehet pogácsát, szalámiválogatást, rágcsálnivalókat és sört. Megvehet mindent a befőzéshez, és 41 százalékkal olcsóbban, 949 forintért vehet egy kiló tejes trappista sajtot. A Big Milk jégkrémei 20 százalékkal olcsóbbak, és hatalmas rosé választék érkezik az áruházakba, sőt minden rosé pezsgő 20 százalékkal olcsóbb lesz. A Dove szappanok és Advanced Hair Series termékek, valamint a Rimmel sminkcuccok  25 százalékkal, az Oral B, Lacalut, Wilkinson borotvák, LifeStyles és Durex termékek pedig 20 százalék kedvezménnyel kaphatóak. Kiárusítás lesz a háztartási kiegészítők, játékok, irodaszerek, szerszámok között, de 75 százalékos leárazás várja a lakberendezési osztályon, és 30 százalékkal lehetnek olcsóbbak a telefonok és számítástechnikai eszközök, 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek