LÁJFHEKK

Hintázzon az irodában is kedvére!

2016. május 19., csütörtök 15:44

Aki dolgozik, annak nem újdonság az az élmény, amikor egy elképesztően unalmas megbeszélésen mindenki csak néz maga elé és azon igyekszik, hogy ne aludjon el. Nos, ennél a tárgyalóasztalnál ez nem fog előfordulni.

Erre gondolt Christopfer Duffi is, aki megalkotta a King Arthur Round Table nevű bútort – írja a Fastcompany. A kerekasztal lovagjai ugyan nagy valószínűséggel nem ilyen bútor mellett foglaltak helyet, de valószínűleg jobban átbeszélték volna a Grál keresésének mozzanatait, ha közben hintázhatnak is egy keveset.

Kép: duffylondon.com
Kép: duffylondon.com

A designer darab ugyanis ezt teszi lehetővé. A baldachinszerű fémkeretet középen egy asztallap merevíti, a felső átkötő rudakon lógnak a székek. Létezik belőle 8, de akár 12 fős változat is, illetve van kül-, és beltéri variációja is. Ha nem ragaszkodik a kör alakhoz, akkor 4 -6 fős változatban is hozzá juthat, és az éttermeknek sem kell nélkülözniük a hintázó lehetőséget, mivel komplett bár is létezik belőle.

Kép: duffylondon.com
Kép: duffylondon.com

Hogy mégis mi értelme? Nos, egy jó kis brainstormingot biztosan fel lehet dobni egy ilyen asztallal, mivel ebben kreativitásból nincsen hiány. De tény, hogy egy alapvetően unalmas vállalati értekezlet is könnyebben viselhető. A gyerekes családokban ugyan az ebédet kissé megnehezítheti, de valamit valamiért. De vélhetően inkább az irodák fognak jelentkezni a megrendeléseikkel, mivel az alap, 4 személyes asztal és a hozzá tartozó ülőkék 5285 fontba, azaz nagyjából 2 300 000 forintba kerül, bár érdekes módon egy 12 fős tárgyalóért nem is sokkal többet, csak 3 és fél millió forintot kell kicsengetni. Ha ugyanezt kör alakban képzeli el, akkor az ár 1 millióval ugrik a 12 fős változatnál, ha pedig a komplett bárra fáj a foga, akkor majd’ 10 milliót kell letennie az asztalra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta