LÁJFHEKK

Karnyújtásnyi széles házat vehet Angliában

2016. március 21., hétfő 09:30

Piacra dobták Anglia egyik legkeskenyebb házát, írja a Mirror. A lakot az 1900-as évek elején építették a cselédeknek és akkor sem kell aggódnia, ha ön éppen klausztrofóbiás, mert a 25 méteres kertben még így is szaladgálhat majd. Ja, egyébként 60 ezer fontba, azaz 25 millió forintba kerül.

A téglából épült kis lakás egyébként Penny Cottage névre hallgat, Anglia nyugati csücskében, Camborne-ban található és fent, illetve lefelé is két szintje van. Mivel az 1970-es évek óta nem lakják, így egy alaposabb felújítás ráfér - mondjuk erre a lenti galériát nézegetve valószínűleg ön magától is rájött volna.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta