LÁJFHEKK

Íme, a viselhető tetrisznyaklánc optikai illúzió-rajongóknak

2016. február 22., hétfő 11:43

Eleftheria Stamati görög művész olyan nyakláncokat dobott piacra, melyeket egyszerre imádhatnak azok, akik szeretik a tetriszt, az elegáns és visszafogott ékszereket, az optikai trükköket, meg az elöl-hátul mélyen dekoltált ruhadarabokat. Ez persze így egy nagyon speciális halmaz, de azért abban valószínűleg sokkal többen egyetértenek, hogy ezek az ékszerek egyszerűen piszok jól néznek ki.

Stamati az Euklidészi geometria alapvetéseit ültette át ismert formákra kollekciójában. "Úgy tervezem meg és készítem el az ékszereimet, mint egy szobrász. A teret egyfajta ömlesztett anyagként kezelem, amit addig zavarok az anyagaimmal, amíg el nem kapom a végső formát, ami így harmóniában és könnyedségben olvad össze" - mondta a művész. Oké, lefordítjuk: ezeket a nyakékeket úgy alakította ki, hogy síkban helyezkedve el három dimenziós optikai illúziót formáznak, és mivel előre és hátulra is kerültek formák (amiket egy vékony lánc köt össze), így még letisztult és elegáns stílusú összhatást is adnak. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta