LÁJFHEKK

Magyar bor csomagolását imádja a világ

2015. december 20., vasárnap 12:01

A Pastor borászat címkéit már a Packaging of the World oldal is méltatja a különleges címkéje miatt. A kreatív csomagási technikákat bemutató lap a 2015-ös borok címkéibe szeretett bele. A borászat már szerepelt az újságban, akkor a vörösbor kollekciójukat emelték ki, szintén a címke miatt. 

Az új csomagoláshoz a tervezők a mindennapi életből merítettek ihletet, és persze az volt a céljuk, hogy a boraik kiemelkedjenek a boltok polcainak választékából a különleges címkével. Kiss Miklós tervezőnek nem ez volt az első olyan terve, ami felkerült a listára, ugyanis a Yono rövidital címkéje is hasonló sikert aratott az oldalon, sőt a CV-nek szánt borcímkéjét is imádták a szerkesztők (és egyébként meg is kapta az állást vele). A borok közül pedig nemrég a Schieber borászat termékei, valamint a Csernyik pince csomagolásai is bekerültek a legjobbak közé több más borászat és egyéb magyar termékek mellé. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta