LÁJFHEKK

Mutatjuk: itt vásárolhat november 15-én

2015. november 14., szombat 16:23

Ahogy múlt héten, úgy most is összegyűjtöttük a Mindenár segítségével, hogy hol vásárolhat be vasárnap. Az adventi roham még messze van: Aldi és Lidl emiatt nem is lesz nyitva, viszont megint mehet Media Marktba (a Megaparkba), jó sok Sparba és az solymári Auchanba is.

Érdemes lesz hétvégén a Corvin-negyed felé venni az irányt, a plázában ugyanis nagyon sok bolt tart nyitva, ráadásul akcióznak is. A Spar nagyot megy vasárnap: az egyébként is nyitva tartó boltjain kívül még ötbe beengedi a vásárlóit, így például a Bartók Béla útra, illetve a Klauzál  vagy a Rákóczi térre is. Ezen kívül mehet benzinkutakon is vehet élelmiszert: hét Spar Expressz, nyolc Mol Fresh Corner, két Tesco és egy Coop várja országszerte.

nyitva
Fotó: mindenar.hu

A magyar üzleteknek (Mannának, Roninak, CBA-nak és a Reálnak) megint elég sok üzletük tart nyitva, ha kíváncsi a részletes listára, ide vagy a fenti képre kattintva megtalálja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta