LÁJFHEKK

Sírjon idén is a John Lewis karácsonyi reklámján

2015. november 7., szombat 14:23

Két éve medvével, tavaly pedig cuki pingvinnel indította be a könnycsatornákat karácsonykor a John Lewis áruház. Idén sem maradunk sírás nélkül, ugyanis a Business Insider oldalán már megtalálható a legújabb kisfilm, amit kicsivel több mint két perc hosszú és egy kislány, illetve egy idős bácsi kapcsolatáról szól.

A brit áruház kisfilmjét idén is az Adam&EveDDB ügynökség készítette és szokás szerint elég erősen hat az érzelmekre. Az idei videó főszereplője egy kislány, akit Lilynek hívnak és aki egy távcsővel egy Holdon élő idős bácsit kémlel - aki viszont őt (a távolság miatt) nem látja. A cég sajtóközleménye szerint a videó arra hívja fel a figyelmet, hogy az olyan örömteli és érzelmileg intenzív időszakokban, mint például a karácsony is, akadnak olyanok, akik egyedül érzik magukat. Erre ad magyarázatot a zárómondat is, ami nem más, mint a Show someone they're loved this Christmas, azaz Idén karácsonykor mutasd meg valakinek, hogy őt is szeretik. És hogy miként fejezi ki ezt a kislány? A filmecskéből kiderül, nézze csak!

A videó alatt hallható zene egyébként egy Oasis-feldolgozás: egészen pontosan a 19 éves norvég Aurora énekli a Half the World Away-t. Ha pedig tényleg elsírta magát, ne aggódjon: az csak jó

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta