LÁJFHEKK

Nem tocsognak többé mosogatólében az evőeszközök

2015. október 20., kedd 10:17

A termékeikkel már számos nemzetközi formatervezési díjat bezsebelt Peleg Design stúdió egy újabb látványos agyszüleménnyel rukkolt elő, méghozzá egy elefánt formájú evőeszköz szárító pohárral, amiben nem is lenne semmi meghökkentő, ha annak ormánya nem vezetné vissza a villáról vagy a kanálról lecsepegő felesleges vizet a mosogatóba.

A 2004-ben alakult Tel-Aviv-i márka ezzel a termékkel is hű maradt filozófiájához, mely szerint három alapelvük van a munka során; a funkcionalitás, az esztétika és a humor. A valóban szerethető, konyhában, illetve a fürdőszobában is elsüthető Jumbo névre keresztelt elefántot szürke és fehér árnyalatban, 16 x 10 x 11.5 cm-s méretben dobták piacra 19 dolláros (4340 forint) áron – írja a Designtaxi.com.

Így vezeti vissza a vizet a mosogatóba
Így vezeti vissza a vizet a mosogatóba
Fotó: peleg-design.com

A márka designerei látszólag kifogyhatatlanok a vicces ötletekből, a közelmúltban különféle tojástartókkal, láncra vert bortartókkal és cipzáras könyvjelzővel látták el az efféle tárgyakra fogékony közönségüket. Ön mit gondol az elefántos evőeszköz szárítóról? Menőnek találja az ilyen praktikus konyhai kiegészítőket vagy ön szerint inkább ciki ilyen infantilis dolgokkal telepakolni a lakást? Szavazzon!

727 szavazat 1989 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta