Lakberendezési tippek, ha feketében és fehérben látná a világot

Amennyiben mégsem hoztuk meg a kedvét ahhoz, hogy trendi színárnyalatokkal dobja fel otthonát a nyári lakásfelújítás során, akkor nézze meg legújabb összeállításunkat, amely nagyszerű alternatívaként szolgál azoknak, akik inkább a hagyományosabb feketét és fehéret látják szívesen a lakásban.

A lakásfelújítók mankójaként emlegetett Pinterest ezúttal is számos ötletet adott arra, hogy hogyan keltsünk az olyan egyszerű és örökzöld párosításokkal avantgárd hatást, mint a fekete és a fehér. A profi lakberendezők jópár szezon óta divatban tartják a csíkos, a pöttyös, valamint a cikkcakk mintákat, ami természetesen ezzel a két színnel is jól mutat. A bátrabbak nemcsak díszpárnák és plédek esetében használják ezeket a motívumokat, hanem ráapplikálják az előszoba ajtóra, vagy feldobják vele az unalmassá vált komódjukat, a Beetlejuice-Kísértethistória rajongók pedig még egy csíkos függönytől sem riadnak vissza.

Ezzel a két egyszerű színnel nemcsak a nappalit és az előszobát ér kidekorálni, fiatalos hatást kelt a konyhában, a hálóban illetve a fürdőben is. Legjobban talán minimalista elemekkel mutat együtt, de manapság teátrális, átlátszó műanyag bútorokkal, arany és ezüst kiegészítőkkel, valamint rózsaszín vagy mustár színű díszpárnákkal, szőrmékkel is lehet kombinálni ezt a párost. Ilyen trendi csecsebecséket (gyertyatartó, párna, szőnyeg, függöny, dekormatrica, képkeret) egyébként a hazai üzletekben is be lehet szerezni, megfizethető áron a Zara, a H&M lakberendezési osztályán, valamint az Ikeában találni a legjobb dolgokat. Nézze meg a galériában, hogy hogyan mutat a fekete-fehér a lakás különböző helyiségeiben és kísérletezzen vele bátran!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek