LÁJFHEKK

12 cégér, ami több titkot rejt, mint sejtené!

2015. június 30., kedd 16:08

A logó minden valamire való cég legfontosabb ismérve, ezt nyomtatják az óriásplakátoktól kezdve egészen az apró tollaktól mindenre. Néha, akár kismilliószor is ránézhetünk ezekre anélkül, hogy észrevennénk, van rajta egy apró, ám annál jópofább titkos kis jelzés, aminek jelentése, sőt akár üzenete is lehet. Az mindenesetre biztos, hogy legyen szó bináris kódokról vagy frappánsabb, mélyértelműbb jelzésekről, a galériánkban látható 12 logókban ön is felfedezhet valami extrát! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta