LÁJFHEKK

Van felesleges 3 milliárdja? Most megveheti belőle Steve Martin házát!

2015. február 18., szerda 09:37

curbed.com-om találtunk az infóra, hogy Steve Martin hollywoodi sztár megválna dél-kaliforniai otthonától, bár sok esélyünk nincs rá, mert közel 11 millió dollárt (majdnem 3 milliárd!!!! forintot) kér érte. Persze annak fényében, mennyire jól néz ki a birtok, ez az ár valószínűleg nem irreális arrafelé, nem is beszélve arról, hogy 687 négyzetméterről van szó közel hat hektáron. Na jó, ez még azért kevés lenne a három milliárdhoz, de ne felejtsük el, hogy arról az épületről beszélünk, ahol az elmúlt tíz évben álomra hajtotta fejét a sztár. 

Azért is tartottuk fontosnak megmutatni önöknek a házat, mert az tényleg eléggé rendben van. Természetesen az óceánra néz, található benne négy hálószoba, egy különálló vendégház szívünkhöz kevésbé közel álló barátaink számára, három férőhelyes garázs és biliárdszoba is, az olyan teljességgel természetes dolgokat meg sem említve mint a két kandalló és a kinti úszómedence.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!
Fotó: curbed

Kéne?

 • 243
  Nagyon is
 • 133
  Ennyiért sosem
 • 24
  Esetleg Steve Martinnal
 • 38
  Azonnal lecserélném a bútorokat!!

A cikk szerint a sztár ettől az ingatlanától is csendesen akar megválni tíz ott töltött év után, ahogyan tette azt múlt nyáron, amikor egy másik rezidenciáját dobta piacra. A mostani, domboldalra épült ház inkább nevezhető erődítménynek; a hetvenes évek stílusában kialakított épület kívül-belül olyan, mint egy bunker, és amúgy ifjabb Roland E. Coate tervező keze munkáját dicséri. Ami minket illet, nagyon szívesen azonnal beköltöznénk, annál is inkább, mert a ház a maga óriási oszlopaival egy hatalmas hajóra emlékeztet, hajón lakni meg még talán Kalifornánál is jobb. Lehet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta