LÁJFHEKK

Mutatjuk, mi maradt az óbudai Baumaxban

2015. február 3., kedd 18:06 |

Vége. Kivonul Magyarországról a Baumax barkácsáruházlánc és az osztrák tulajdonban lévő, XXXLutz veszi át a helyét. De mielőtt még végleg becsukná kapuit a Baumax a hazai vásárlók előtt, még tart egy óriási készletkisöprést  mindent 40 százalékkal olcsóbban kínál az eredeti árhoz képest  hogy legalább a bent ragadt árutól megszabaduljon. Ahogyan az kell, erre a hírre az összes lakásfelújító, meg pár unatkozó elvetemült azonnal megrohamozta az áruházakat, hogy az óriási dealen egy jót kaszáljanak. Persze, hogy mi se maradjunk ki a tutiból, elmentünk megnézni az óbudai Baumaxot, ott mi a helyzet. 

Amikor megérkeztünk, egyáltalán nem volt hatalmas tömeg az áruházban, viszont a bejáratnál ácsorogtak már páran – állítólag 10 perce, mert nem engedték be őket. Később az áruház egyik alkalmazottjától megtudtuk, hogy amíg nincs szabad bevásárlókocsi, addig nem engednek be új vásárlókat, így elkerülve a tömeghisztériát. „Utoljára az áruház nyitásakor voltak itt ennyien, de az már jó régen volt." - mondta a Baumax munkatársa, majd hozzátette, hogy a híresztelésekkel ellentétben – nem fogja a Baumax munkatársait átvenni az új cég, aki beköltözik a helyükre –, maximum az önéletrajzaikat előrébb veszik a többi pályázóéval szemben. 

Várakozni kell, de biztosan megéri?

Az óbudai áruház készlete annyira le van harcolva, hogy mi többször is átgondolnánk, hogy ácsorogjunk-e hosszú perceket a beengedésre ebben a fagyasztó hidegben, hogy megkaparinthassunk egy kaspót, fürdőszobaszőnyeget, vécétartályt, szőnyeget, vagy járólapot. Ráadásul a sor is olyan gigantikus a pénztáraknál, hogy már az elvette a kedvünket, hogy akárcsak bármire is szemet vessünk. Igen, még a 40 százalékos akció sem nyűgözött le minket, hogy ezért órákig sorban álljunk. A fotógalériában megnézheti mik várnak még gazdára, de óvatosan válogasson, mert az árut visszavinni már nincs lehetősége! 

Sőt, megvenni sem, mert az óbudai áruház a tömegjelentek miatt a hivatalos időpont előtt bezárt.

Ön elmegy a Baumaxba, mielőtt még végleg bezárná kapuit?

  • 1230
    Naná, erre várok amióta megnyitott!
  • 1043
    Bezár a Baumax????
  • 3834
    Kinek van erre ideje?
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta