LÁJFHEKK

Mutatjuk, hol vegyen kézkrémet

2015. január 9., péntek 11:36 |

Azon kívül, hogy megfázni is nagyon egyszerű ebben a csípős hideg időben, sajnos a bőr kipirosodását, száradását, kicserepesedését is nehéz elkerülni. Nagy szezonja van most a kézkrémeknek, és ha eddig nem tudta volna, hol szerezheti be legolcsóbban, most megmutatjuk. Az Aldi, drogerie markt, Interspar, Lidl, Rossmann és Tesco kínálatát néztük végig.

Kézkrémet nem csak gyógyszertárban, drogériában, de már a szuperek és hiperek polcairól is be lehet szerezni. Körbejártuk a boltokat, hogy megtaláljuk az ön pénztárcájához legjobban illőt. A legolcsóbb kézápolót az Interspárban találtuk; ár szempontjából meg ismételten nem csalódtunk a Rossmann kínálatában, már ami a drágaságot illeti... Jó, itt azért meg kell említenünk, hogy a nagy konkurens, a dm sima saját márkása ugyan drágább a rossmannosnál, de biovonalon ezt már nem sikerült teljesíteni.

Termék Ár (forint) Fajlagos ár (Ft/kg) Hol
S Budget Kamillás Kézkrém 219 2190 Interspar
All About Beauty 299 2392 Tesco
Ombia kézkrém (kamilla, árnika, Q10) 319 2552 Aldi
Cien kézkrémek 319 2552 Lidl
Isana kézkrém (több illatban kapható) 379 3790 Rossmann
Balea kézkrém (több illatban kapható) 399 3990 drogerie markt
Cien SOS 319 4253 Lidl
Alverde kézkrém 539 7186 drogerie markt
Alterra bio kamillás kézkrém 599 7986 Rossman

Mi lenne, ha tesztelnénk a krémeket?

  • 2095
    Nagyon jó ötlet, támogatom!
  • 604
    A kedvencem nincs köztük!!!!!
  • 226
    Van más választásom?!

És ha szavazáshoz a középsőt választotta, írja meg nekünk levélben, melyik a kedvence, hogy azt is bevehessük a tesztbe.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta