LÁJFHEKK

Öntözze saját felhőből a szobanövényt!

2015. január 7., szerda 12:38

A tavalyi Spark Awardson mutatták be a dailylifelab.com egyik tervezőjének, Seungbin Jeongnak a legújabb darabját, a 'Rainy Potot', azaz a saját kis felhővel ellátott vízadagolós kaspót. A mutatós, felhő formájú locsolórendszernek nem egyszerűen a jópofa külső a lényege, hanem hogy a szobanövény természetesebb úton jusson vízhez. Ennek köszönhetően ugyanis állítólag csökken a túlöntözés veszélye.

Egyenletesen adagolja a felhő a vizet a növényre.
Egyenletesen adagolja a felhő a vizet a növényre.
Fotó: dailylifelab.com

A gyerekeknek is ajánlott szettben az útmutató mellett található egy kis virágföld, egy falra felszerelhető, 80 ml-s felhővel ellátott cserép, egy vízelvezető rács valamint egy szilikon dugó – olvasható a design-milk.com oldalán. A tervezők szerint a teljes sikerhez ajánlott csapvíz helyett egy kisebb üvegben kellő mennyiségű esővizet összegyűjteni és azzal öntözni a növényt. Amennyiben kedvet kapott egy saját felhővel ellátott növényke gondozáshoz, akkor ide kattintva 39 euróért (kb.12.410 forint) meg is rendelheti a vidám hatást keltő színes kollekciót.

A terméknek köszönhetően kevesebb esélyünk van elpusztítani a szobanövényt.
A terméknek köszönhetően kevesebb esélyünk van elpusztítani a szobanövényt.
Fotó: dailylifelab.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta