LÁJFHEKK

Szavazza meg Magyarország legmenőbb irodáját!

2014. december 10., szerda 20:57

Ötödször keresi az iroda.hu csoport Magyarország legmenőbb irodáját. A zsűri elnöke Finta Sándor, rajta kívül heten igyekeznek kiválasztani a legszebb, legdizájnosabb, legélhetőbb munkahelyet. December 8 - január 15 között várják a szavazatokat. A közönségszavazás lezárása után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat, majd a nevezőktől bekért további anyagok, valamint a személyes házbejárások után alakul ki a végső sorrend. 

letöltés
Fotó: azevirodaja.hu

A győzteseket 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben, az V. Díjátadó Gálán hirdetik ki. Nézze meg a jelölteket, és szavazzon, vajon a Ustream az Il Bacio di Stile, a Noguchi, vagy épp a KPMG munkatársainak van a legjobb helyük Magyarországon?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta