LÁJFHEKK

Szavazza meg Magyarország legmenőbb irodáját!

2014. december 10., szerda 20:57

Ötödször keresi az iroda.hu csoport Magyarország legmenőbb irodáját. A zsűri elnöke Finta Sándor, rajta kívül heten igyekeznek kiválasztani a legszebb, legdizájnosabb, legélhetőbb munkahelyet. December 8 - január 15 között várják a szavazatokat. A közönségszavazás lezárása után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat, majd a nevezőktől bekért további anyagok, valamint a személyes házbejárások után alakul ki a végső sorrend. 

letöltés
Fotó: azevirodaja.hu

A győzteseket 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben, az V. Díjátadó Gálán hirdetik ki. Nézze meg a jelölteket, és szavazzon, vajon a Ustream az Il Bacio di Stile, a Noguchi, vagy épp a KPMG munkatársainak van a legjobb helyük Magyarországon?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

ÉDES POFA Altatási praktikából sütimanufaktúra

A harmadik gyerekem hasfájós volt, éjszakánként sírt, magamra kötöttem, a hajszárító nem vált be, annál inkább a habverő - meséli Wanot Maja óvónőből lett cukrász. Egy sütimanufaktúra szívvel, lélekkel, kevés cukorral.

STÍLER Így ne tedd tönkre a hajad!

Praktikák mosáshoz, szárításhoz, formázáshoz, sampontól a rögzítésig - a hajszerkezet és egy kis kémia megmondja, mitől lesz egészséges és szép a frizurád.

KERTÉSZ Tippek hangyaháborúhoz és csupaszcsigák ellen

Szép dolog a természet, kivéve, ha a hangyák betámadnak a lakásba, vagy a meztelencsigák esetleg cserebogárlárvák szétrágják a féltve nevelt növényeket. Így harcolj ellenük.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés