Idén talán vége a céges repibögre-dömpingnek

Ugye tudja, hogy mindjárt itt a karácsony, és vele együtt megérkeznek a csodálatosabbál csodálatosabb repiajándékok. Bögre, toll, naptár, jó esetben valami alkohol. A PALOMA ez ellen próbálja meg felvenni a harcot. Egy három napos design eseményt szerveztek, ahol húsz fiatal magyar designert kértek meg, hogy mutassanak be olyan termékeket, amiket nagyobb tételben is le tudnak gyártani, és megfelelőek lehetnek az év végi ajándékozásra.

A marketingesek vagy más döntéshozók helyben meg is rendelhetik a kinézett termékeket, amelyet a cégek saját magukra szabva is elkészíttethetnek. Mindig vágyott rá, hogy cége főhadiszállása párnává alakuljon? Itt a lehetőség! Vagy a megunt molinókat dolgoztatná át táskává? Hajrá!

Kárpáti Zsuzsanna, a Paloma marketingese szerint megpróbáltak olyan képzőművészeket, designereket keresni, akik időben, a megfelelő áron és minőségben készítik el a termékeket, ugyanakkor közösen dolgozva tovább tudják egyediesiteni a termékeket. Mi ezeknek a repicuccoknak a nagy részére szívesen lecsapnánk, bízunk benne, hogy idén végre véget ér a bögreszezon.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek