LÁJFHEKK

Idén talán vége a céges repibögre-dömpingnek

2014. november 20., csütörtök 17:58

Ugye tudja, hogy mindjárt itt a karácsony, és vele együtt megérkeznek a csodálatosabbál csodálatosabb repiajándékok. Bögre, toll, naptár, jó esetben valami alkohol. A PALOMA ez ellen próbálja meg felvenni a harcot. Egy három napos design eseményt szerveztek, ahol húsz fiatal magyar designert kértek meg, hogy mutassanak be olyan termékeket, amiket nagyobb tételben is le tudnak gyártani, és megfelelőek lehetnek az év végi ajándékozásra.

A marketingesek vagy más döntéshozók helyben meg is rendelhetik a kinézett termékeket, amelyet a cégek saját magukra szabva is elkészíttethetnek. Mindig vágyott rá, hogy cége főhadiszállása párnává alakuljon? Itt a lehetőség! Vagy a megunt molinókat dolgoztatná át táskává? Hajrá!

Kárpáti Zsuzsanna, a Paloma marketingese szerint megpróbáltak olyan képzőművészeket, designereket keresni, akik időben, a megfelelő áron és minőségben készítik el a termékeket, ugyanakkor közösen dolgozva tovább tudják egyediesiteni a termékeket. Mi ezeknek a repicuccoknak a nagy részére szívesen lecsapnánk, bízunk benne, hogy idén végre véget ér a bögreszezon.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta