LÁJFHEKK

Egy asztal, amin semmilyen információ nem vész el

2014. október 24., péntek 12:03

Önnek is folyamatosan meggyűlik a baja a post-itekkel, a kis fecnikkel és papírkákkal, amire az aktuális és borzasztóan fontos infókat firkálja? Igen, sajnos az előbb említett darabkák hajlamosak arra, hogy szőrén-szálán eltűnjenek.

Kristen Camara tervező is valami hasonlón mehetett keresztül nap, mint nap, amikor elege lett. Persze választhatta volna a sok helyen fellelhető hatalmas, tömbös asztallapra tehető naptárakat, de ezekkel is az a baj, hogy gyorsan betelnek, ráadásul, ha már letépett egy lapot, akkor az azon lévő infó elveszett.

Kép: kcamara.com
Kép: kcamara.com

Az Analog Memory Desk azonban ezt a gondot gyorsan megoldja. Az egyszerű asztal lényegében két tekercstartóval van kiegészítve, amik forgathatóak. Az egyikre jön egy 1 km-nyi papírt tartalmazó tekercs, a másikra a papír vége, ami pedig átfut az asztallapon.

Kép: kcamara.com
Kép: kcamara.com

Hogy a papír könnyen mozogjon, az asztal egy üveglappal is le van fedve, így semmi sem akadályozza meg abban, hogy feljegyezze a fontos adatokat, telefonszámokat, időpontokat. Persze azért nem árt óvatosnak lenni, hogy a kávét, teát ki ne öntse, mert akkor az infóknak lőttek.

Kép: kcamara.com
Kép: kcamara.com

Ha teleírta az asztalt, akkor nincs más dolga, mint odébb tekerni a gurigát, és kész. Ráadásul, ha valamire mégis szüksége lenne, akkor a tekercsen vissza is tudja keresni, már ha győzi idővel a méteres adathalmazt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta