LÁJFHEKK

Pszichedelikus prizma asztal az új menőség

2014. október 18., szombat 10:57

Ez az asztal nem egy pszichedelikus Pink Floyd showról visszamaradt díszletelem, ugyanis 2014-ben ezzel a figyelemfelkeltő Prizma asztallal nyerte el a nívós A'Design Awardot az ausztrál székhelyű MN Design stúdió feltörekvő tervezője, Maurie Novak. Tőle egyébként sem áll távol az épületekkel és bútorokkal való térbeli kísérletezés és szemkápráztatás – írja a 120 cm x 120 cm x 46 cm méretben elkészített különlegességről a design-milk.com.

Maurie Novak prizma asztala
Maurie Novak prizma asztala
Fotó: prismtable.com

A különböző színkombinációkban pompázó asztal rozsdamentes acélvázból készült, melybe több, mint 200 darab, különböző formákban elhelyezett, 1.5 mm vastagságú, elasztikus fonalat épített be a kreatív dizájner, aminek köszönhetően az összhatás olyan, mintha 3D hatású alakzatok lennének láthatóak az üveglappal kiegészített asztalban. A dohányzó asztal, ami olyan hatást kelt, mint a prizmában megtörő fény, várhatóan elsősorban puccos éttermekben és bárokban bukkan fel majd a közeljövőben.A nem mindennapi bútor áráról és a vásárlás egyéb feltételeiről ide kattintva tudhat meg többet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta