LÁJFHEKK

Gyártson magának légkondit pár ezer forintból!

2014. július 26., szombat 10:21

Bár enyhült kicsit az időjárás, attól nem kell tartani, hogy ez tartós állapot lesz – újra jön a kánikula, amire érdemes felkészülni. Ha már elege van abból, hogy egész nap a saját izzadtságában ül, de eddig az anyagiak nem nem tették lehetővé, hogy beszereltessen egy légkondit, akkor jó hírünk van: a Lifehacken találtunk egy egyszerű, néhány ezer forintból kivitelezhető megoldást mobilklímára. Jó, nem pont szép, de jobb mint, a melegben kínlódni.

Kelleni fog hozzá egy kiszuperált hűtőláda, egy ventilátor és egy könyökcső, némi barkácstapasztalat és szerszámok. Ha elég ügyes, akkor megcsinálhatja olyanra, amit akkumulátorról lehet működtetni így akár kempingezni is magával viheti. Az intenzitást is szabályozhatja, ha a ventilátornak vannak fokozatai, ha pedig elég nagy a mélyhűtője, akkor a lavórban fagyasztott jégtömbbel több órán keresztül hűsítheti a lakást. Ha gyors megoldás kell vagy ha nem fér a fagyasztójába egy lavór, akkor az ipari mennyiségű jégkockákat javasoljuk. Az elkészítés módja pedig a következő: 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta